Arets sista Huskermatch

Som vanligt sa aker vi tidigare till matchen for att ha lite tailgate. Vi kom dit ca kvart i 1 och matchen borjade halv 3.
Det var ganska kallt men inte lika kallt som det var forra matchen. Vi gick och tittade nar spelarna kom med bussen och sedan gick vi tillbaka till garagetaket. Det kom lite folk till oss fast jag kande bara 3. Alans kompis och hans son och Susans bror. Efter att the marchingband hade kommit sa gick vi in i arenan.
Bo Palini (tranaren) tog farval av alla seniorer eftersom detta var deras sista Huskermatch nagonsin. Min sista med faktiskt!

Marc (Christians kusin kom ocksa for att se matchen med oss), han bor vanligtvis i California men han var hemma for thanksgiving.

Forsta 3 "kvartarna" hande det inget sarskillt pa. Det anda var att jag drack for varm chocklad sa tungan brandes.

Men i sista kvarten sa lag vi under och vi hade bollen pa ungefar mitten av plan, sa satter Bo in den spinkigaste och minsta spelaren han har for att forsoka gora ett fieldgoal (mar du sparkar in bollen fran plan genom dom dar pinnarna)
Om han skulle lyckas satta den sa skulle han sla skolrekord! Det var 57 yard han skulle kicka!

Lyckas han? JA!!! Hela Memorial stadium blev som galna!!!!!
Det kan jag saga, det var en syn nar alla hoppade och tjoade och hurrade.

Sedan kommer Suh och gor en touchdown, det gjorde ju inte direkt saken varre! Alla plippade ut!

Vi vann pga av fieldgoal'et och Suh's touchdown.

Efter matchen sa gick vi tillbaka upp till garagetaket och dar driker dom lite ol och sa sedan sa aker vi till en rastaurang och alla inne pa restaurangen ar kladda i rott (sjalvklart) och vi skalar minst 20 ggr och skiker Alex Henry (han som gjorde fielgoal'et). Jag fick as mkt att ata sa jag tog hem istallet. Nar jag kom hem sa sag jag pa SATC medans Alan och Christoph badade i hottuben. Sjuk! Fatta vad kallt det var ute!


Alex Henry nar han kickar in fielgoal'et
 Suh nar han gor sin touchdown

the haymarket

Sa nu har vi antligen lov (igen) kandes som att vi nyss var lediga.
For er som inte vet sa ar det thanksgiving imorgon (torsdag) sa da ska vi aka upp till Susans foraldrar och fira med hela slackten. Skoj!

Idag sa var vi till the naymarket downtown for att knappa bilder genom fotoklassen. Jag han da tyvar inte knappa upp alla bilder som jag skulle sa jag fa knappa lite pa Mandag i skolan istallet. The haymarket var varsta spooky. Overgivna grander och sa.

Kom nyss hem fran kyrkan. Dom hade en gudstjanst sa har innan  thanksgiving sa vi gick pa den. Vet inte vad jag ska gora ikvall.  Duscha ar iallafal ett som ar sakert.

Jag sitter och kuckelurar pa om jag ska andra min blogg design till nagot mer juligar. (jag vet att det inte ar jul an, men det bryr jag mig inte om) btw Jocke: jag har vall aldrig blivit radd for tomten? Och ni ska se granarna har dom har klatt varenda trad dom har pa tomten i ljus. Riktigt fint. Dom ar foresten fran Indien och jag traffade frun i huset ena dagen da jag och Susan var till affarn och hon undrade om all flickor i Sverige var sa fina. :)




 


Mall of America

Sa pa Torsdagen efter skolan for vi till Minneapolis, Minnesota.  Vi kom fram sent pa kvallen for det tog anda ca 7-8 timmar att aka dit.
Pa Fredagen sa for vi till mall of America (Usa's storsta shopping galleria). Vi var dar till runt 12 sedan var vi tvungna att aka for Christian skulle titta pa ett collage. Sa vi for till St Olafs collage och dar fick vi en guidad tur runt campus av en elev. Sedan sa pratade forst Christian med en kvinna sedan sa pratade Susan med henne ocksa sa jag fick sitta sjalv ute i vantrummet ett tag. Alan och Christoph hade akt till en basket match.

