H1N1

Visste ni btw att svin influensan har kommit till Nebraska nu (dar jag ar)!

Valborg!

Idag ar det ju valborg. Eller det har egentligen redan avrit eftersom jag ar 7 timmar efter har i USA.
Men dom firaar ju inte Valborg har i USA.
Idag har jag varit guide for 8 klassare runt Southwest. Sa nu ar jag slutkord! Ska ga och ata nagot.

Ska beratta om "Pirates" och massa bilder ska ni fa sa fort jag har hittat mitt USB minne


e-mails

Vissa dagar hander det inte mkt pa min email men idag nar jag loggade in sa hade jag 34 st. Suck. Det orkar inte jag lasa. Menmen, far ta tjuren vid hornen, det kan ju finnas nagot viktigt bland all reklam och skit.

I'm nothing special, in fact I'm a bit of a bore. If I tell a joke, you've probably heard it before. But I have a talent, a wonderful thing. 'Cause everyone listens when I start to sing.

God morgon!

Ikvall blir det en rolig kvall. Forst ar det Pirates och sedan ar det strike (vi ska riva ner allt pa scen och typ stada upp) sedan ar det strike party till kl 4 pa morgonen. Efter det sa aker jag, Rachael och tre till tjejer till Rachael och har lite efterfest i ett clubhus. Eller vad man ska saga. Sedan sover jag over hos Rachael och imorgon ska vi aka och leta efter en prom klanning till mig. :D

Men vad ska man gora idag?
Idag ser det ut att bli regn. Efter tre dagar utav underbart vader sa maste det ju sjalvklart regna. Och igar nar vi for hem fran Pirates sa blixtrade det jatte mycket. Jag ska iallafall ga och torka haret, sminka mig, tvatta och fixa med mobilen sa att vi kan skicka ivag den.



Would you be my girl?

Drew kom in till Mrs. Cottons kontor dar alla vi andra satt och han ahde pa sig en troja dar det stod
Would you be my girl? pa och Mrs. Cotton bara
I will! But wait, your 18 right?
HAHAHAH!!!


Ska snart ivag till Pirates igen.
Har kommer iallafall tva bilder pa mig fran igar, Rachael tyckte att det skulle vara roligt att sminka mig sa hon gjorde det. HAHA!


Torsdag

Sitter pa skolan just nu. Har TA och vi gor ingenting.

Idag i viktlyftning sa skulle jag och min partner gora inclines. (Det ar att man typ halvsitter upp och lyfter en stang) Och jag stod bakom for att se till att om hon inte orkade stangen sa ska jag hjalpa henne att lyfta den av henne och hon testade den tunga stangen och hon orkade den inte och ville att jag skulle ta den av henne sa jag bojde mig ner men det var en annan lattare stang pa grejerna man sedan vilar stangen pa och den ramlade ner pa henne. Typ jag puttade ner den. Det sag ut som att hon fick den i ansiktet och tva killar kom springande och hjalpte oss. Jag kande mig sa hemsk. Fast lyckligtvis sa landade den pa hennes arm istallet for i ansiktet.

For lunch sa gick jag och Sindy ut for att ata lunch. jag gick till Juicestop och Sindy till Amigos och sedan tog vi varan mat och gick tillbaka till skolan och satt utanfor for att ata. Sindy tog en hamburgare fran Amigos fast den var sa otroligt acklig! Det enda + ar att det ar supervarm idag. Gar i shorts eller klanning hela tiden nu. :D

Min telefon ar ju dod men Sindy skulle smsa Susan och fraga om vi kunde ga till the Y idag for lite workout. Sedan kan jag bara aa nagot pa Amigos eller natt och sedan ga direkt till skolan for ikvall borjar ju pirates igen. Perfekt

Fick nyss ett pass som sager att jag ska ga till Mrs Finkhouse kl 13.05. Ett utav vara utbytesstudent moten ar det nog.

Och pa Sondag ska jag och Rachael (tror jag) ga och leta efter en prom klanning till mig. Prom ar ju 9 Maj! Wihooo!!!









Never gonna runaway. I'm not gonna hide. I know just what I feel inside.

Sitter och lyssnar pa Carola just nu.

