22 oktober = snart hostlov

Idag var skolan bra. Vi fick lasa hogt pa u.s History (alla fick lasa) och det tyckte da jag va pinsamt. Fast det gick bra. Har typ sporegnat hela dagen.

Imorgon har vi finals (slutprov) i U.S History och Animal behavior (de svaraste kurserna) fast vi borjar 9 och slutar 12.

Jag fick aven mina skolfoton idag och jag vet inte om det ar sa i verkligheten eller bara pa kortet pga bakgrunden men mitt har ar gront. Sa om jag hinner (slutar ju 12 imorgon) sa blir det en svang borbi frisoren. Annars fa det bli nere i Florida eller nar vi kommer hem. Maste aven hitta lite neon klader tills pa fredag eftersom att det ar spirit week.

Vad ska jag ha for frisyr pa homecoming? Hjalp!!!!

Nu ska jag ga och duscha for jag kasnke ska till nagon kvinna fran kyrkan pa middag ikvall. Vet inte om jag orkar. Ar svintrott efter dagens bravader. Skulle aldrig ha sprungit i trapporna pa dansen. Men men, gjort ar gjort.


Kommentarer
Postat av: Marris

Hej Amanda,

Om man har ljust hår så kan man få grönt om vattnet innehåller någon metall av ngt slag eller klor. Vi är bortskämda av att ha så bra vatten i Sundsvall. Man skall kunna köpa någon sorts utrensningsschampo som tar bort det gröna. Kanske finns hos någon frisör? Kram

2008-10-24 @ 20:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0