Nar dom var klar (Susan och Christian) sa for Susan och jag till en annan galleria. Christian skulle stanna pa collaget for natten. Gallerian vi for till sog. bara mobler och karringklader hade dom. Fast vi at mat pa en restaurang inne i gallerian  och det var gott.

Pa kvallen pa hotellet sa gjorde vi inget speciellt. Tittade pa tv och sa. 

Pa lordagen sa kom Susans, systers barn sa dom gick och shoppade med oss ocksa. Christian och Christoph gick for att aka karuseller (ja, dom hade ett tivoli i Mall of America. Ett stort tivoli). Vi tjejer gick och shoppade. Till lunch at vi pannkakor (tunna och stora, som svenska pannkakor, som pannkakor ska vara) Pa kvallen kom Susans syster till oss ocksa och vi gick och at mat pa en restaurang. Jag at en super stark, spaghetti och kottfarssas fast nar jag bestallde visste jag inte att den skulle vara sa stark.

Christian, Christoph och Alan hade akt till en hockey match.

runt 9-10 for vi (Susan och jag) hem till hotellet. 

Idag sa for vi hem igen. Det var drygt i bilen. Vi stannade pa Donken for att ata.
Just nu sitter jag och lyssnar pa Peter Joback. XD


Carro L

Den tva sista suger inte alls!
Sok pa you tube pa fall for you. Varldens finaste lat ju. Den andra ar dangerous med Akon tror jag. Sakert nagon annan ocksa!

lovely music

Sa idag pa teamsports sa spelade vi kickball. Det ar som baseball fast man sperkar bollen istallet. Det var roligt fast jobbigt da man byter "sida" (ni vet, ute, inne) sa fort tre stycken ar "branda" sa vi sprang fram och tillbaka hela tiden.

Det blev aldrig att dom ropade upp oss utbytesstudenter vid lunch for flaggorna som vi skulle visa hade inte kommit. Fast det var jag anda glad for for jag ar den anda utbytesstudenten som har forsta lunch. Fast dom spelade musik medans vi at. Sedan hade dom lite tavlingar sa man fick springa upp och svara fast det gjorde aldrig jag. Man skulle egentligen sitta med nagon man inte kande idag fast det gor jag typ varje dag. Det ar alltid nagon "ny" vid varat bord. FAst jag satt men Erin och nagra hon kande fran marchingband fast Maren (hon ar i band), hon hade jag US History med forra terminen.

Hade ingen kor idag. For showchoir var tvungen att trana extra mkt med bandet. Fast istallet s tittade vi andra pa. Dom ar otroligt duktiga. (Dom bade sjunger och dansar, samtidigt) Aven om latvalen inte ar det basta.

Vi framkallade vara bilder idag. Eller sa att vi far negativen men Heather och mina biolder var kolsvarta for vi hade gjort sa att det kommit for mkt ljus in i kameran sa vi fick ga ut och ta nya. Tur sager jag att det inte var svinkallt som det var forra gangen vi var ute och fotade.

Okej, En fraga: Filmen 8 mile, handlar den om Eminems liv eller spelar han bara nagon annan?

Har nyss gjort choklad mousse fast jag tycker inte om det sa mkt. Susan ville att jag skulle gora.

Imorgon efter skolan sa aker vi till Minnesota. Brr.... Och pa Lordag eller Sondag kommer vi hem. Det tar 7-8 timmar att aka dit. Boooooooooooring!  Annars far ni ha en fortsatt trevlig kvall. XD


Har fatt dessa latar pa huvudet. Fast det gor inget for jag Alskar dom!


lyckans ost

Yes, jag hittade min parm, eller Ashley gjorde det.

Eftersom jag inte vet vad jag ska skriva sa far ni tva bilder pa hur det ser ut hemma i Sundsvall just nu.


Sitter i skolan

Siter just nu i skolan. har TA fast hon har inget som vi kan gora sa vi sitter bara har. Jag lanar hennes dator lite.
Ingen kor idag. Bra, for min parm ar borta. Letade igenom hela rummet igar och alla vaskor och jag kan inte hitta den.
Jag trodde att jag hade tappat mitt skol ID imorse ocksa sa jag gick och fick et tillfalligt ID och sedan nar jag var inne i klassrummet och tog av mig jackan. Dar hanger mitt riktiga ID runt halsen. Typiskt!