Idag i weight training sa skulle vi springa mella tva pinanr tre ganger och ta tid. Sedan var det en anann sak som man forst fick typ racka upp handen och lararen stallde in "pinnen" beroende pa hur lang man var sedan skulle man hoppa och sla till typ blickor. Det var for att se hur hogt man kunde hoppa. jag fick 15,5. Fast vet inte riktigt hur hogt det var.

Sedan hade vi en field trip med sy klassen till en tyg affar. fast jag kopte ingenting.

Kom tillbaka till skolan och jag och Sindy gick upp till Amigos. Jag fattar verkligen inte varfor mannsiskor tar bilen upp dit ner du kan ga pa ca 3 minuter. Det ar super nara. USA ar da det land som komma do forst utav avgaser. Inte undra pa att ekanomin ar sa dalig.

Iallafall.... Dagen rullade pa som vanligt. Sindy foljde med mig hem och vi gick ut och la oss vid poolen och solade. Supervarmt! Sedan gick vi in och bakade kakor. Susan kom hem och skjutsade hem henne och jag och Christian for ut till kyrkan dar vi spelade kickball med de andra. Roligt fast jag ahde mina gladiator dojjor och jag ville inte spela i dom sa jag spelade barfora sa nu ar fotterna svart!

Kom nyss hem och jag ska satta mig och konsentrera mig pa att renskriva min Narrative #2.






pa skolan

sitter i datasalen nu i E-wing och trakar. Lektionen borjar dock nu sa jag maste ga. Men idag sa blir det intet YMCA med Sindy for jag har ingen skjuts hem. Sa Sindy foljer med mig hem istallet. Vet ej vad vi ska gora men det lir sakert nagot roligt.

Skriver mer nar jag slutar....

Then I was young and unafraid. And dreams were made and used and wasted.

Var ute nyss och tog lite kort. HAHA! Har ar det supervarmt! Hoppas att ni har det bra dar hemma i snon.



I dreamed a dream in time gone by
When hope was high and life worth living,
I dreamed that love would never die
I dreamed that God would be forgiving

Then I was young and unafraid,
And dreams were made and used and wasted.
There was no ransom to be paid,
No song unsung, no wine untasted.

But the tigers come at night,
With their voices soft as thunder,
As they tear your hope apart
As they turn your dream to shame

He slept a summer by my side.
He filled my days with endless wonder,
He took my childhood in his stride,
But he was gone when autumn came

And still I dream he'll come to me
That we will live the years together!
But there are dreams that cannot be
And there are storms we cannot weather.

I had a dream my life would be
So different from this hell I'm living
So different now from what it seemed
Now life has killed the dream
I dreamed.

armband

Vill ha dessa armband. Men $12 styck kanns som rena ranet. Aven fast, om jag koper bada sa far jag ena 50% off.
Ska jag kopa eller inte?


Sang tavling

Idag sa hade jag ingen skola for koren var och skulle upptrada/tavling. Sa kl 8 kom Ashley och hamtade miv och vi for till andra sidan utav stan till Northstar (skolans namn) och skolan ar en exakt kopia utav Southwest sa vi hade inte sa svart att hitta till varat rum dar vi skulle traffas. Forst var det Chamber som upptradde och jag ar inte i Chamber sa jag gick och tittade pa dem. Riktigt duktiga var dom :) Fick en 1 i "betyg" elelr cvad man ska saga (1 ar det basta).

Sedan sa tittade vi alla (aven Chamber) pa LSW freshmen choir och dom gjorde riktigt roliga latar sa alla skrattade nar dom sjong (annars sa var det knapptyst och stelt, nar folk tittade pa andra korer)

Efter att dom hade upptratt sa for Ashley och jag till nagon restaurang for lunch. Typ halva Varsity (det jag ar i) var dar. Det var nagot mackstalle och det var super gott!!! Och vi kunde aven sitta och njuta eftersom vi hade en timmes lunch. :D Annars vanliga skoldagar har vi bara 30 minuter pa oss. 