I team sports sa spelade vi basket och nar det var i sista sekunderna sa stod det 101-101 men da sa kommer en i varat jag och skjuter bollen och nar tiden ar ute sa ar bollen fortfarande i luften och den gar i. Som pa film. Sa vi vann!

Idag ar det en kort dag (Tisdagar). Sa jag slutar 2.03 pm

Imorse sa hade vi utbytesstudenter ett mote. Imorgon forstar ni sa at det en dag som kallas mix it up (eller natt sant) och det betyder tt man ska sitta med nagon man vanligtvis inte brukar sitta med under lunch och vi utbytesstudenter ska dom kalla upp pa en liten scen eller liknande och dar ska vi sta med vara landers flaggor. Jag komma do. Vad pinsamt! + jag ar den enda utbytesstudenten som har forsta lunch sa jag komma sta dar sjalv. Om inte Eric (Joakim) har forsta. Fast jag vet inte.

Jag som skulle se Gossip Girl igar kvall. Det sket ju sig. Jag satt och laste infor mitt us history test som jag hade idag och nar jag var klar med lasningen sa la jag mig ner och gissa om jag somnar? JA! Sa jag vaknar igen och da ar det bara 15 minuter kvar av gossip girl sa da orkade jag inte se.

Nej nu ska jag in pa bilddagboken och kolla vad som hander hemma i Sverige. Det snoar ju as mkt har jag sett.

puss & kram, skummbanan

oppsss.. :s

idag sa sag vi Pearl Harbor pa historia, vi ar ju lixom inne pa andra varldskriget nu. Har aven prov imorgon i det.
pa team sports sa spelade vi basket fast tva lag pa en korg. fattade INTE ALLS sa jag var samst! Suger aven pa "vanlig basket" gillar inte basket.

koren blev lite konstig idag. Forst har jag ju teackers assistant halva sedan kor fast nagon sa att koren inte skulle borja foren kl 1 (borjar vanligtvis 20 i) fast nar klockan var 1 sa hade vi inte borjat sa jag trodde att dom skulle ha show choir hela tiden for det sa dom fran borjan sa dar satt jag (och den andra TA'n och jag var sa inne i min historia bok. HAHA? sa nar klassen var slut kom Mrs. Cotton och undrade varfor vi inte hade varit dar. Aja, det var ju bara 20 minuters kor och jag hade btw glomt parmen.
Datorn kommer sakert ringa hit ikvall.

Ikvall blir det studera, studera, gossip girl, studera och studera....
 
Maste klippa mig snart. Helst nu! Fast inte mkt!!

A midsummer night dream


Jag hade lite trakigt innan operan borajde.

Idag sa har jag och Susan varit pa opera. Vi sag Shakespears A midsummernight dream fast dom hade gjort om den till en opera. Den var bra fast laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang! Ca 3 timmar. Aven jag fattade inte vad dom sjong! Aven om texten stod typ uppe i taket fast det var typ old old brittisk engelska. Susan sov igenom hela forestallningen. 

Nar vi kom hem sa han jag knappt komma innanfor dorren innan vi for igen. Ut och ata. For till nagot stalle och jag bestallde kyckling och jag trodde att det var grillad kyckling jag skulle fa fast den var friterad (tror jag). Fast det var gott anda.  

Klockan ar bara halv 9 och jag vet inte vad jag ska gora. Duscha kanske....

Vitas

Hur cool ar inte detta?



Role Models

Idag fick vi valja om vi ville skippa de tva forsta lektionerna for att ga och se Soutwest spela volleyboll istallet. Manga gick for att se volleyboll fast inte jag for min forsta lektion ar historia och vi jobbar sa fort + att jag inte kommer vara i skolan nasta fredag sa bestamde jag mig for att ga i skolan istallet.

Pa historia lektionen var det inte manga. Mr Dansens klass (U.S military history) hade bjudit in tva personen fran the Army sa vi fick ocksa komma. Vi fick testa att satta pa oss all utrustning som man maste ha ifall man ar i en omgivning dar det finns giftig gas eller liknande. Sa pa med brallor, jacka och stovlar i storlek XXXXXXXXL. Sedan gasmask (fast den jag hade, hade inget filter sa glaset immade igen. Och handskar. 

  sahar sag vi ut.

Pa kvallen klockan 7 kom Ashley och hamtade mig. Vi for till Southpointe for att ga pa bio med nagra andra. Vi motte upp Erin dar och vi gick for att kopa biljetter. Vi skulle ga pa en R film (det betyder att du maste vara 17 for att fa se den). Alla andra ar 17 utom jag sa jag visste inte om jag skulle kunna komma in fast det gick hur fint som helst. Hon i kassan fragade inte ens efter ID.

Vi gick och tog platser och efter ett tag komm alla andra. Amanda, AJ, Lauren, Kristian och en annan kille jag inte vet namnet pa.

Role models ar nog varldens roligaste film. JAg tror att jag aldrig skrattat sa mkt nar jag varit pa bio forut! Jag rekomenderar den VERKLIGEN!

Det ar om tva killar som, istallet for at aka in i fangelset, far ett jobb dar dom ska vara typ kompis med ett barn. Ena killen far en nord som typ ar medlem i nagon forening dar dom ar olika lander och klar ut sig i riddar saker och leker krig. Typ sagan om ringen, om ni fattar.

Den andra ungen (den minsta) han ar tokig i tjejer. Dessa tva vuxna maste nu spendera tid med dom for att slippa fangelse.



Efter filmen var slut sa for Erin, Ashley och jag till coldstone (glasstalle). Och jag sa att jag var allergisk mot notter sa Erin flippar ut typ och sager att dom maste ta glassen fran lagret och ta en ny sked och brownie fran lagret med (pa coldstone kan du blanda allt mojligt i din glass, kolasa, gummibjornar, kitkat M&M och mkt mer.

Efter vi atit glass sa for vi till Starbucks dar alla andra var. Dar satt vi och pratade och sa tills Ashley skjutsade hem mig.  

take state tjejor!

Idag var varje laktion bara 50 minuter lang (sa dom iallafall, vet inte om det stamde) fast teamsports var lite kortare eftersom vi maste byta om fore och efter och vi kunde inte vara i ratta gympasalen sa alla idrottsklasser fick vara i lilla. Smockat med folk kan jag saga. Spelade vollyboll med nagra andra. Bland annat med en tjej, Spentsa (stavning?), hon kallar mig Sweden. HAHA!

Sedan var det inte lunch sa jag blev lite yr (i vanliga fall ar det det) fast vi hade varan 3:de klass = choir (det ser konstigt ut nar jag skriver kor). Fast dar gjorde vi inte mkt for vi skulle ga till pap rallyt. Det var inte mkt av ett pepprally fast vi hejade iallafall lite pa vara varsity vollyboll tjejer (Erin ar en av dom) som spelade en match idag (viktig match) om dom gar vidare for att ta state eller inte. Sa sedan hade vi bara en klass kvar efter det. Foto. Jag framkallade min film som jag knappt, fast jag kom bara till efter test remsan for att se hur lange jag ska utsatta mitt fotopapper for ljus. Sedan utsatte jag mitt papper for ljus fast jag far ga igenom alla kemikalier imorgon. 

Sa, vi slutade 12 idag! Skont. Christian, Christoph och jag for till Wndys for att ata lunch. Jag ville till Donken fast det blev det inte for Christoph ville testa Wendys och nar han val satt dar med sin hamburgare sa gillade han den inte HAHAH vem sa att vi skulle till Donken va? 

Ska snart ata...  

jacka

Denna jacka eller liknande vill jag ha fast gar den att hitta i platta Nebraska?
Nej!

solnedgang i New York

Slutar som sagt tidigare pa tisdagar.
Pa team sports spelade vi football, fast med flaggor istallet for att taklas. Roligt fast jag ar verkligen vardelos. Football ar en sport for killar.

Framkallade vara bilder i dag aven fast vi har inte gjort dom till riktiga bilder ann. Bara pa en lang remsa ni vet.
 