Sedan for vi tillbaka till Northstar och vi bytte om till vara upptradar klader. (Har en bild pa mig i dem men den ar sa otroligt ful sa jag tanker inte visa) :D HAHA!!!!
Vi varmde upp och sedan sa gick vi till the Auditorium och sjong vara tre latar. Jag tyckte att det gick hyffsat. Vi kan lata battre. Iallafall. Det tog en evighet innan vi fick reda pa varat resultat sa forst sa satt vi och lyssnade pa andra skolor, sedan sa gick vi och bytte om och sedan gick vi och kopte en donut och juice och gick och lyssnade pa Southeast's band.

Och sedan gick vi till tv:n som dom antligen hade uppdaterat och gissa vad vi fick!!!!
En 1;a!!!!! Wohoooo!!!
Efter det sa skjutsade Ashley hem mig, men jag och Susan drog direkt efterat till mobil affaren for min mobil har jag inte kunnat slagit pa anda aeden i lordags och killen i affaren var propp. Sa nu maste vi vanta pa en kartong ska komma sa vi sedan ska kunna skicka mobilen och fa en ny. Detta komma ta ca 1 vecka sa jag komma vara mobillos i en vecka. :(

Aja... Sant ar livet.....

 

knowing

Igar sa drog jag som sagt till Sindy. Vi gick till Southpointe en snabbis och tittade pa "rean" pa American Eagle. Hittade ett par jeans shorts, ett par skor och tva armband. Kopte inget utav dom. Jeansshortsen var jag radd att folk skulle tycka att de var for korta. (aven om halva rumpan hanger ut pa tjejerna har nar dom har sina shorts pa). Seden sa har ju jag sar fotter sa skorna sag konstiga ut pa och armbanden var typ $12 styck. Sa.... Men jag angrar lite nu att jag inte kopte allt. Jag menar, mina fotter komma ju aldrig att se bra ut ju langre jag vantar.

Sedan gick vi till panera och jag tog en kaka och en juice och Sindy trodde att hon var nyttig och tog nagon yougurt/bar/musli grej (fast tydligen sa var den jatte onyttyig, enligt Sindys vardmamma).



Kl 16.45 kom Sindys vardsyster (Ali) och hennes mamma och hamtade oss och vi for till Alis kyrka pa youth group. Forst spelade vi mansklig fusball (stavning?) sedan hade dom typ lektion. Och jag ville bara att tiden skulle ga for jag skulle pa bio kl 7. Men vi han precis till bion i tid.

Jag, Sindy (jag betalade for henne for hon ville inte ga pa filmen vi skulle se och jag ville inte ga ensam med Christian och hans kompis Nolan) vi alla gick pa bio. Vi sag Knowing. Den var riktigt bra och laskig fran borjan men slutet var totalt vardelost!!!!!!! Sa att gott rad om ni planerar att ga pa den filmen, lamna stallet innan filmen tar slut!

hos Sindy

ar hos Sindy just nu och jag sitter pa hennes konstiga dator dar tangenterna inte sitter dar de ska. Vi ska vall dra oss over till Southpointe for att shoppa lite. Sedan ska jag pa bio. Vantar pa att Sindy ska kla pa sig, eller rattare sagt bestamma sig for en outfit. Men nu tror jag att hon ar redo sa hej svejs!


Natten lockar mänskor med musik. Blinkande neon och romantik.

Igar sa var det en hektisk dag.
Forst sa var det spring game (nebraskas fotbollslag hade delat upp sig i tva lag och spelade en match mot varandra). Sa vi var pa det. ca 77.000 pers var dar. Det var typ 1000 grader varmt sa jag dog men jag gick och kopte mig en glass. Men fick valja allt som dom hade som topping och betala $4. Jag tog chokladsas och kakdeg. :D
Sedan i halvlek gick jag och kopte mig en pizza slice.
 
Roda laget vann. Efter matchen for vi tillbaka till huset och jag at kyckling och potatismos (inge vidare) Sedan sa for jag till skolan, dar det var show. Sminkade huvudrollen idag gjorde jag :D haha!

Undertiden vi satt och vantade pa att showen skulle ta slut (den ar ca 2 timmar lang) sa spelade vi kort. BS (bullshit). HAHA roligt!

Sedan nar showen var slut sa gick vi ut till all publik och halsade pa manniskor. Aven om jag inte kande nagon. Tog kort och sa....