Har regnat hela dagen och jag har stadat rummet och sak slanga in lite tvatt i tvattmaskinen nu.
Gjorde 2 filmer igar nar jag sjunger. HAHA! Dom kanske hamnar har pa bloggen senare. Maste forst ladda upp dom pa youtube och jag maste aven fraga min syster om jag far klagga upp en bild pa henne fast jag tror inte att jag komma fa det for hon verkar inte gilla bilden.

Bilder fran NY, sista natten (sista bjuder jag pa)


3 manader

Har varit i America i 3 manader idag!

Skepp och hoj, gummiboy

Okej. Har frysit ihjal inatt. Sov med tjocktroja.

Alla ar borta. Susan sa sakert var dom skulle fast jag lyssnade inte sa noga, for jag sov.
har atit frukost och ska ga och plocka lite i rummet. Badda sangen skulle vara ett +

Nar dom kommer hem sa ska jag ringa till farfar, har antligen skaffat kortet nu. Sedan drar vi till en iskall Husker match och sedan blir det kalas for Susans mamma fyller ar NASTA HELG. 

Ikvall kommer uppdate om Florida! 

Har ni tankt pa ett jag nastan alltid borjar mina inlagg med okej? Maste sluta med det.

girlsnight

Sa det var Ashley som kom och hamtade mig. Varsta bra att man far kora bil nar man ar 16 har. Det borde vara sa i Sverige ocksa.

Vi for hem till Ashley, Erin, Kara och Lauren kom och vi at spagetti med tomatsas. Sedan gjorde vi rice crispy bars fast vi hade for mky marsmallows och for lite flingor fast det blev gott anda.

Alla ville veta om Sverige fast jag vet inte riktigt vad man ska beratta. Lauren har slaktingar i Sverige och Kara har i Norge sa Kara undrade om jag kunde korsa "the river" som skiljer Norge fran Sverige och forsoka hitta dom. Gud vad vi skrattade at henne. (Det ar ingen "river"). Sedan undrade hon vilka ord pa engelska som jag inte kunde. HAHA. Lauren hoppade in och rattade och sa att jag inte kunde saga dom orden eftersom jag inte vet dom.
 Kara hade aven lyssnat pa lite Svensk raggae innan hon kom. Fast artisten hon namnde har jag aldrig hort talas om. 

Vi slog sedan pa en film. Juno. Hyffsad. Inte sa bra som alla sager att den ska vara. Efterdet sa skjutsade Erin hem mig.   

Sno!!!!

Forsta snon faller JUST NU!

Antligen Fredag idag da. Hade test i us history om andra varlds kriget. fast direkt efter det sa var all "juniors" tvungna att ga till the auditorium for ett mote med rektorn. Sedan pa team sports sa spelade vi freesbee. Sedan lunch, teachers assistent, choir och beg.photography sedan hem.

Runt 7 kommer erin och hamtar mig for en filmkvall hos Ashley. Skoj.

Sno?

Detta ar ett klago inlagg!

Ikvall tog Susan mig till Westfield for att forsoka hitta en vinterjacka. Svin kallt idag ju!
Det gick ju som det gick! Hatar stilen pa jackorna har! Sommarna gar huller om buller med karringstil pa allt. Dom har inga sportaffarer som stadium, team sportia eller inter sport heller. Istallet har dom stallen som dillard, jc penny och younkers. Vem forresten doper sin affar till younkers? det later som en soptipp. Blabarsberget later finare an younkers. 
Sa det blev ingen jacka! Inget telafon kort heller. Ska TVINGA dom att ta mig imorgon till ett stalle dar jag kan skaffa ett!
 
Sa kan nagon kopa en fin jacka till mig i Sverige och skicka den till Nebraska?

Min larare sa att det skulle snoa har ikvall. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det gor det!!!!


sovmorgon



Sitter nu har och ska ga och borsta tanderna. Har ju sovmorgon idag sa vi borjar inte forns kl 10:40 men vi maste anda lamna huset kl 10. Varfor?