Sedan bjod jag Sean och Drew pa saltlakrits och detta var reaktionen: HAHA!!!
(jag hade givit alla andra innan och alla gjorde samma min). 

170409

Kom nyss hem fran showen. Gick utmarkt (som vanligt)!
Satt bak i sminkrummet och spelade kort med de andra tjejerna. Sedan nar showen var slut sa gick vi all ut till alla foraldrar.

Nu ska jag ga och ta mig nagot att ata, sedan medicinen, en dusch och sedan fixa en ny header till bloggen.


(igar)

presenter

Har ar nagra utav presenterna jag fick nar jag fyllde ar.




Money for nothing, money for nothing

Sitter i en av skolans miljarder datasaler. Och eftersom duktiga jag ar klar med allt mitt arbete for idag sa fick jag ga ut pa natet. HAHA!

Ikvall ar det show igen. PIrates of Penzance alltsa.
Blir att man sitter dar fran 5-10 ungefar.

Riktigt sommarvader har i Lincoln idag. Varmt och skont. Alla gar runt i shorts och aven jag :D
Nar jag kommer hem idag ska ni fa lite bilder fran igar som jag tog med min kamera.

Sitter och tittar pa vilka som kommer till Gatufesten i ar och se att Darin ska dit.
HAHA. Carro: eftersom vi gick och tittade pa Amy Diamond forra aret sa tycker jag att vi ska ga pa Darin detta ar XD


så ta för dig solen skiner idag

Ja, solen skiner idag.
Dagen har flytit pa som vanligt. Har egentligen inget att saga. Kl 5 ar det middag med "pirates" och sedan blir det show!
Rachael har fortfarande lagt upp bilderna men sa fort hon gor det sa visar jag :D

Annars da? Sitter och lyssnar pa Tomas Ledin och hans sommarplagor.  :D
Ska inte han komma till gatufesten i sommar foresten?


HAHA! Mormor, Johanna och Matilda! Kommer ni ihag nar vi sag pa Big Brother och Olivier (stavning?) sjong denna. XD HAHAHAHAHAH!!!!

Ringar

Ska kopa ringar nasta gang jag kommer till en forever21 affar!



My breath fogged up the glass and so I drew a new face and I laughed

Sa jag hade bara forsta lektionen idag for sedan var det dags att ga och sminka folk.
Men i viktklassen var vi nere i gympasalen och skulle springa. En och en. PINSAMT! Fast det ar ganska cool, de saker som dom har har. Man satter fingrarna pa en liten platta sa att den piper. Sedan nar du ar redo sa springer du. Malet ar mellan tva pinnar som vi har stallt upp. Sedan har lararen en liten dosa i handen och den sager din tud. Slang dig i vaggen stoppur!

Sedan gick vi till E-wing och alla hade lunch sedan sa fixade vi sminket pa killarna och jag stod och sminkade Drew och det var dags att mala pa eye liner och det tycker han tydligen inte om sa jag sa att om han ville kunde han gora sjalv. Da kommer en annan tjej och rycker pennan ur handen pa mig och sager att hon kan gora det. Eh.. Daah! Jag kan ocksa gora det, jag ville bara vara lite snall, for det kanske inte ar den basta kanslan i varlden att ha nagon med en vass penna i ogat pa dig. Men nej, hon skulle bestamt gora det. Aja spelar roll vem som gor det...
Sa da var hon klar med eyelinern och da var det dags att mala pa lappstift. Det gjorde jag men sedan maste de sprayas sa att sminket haller och da springer hon och tar sprayen och sager att hon kan gora det...
Aja... Hon maste gilla honom eller natt! :D HAHA!

Sedan borjar pjasen och vi sitter dar bak och lodar som vanligt. Denna gang var det en riktig forestallning men publiken verkade inte vara riktigt pa hugget. (7;de klassare) Den enda reaktionen dom fick var nar piratkungen svingar ivag
-vart tog han vagen?

Slutade samma tid som alla andra pa skolan (en halvtimme tidigare egentligen) fast vi fick inte ga ut innan sa det vart som samma tid. Kom hem och at lite. En mini bulle, 4 godis bitar och en lyckokaka och pa mitt medelande eller vad man sager sa stod det: From the garden of your dreamss many things will blossom

Ni ska fa bilder fran backstage sa fort Rachael har lagt upp dom pa facebook.

And like the sun you, brighten my day, you brighten my day

Sa igar var jag hela dagen pa skolan for att gora sminket for "pirates". Det kansdes inte sa langtrakigt denna gang. Fast jag och nagra till  var nara att missa fotograferingen.

Folk sjung happy birthday for mig. (fast lite konstiga versioner). HAHA! XD

Slutade tva idag. Tack och lov for det ar typ 100 grader ute kanns det som. Kom hem och tog en dusch. Ska ga och ta lite tarta nu sedan blir det kina mat innan jag drar ivag till skolan for att gora sminket igen. Tror att jag ska ta med mig laptopen min. :)

Har har ni en sang som paminner mig om sommar. Den spelas 24/7 i min ipod. :D

I walk these roads with grace. With a new smile on my face.

Sa jag ska kopa mig ett par gladiator skor. Har ar nagra jag har hittat. Alla ar fran forever 21. Men vilket par ska jag ta?


open up your plans and damn you're free

Sa idag sa kom Susans syster, mamma, och pappa hit och vi hade paskmiddag. Det var gott fast jag saknade kottbullarna.

Sedan fick jag presenter. Fick en massa fint. Pengar, halsband fran Vail, Colorado och designade horlurar med diamanter och mitt namn pa.  Ni ska fa se en bild pa dom sa fort jag hittat kameran.

Sedan efter maten sa tittade vi lite pa golf (!) Typ trakigaste man kan titta pa.

Sedan blev det sjunga for mig och tarta. :D Fetaste chokladtartan.



Sedan nar pirates ar over sa ska jag ha fest for vannerna ocksa... XD

Dancing Queen, young and sweet, only seventeen

IDAG FYLLER JAG 17! :D


It’s gonna take a superman to sweep me off my feet

Jag mar sa otroligt daligt just nu. Har haft ont i halsen sedan i tisdags ungefar och har inte kunnat ata, dricka eller sova. Fast jag har tvingat i mig mat anda aven om det kanns som att jag har rakblad nere i halsen varje gang jag svaljer.

Sa idag var vi till doktorn. Antligen! Tydligen sa har jag nagon infektion i halsen sa nu maste jag ata antibiotika.
Och ingen verkar forsta hur ont det gor att ata, svalja och till och med prata. Susan bara tjatar att jag maste ata mera.

Nu har antligen sminket borjat for "pirates". Fast det ar inte sarskillt roligt. Maste komma kl 5 och da sminkar vi killarna, eftersom tjejerna kan sminka sig sjalva. Sedan nar vi ar fardig med det sa sitter vi bara dar for vi maste stanna under hela forestallningen. Sa ca 4 timmar sitetr vi dar. BORING! Och jag som mar piss, det ar ett helvete!

Hoppas verkligen att ni kanner er battre an vad jag gor.

As I dream about movies they will make of me when I'm dead

Jag har sett nagra riktigt bra filmer nu pa senaste tiden. + att jag ar riktigt uttrakad sa jag gor en liten lista.
Har ar nagra som jag tycker att du ska titta pa:

The notebook
The bucketlist
Sleepless in Seattle
Fast and Furious
Slumdog Millionaire
Bride Wars
What happens in Vegas


Sedan har vi klassikerna, om du inte sedan sett dem:
Hajen (Jaws)
Karate Kid (1;an och 2;an ar vard att se. 3;an ar inte sa bra)
Alien 2

Och Disney:
Snovit och de 7 dvargarna
Djungelboken
Den lilla sjojungfrun

Sa om du har trakigt nagon dag sa kan du klicka in har pa min blogg och lasa listan och fa lite forslag pa filmer du kan titta pa. Om du ser alla ar du sysselsatt for nagra timmar.


 



Every now and then I get a little bit nervous, that the best of all the years have gone by...