Ikvall sa ska jag kopa ett telafonkort sa att jag kan ringa hem oftare sa da ska jag ringa till farfar.
Matilda: halsa honom att jag ringer pa fredag.

you can have whatever you like

Denna lat paminner mig om homecoming 2008



pepparkakor

Idag pa team sports sa spelade vi freesbee. Jag var faktiskt duktig pa det. Gjorde mest poang av alla tjejer!
Pa foto klassen sa gjorde vi varan egen kamera och den fungerar!!! OTROLIGT.
Det var en kartong laga med ett litet hal i som man sedan lat sta ute i ca 50 sekunder och sedan framkallade vi papperet (som ocksa fanns i ladan) och det blev en bild. Frant!
Gillar denna termin 1000 ggr mer ann forra.

Redan Onsdag. Imorgon sa borjar vi 10.40 for alla sophmores har ett prov.

Carro: Skolans webbsida ar www.lsw.lps.org

OBAMA vann forresten! Americas 44;de president men den forsta African-American. Lite engelska dar minsan XD

Atit pepparkakor idag! Svenska pepparkakor!

Election 2008. Obama eller McCain?

Gud! Allt detta tjat om valet. Idag ar det antligen over!
Tank att komma till USA just nar det ar valar. Alla tycker att jag hade tur pga det. Varfor?
Vem ska vinna?

Gud. Detta val kommer halla pa hela natten. Pa varenda kanal ar det om valet! Tank bara hur mkt v komma prata om det imorgon pa us history! uuuu.... boring!
Jag vet att det ar viktigt for USA och allt fast ibland tycker jag att dom har gatt till overdrift!

Visste ni varfor USA alltid rostar pa en Tisdag? Deni, det vet jag....
Darrfor att forr i tiden sa hade dom ju inte bilar sa det tog sin lilla tid att komma till stallet dar man rostade sa folk gick i kyrkan pa Sondag, fardades med hast eller liknande under Mandagen och rostade pa Tisdag.
Larde mig nagot nytt idag fran Carl Azuz pa Student News. (En sak vi alltid tittar pa i us history). XD

Nej, nu ska jag ga och duscha, sedan ga och lagga mig.

Opera upptradande i Omaha

Uppdateringar om Florida kommer sa fort som mojligt.

Igar sa lamnade vi (koren) skolan runt halv 1. Vi for till Omaha. Vi kom till Hollan (typ ett upptradnings stalle. Hollan heter sjalva byggnaden) Vi tranade fram till runt 5 kanske. Da drog vi till Old Chocago och hade middag. Sedan for vi tillbaka till Holland och pa bussen pa vagen dit sa satte vi pa oss vara rockar (eller vad man ska saga, LSW sak).

Konserten borjade med att nagra andra skolor sjong lite och en tjej var soloist (Detta ar opera) Sedan var det varan tur att sjunga. Vi gick upp pa balkongen dar vi skulle sta och the Omaha symphony ar neranfor oss. Vi sjong en massa orera och aven fast jag inte gillar opera sa var det, och nu tanker jag svara, javligt roligt! Fast det var valdigt varmt uppe pa balkongen och en tjej svimmade faktiskt.

Vi kom hem (eller till skolan) kl 11 sa jag kom hem runt halv 12. Och jag hade skola dagen efter. Snacka om trott man var imorse.

Min farfar hade aven ringt till huset (till min vardfamiljs hus) och forsokt fatt tag i mig och min farfar pratar inte ens engelska men han hade fatt fram att han var min farfar och att han ville prata med mig. sa en STOR applad for det! Han ar anda 82 ar. Fast Alan skulle forklara att jag inte var hemma och Alan kan ju bara engelska sa Alan pratade engelska och farfar pratade svenska. HAha... Ska ta och ringa min farfar imorgon for jag tror att han har gatt och lagt sig nu.

Har ni i Sverige forresten stallt tillbaka klockan en timme? 
Om jag hittar bilder fran konserten sa laddar jag upp dom XD


KarateKids

Sag nyss ett inslag fran st.nu och mina systrar var med!!!! Stolt!
Klicka har for att se. 