Skola som vanligt idag.
I viktlyftnings klassen sa skulle vi gora nagon typ rygglyft fast pa en maskin. Men det var omojligt att komma pa maskinen sa jag var tvungen att fraga lararen hur amn skulle gora. Pinsamt varre!
Trodde vid lunch att jag hade tappat migg Id igen sa jag lamnade maten min vid kassan och skulle ga tillbaka till bordet och leta efter det fast da upptackte jag att jag hade det runt halsen. :D Blind ibland.
Pappa ringde under TA. Pratade lite med farf.

Efter skolan sa drog jag och Sindy till YMCA for att bli medlemmar och ga och trana. Idag blev det att vi simmade. Traffade aven Imke dar fast hon sprang pa lopbandet. sedan efter traningen sa gick vi och vantade i vanthallen pa varan skjuts. Susan kom och hamnatde mig och vi for till Hywee och jag kunde ta ut pengar dar idag :D Kopte ocksa en mascara. Den ska tydligen framhava mina blaa ogon. :s Far vall se.

Ikvall tror jag att jag ska farga ogonfransar och bryn. Det ser forjavligt ut just nu. Blir nog en riktig ego kvall med dusch, fargning, mala naglar och b.u.s.


Fast and Furious


Var som sagt pa bio med Sindy i stormen. Vi sag Fast and Furious. Superbra!! Och aven jag som inte har sett nagon utav de andra Fast and Furious filmerna, fattade!
Rekomenderar verkligen! Fast den kasnke inte har kommit till Vserige an? Vad vet jag?
Vi gick och kopte biljetter och sedan lite snask, fast jag var tvungen att ga pa toa sa Sindy skulle kopa at mig och jag sa att ajg ville ha en morka slushen (=dark) men hon trodde att jag sa large sa det blev lite fel fast hon som jobbade dar sa att hon kunde byta och innan jag han saga nagot sa hade hon redan tagit den. Jag menar, vilket sloseri! 
Sedan efter filmen gick vi till Panera for att ga pa toaletten for det var san himla lang ko inne pa biotoaletten. Vi satt sedan dar inne och vantade pa att Susan skulle hamta oss.



Sedan blev det kinamat fran hywee.

No words can heal a broken heart

Det har varit en helvetes morgon rent ut sagt!

Ska ga och fixa mig nu for Sindy och jag ska pa bio och se fast and furious.... (eller natt sant)
Ha det bra :)

I need, some new stilettos. Can't walk, down the street in those.

Laste att Lady Gaga ska till Ostersund och Stockholm i sommar. Nagon som vill ga med mig? :D 



I used to go with the flow

Sa, Ashley kom och hamtade mig runt halv 5 och hon skjutsade mig till Sindy. Nar vi kom till Sindy sa hoppade Sindy in i bilen ocksa och vi for till Southpointe. Ashley jobbar i en utav affarerna dar och Sindy och jag skulle shoppa och ata dar.
Typ 1000 grader varmt ute sa jag kunde inte ha pa mig mina jeans sa jag bytte om pa lyx badrummet inna pa Von Maur till shorts. Sedan gcik vi bara och tittade i lite olika affarer. Sindy kopte varldens franaste skor. Funderar sjalv pa att kopa ett par. Sedan runt 7 gick vi till Old Chicago for att ata men det var ca 20 minuters vantetid sa undertiden vi vantade sa gick vi bort till bankomaten. Mitt kort fungerar!!!!!!! Wihooo!!!!
Sedan gick vi bort till Old Chicago igen och vanatde och undertiden stod vi och sjong med till musiken dar inne. "Do you remember....... September......."
Sedan hade jag en supergod macka. Vet inte riktigt vad som var pa men gott iallafall. 
Vi gick omkring lite mer och jag kopte mig en vaska pa rea. Har velat haft den lange nu men den har varit sa dyr men nu var den pa rea sa kashing (stavning?)

Sedan nar vi var inne pa Scheelds sa marker jag att min vanliga vaska ar alldeles blot under sa jag river ut allt innahall pa golvet for att jag vill ju inte sabba ipoden, mobilen och kameran. Hon som jobbade dar kommer fram och undrar om allt ar ok. HAHA. 