Florida dag 1, Magic Kingdom

Klev upp runt halv 6 for att lamna huset runt 6. Forst med bil till Omaha i ca 1 timme sedan checkade vi in, men jag blev lite sur i sakerhets grejen. Fast jag kanske far skylla mig sjalv ocksa. Man far ju inte ta med sig vatskor i handbagaget och jag hade min lovely vanilj doftande Victoria's secret body lotion i vaskan och jag var tvungen att slanga den. (Fast en gubbe fick ha en sax inne pa planet!)
Vi hoppade pa planet och flog till Chicago. Alan och Christian hoppade av for dom skulle kolla pa ett collage i Nashville fast vi andra stannade pa planet och vi for vidare till Florida.

I Florida var det lite problem att checka in pa hotellet fast till slut sa...
Varat bagage skulle komma senare pa dagen sa vi tog the monorail till the magic kingdom. Det ar helt fantastiskt. Precis som i alla reklam filmer om det. Jag var lite papparazzi och knappte kort pa allt. Vi akte lite karuseller. En som man blev blot i, en berg och dal bana, pirates of the caribbean (stavning?) och mycket mer.

Pa kvallen sa gick vi till Crystall palace och at middag. Dar traffade vi Nalle puh och alla hans vanner.

tiger ville att jag skulle ringa matenfick en puss av nalle puh

 

Scary Acres

Jag har da aldrig varit sa radd i hela mitt liv! Det var en mardrom!

Men fran borjan. Jag fick skjuts av Azims familj till Omaha, men vi for sjalvklart vilse. Vi kom iallafall tillslut fram till det ratta stallet och dar traffade vi dom andra. Vi ingangen sa spelade dom musiken fran filmen Exorsisten. Vi kopte biljetter (hela koret, $25).

Forst gick vi genom en labyrint fast det var inte sa laskigt for det var inga spoken i den.

Sedan stod vi i ko for att komma in i det forsta spokhuset, The house on the hill. Ohhh... :o Vi var 11 st sa vi delade pa oss. Vi gick igenom olika rum med en massa hemska saker. I ett rum ver "en scen" fran filmen Exorsisten (folk spelade), i ett annat rum sa var hela rummet fyllt med en massa dockor som var fastspikade pa vaggarna och sa det var snuskigt. En "pizza bagare" skramde livet ur mig. Jag skrek som vanligt. Pa slutet kom det en man ut ur en garderob med en motorsag sa vi sprang ut, skrikandes. Dom som var pa vag in i huset blev miog lite skramda for dom borjade fraga vad det var och sa...

Sedan stod vi i en annan ko forever. Till the dark forest. Det var det varsta jag nagonsin gjort. Fran borjan var det inget men nar vi kommit till ungefar halften sa borjade folk dyka upp. Jag skrek och hall handerna framfor ansiktet men nar jag tog bort dom sa hade dom stallt sig sa att det forsta jag sag var ett hemskt ansikte. Skrek som aldrig forr. Vi fortsatte (jag ville bara att det skulle var slut, men icke sa nicke) dar star en man pa vagen i9 skogen med en kniv och vi gar narmare (for det var den enda vagen) och da skriker han at mig (pa engelska)
- Du dar! (pekar pa mig) tjejen forst!
- Forst sa vagrade jag fast sedan gick jag och stallde mig forst
Vi gick in i ett litet plathus och dar stannade vi. Plotsligt kommer det ut en man med en motorsag fran en garderob eller natt och jag freakar out! Jag bara skriker och sprionger mot utgangen och den forsta killen jagar mig med sin kniv! Nar jag kommer ut sa star alla och glor och underar what the f**k som hander. Det var inte roligt!!!!

Sista saken var det varsta sa dom sa jag tankte forst inte ga men jag gjorde det anda. Det var "Slottet".
Vi gick pa led genom en massa ganagr och sa och massa spoken var dar inne. Efter slottet nar vi kom ut (trodde jag ja) sa kom vi till en kyrkogard dar en massa scary tjejer forsokte skramma oss. Vi gick med en annan familj med en liten tjej och hon blev allvarligt radd. Hon borjade grata och skrika och sa. Typ panik men hennes mamma bara
-Det ar bara pa latsas gumman!

Runt 11 kom jag hem den kvallen och jag gick och la mig for vi skulle upp tidigt dagen efter.




Jag ser inte sa radd ut pa kortet fast jag hade varkligen en mardrom! 

RSS 2.0