Sedan sa gar vi in pa Old Navy (Ashley jobbar dar) for att vanta pa henne tills hon ar klar med jobbet. Da upptacker vi att det inte var vattenflaskan i min vaska som hade lakt (jag todde att det var den) utan det var min harspray som hade legat och sprutat. Sa nu var den tom. Kanon! Kladdigt och javligt. 

Kl 9 (nar Ashley var klar pa jobbet) for vi till Panera och jag kopte mig en mango smoothie. Godaste! Sedan traffade vi en tjeje fran koren dar som pratade med oss och hennes familj var dar och hennes pappa kunde prata franska sa han och Sindy stod dar och babblade ett tag sa vi kom aldrig ivag. Ca 9.40 kom vi tillbaka till Sindys hus. Vi gick ner i kallaren och slog pa John Tucker Must Die. Sa otroligt rolig film! XD

Sedan runt 11 for jag hem. Var tvungen att vara tillbaka da. :( Sa jag han inte se hela. Aven fast jag har sett den forut.



 

030309 :'(

Fredag. Antligen Fredag!
Dog som vanligt i viktlyftar klassen idag. Vi har ett varsitt schema som vi foljer men jag vet inte alls vad allt ar. Sa jag fragar min larare (eftersom min partner inte vet heller). Och han borjar forklara typ 5 stycken innan jag avbryter honom och sager att han far stanna dar for om han forklarar mer sa kommer jag anda inte ihag dem. Han borjar as garva!

Sedan sa har vi borjat med en vaska i syklassen. BORING!
Sedan lunch men min ID hallare ar trasig sa nar mattanten skulle skanna kortet sa fanns den inte pa snoret runt halsen. Sa jag kunde inte kopa maten om jag inte gick och skaffade mig ett tillfalling ID. Sa jag gick och letade efter mitt riktiga ID kort men hittade det inte sa jag gick och fick ett tillfalligt. Sedan nar jag kom tillbaka till bordet sa lag mitt riktiga ID under bordet. Sa jag gick tillbaka med det tillfalliga och gick och kopte min lunch.

Sedan under engelska klassen hade vi brandovning. Det ar verkligen en starkt, hogt och irriterande brandalarm dom dar har pa Southwest.

Sedan fick jag skjuts hem utav Ashley.
Nu ska jag ga och fixa mig for om ca 5 minuter kommer Ashley och hamtar mig och jag drar till Sindy.

Ha det bra!

Fargade haret igar btw. Har ar resultatet. (ni kan fa battre bilder senare, det ar lite ljusare an pa bilderna)

Detta maste vara ett April skamt. Detta larde jag mig i typ 3;an!



Vail, CO - 22 Mars

Strålande sol idag så självklart  blev det skidåkning. Fast backen var inte särskillt bra. Isigt och slask! + att min hyrbräda var för kort och hade helt fel valla så jag ramlade ca 25 gånger. Och här kommer man, bor mittemot en slalombacke och åker flera gånger varje år och ska visa att man har åkt bräda i ca 3-4? år och så ramlar man ca 5 gånger. Lite pinsamt kan man ju tycka. Så första dagen var inte så bra som jag hade hoppats på förutom att vädret var kanon!Strålande sol och 10 grader varmt. När skid dagen var slut så gick vi tillbaka till hotellet. Eller det var inte direkt ett avstang mellan skidbacken och hotellet. Hotelet låg typ i backen. Det var bara hissen man beövde ta för att komma upp till rummet. Jag gick till skidshopen/uthyrningen och bytte bräda till en längre. Efter det tog vi oss ett dopp i hotellets ute hot tub. Sedan så fixade jag till mig och vi tog bussen in till byn och åt på ett sött litet ställe. Blev en pizza för mig. När vi ätit upp så tog vi bussen tillbaka och gick och tittade i lite olika affärer och vi passerade en svensk affär fast den hade redan stängt. Gick även förbi en isrink som man kunde hyra skridskor och åka på. Fast det gjorde vi aldrig. Bad även Susan att ta ett kort på mig och jag sa att hon inte behövde ha med mina ben men tror ni att hon lyssnar? Nej! Så därför får ni ett kort där jag inte ser typ 2 meter lång ut. Vi bara chillade resten utav kvällen. Under natten så snöade som attans!


RSS 2.0