300509

Igar sa blev det inte mycket updates. Det var sa otroligt fint vader sa jag lag ute hela tiden. Runt 3 kom Em och Grace och joinade mig :) Vi badade, at glass och sedan somnade jag i solen.
Pa kvallen runt 7 for jag till Sindy, dar aven Charlotte var (En utbytesstudent fran Belgien). Vi tittade pa film. Och jag ramlade ner for trappen. Jag tror jag brot varje ben i hela foten, fick aven sar pa armar och knan. Typist Amerikaner att ha ackliga mattor i hela huset. Ni vet, sanna dar som ar istallet for golv, som ar dar hela tiden. BLA :P
Jag glomde aven min planbok hos henne, tur att jag ska dit ikvall (hennes hejda fest ar ikvall).HAHA. Dagen jag var till omaha (Fredags) sa var vi forst in i nagon hem affar dar som bjod pa drinkar och hon sa att det var margaritas och i dom vanligtvis ar det ju alkohol  sa dumma jag fragade om det var alkohol. haha, som att dom far servera sprit i en affar. :)
Vi kopte med oss tva stycken:

Shopping night in Omaha


sIgar runt 6 sa for jag och Susan till Omaha.
Var sjalvklart pa Forever21 affaren. (Sorry Johanna, de har inte nagon mer rosa klocka)
Det blev lite shopping men idioter som jobbar dar: jag sag pa en skyltdocka att dom hade fatt in jeansjackor nu sa jag sprang runt som en tog och letade men hittade bara tva i storlet S sa da gick jag och fragade vad provdockans storlek var och ena var S och andra L, jag tankte vall att jag kunde ta L da, men nej, dom kunde inte ta av jackan fran dockan, utan byta klader pa modellerna skulle dom gora nasta vecka. Halla! Ar dom propp eller? har kommer jag och vill kopa nagon sa att dom kan tjana pengar och da vagrar dom ta av dockan plagget jag vill ha. Istallet fick jag "lagga undan" jackan, tills dom byter klader pa modellerna.

Sedan var vi aven pa fetaste skoaffarn och jag hittade ett par superfina skor. Aven fast det var klackar, men jag testade de anda :) och jag blev inte sa otroligt lang i dom (jamfort med vad jag kanner mig nar jag har pa mig mina homecoming skor). Fast jag kopte de aldrig. :( Fast det blev en present till mormor :)

Sedan kl 9 nar affarerna stangde sa gick vi till en Kinesisk restaurang och at. Gott var det!

Kom hem halv 12 pa kvallen.
Det var btw 30 grader varmt pa dagen nar vi for och nar vi lamnade restaurangen (runt tio) satt alla utomhus och fikade vi "the cheesecake factory" och det var 23 grade varmt. Rena, rama utlandet har!


skorna :)


Jag hittade aven en super lacker bikini men det fanns ingen underdel till :(
Jag skulle ha kopt den dar jeans jackan om den inte varit sa forbaskat slick i armarna, Nedrans viktlyftnings klass!
Mina kop:


Nu blir det poolen :)


 


ide torka

Jag har fastnat i mitt "compare and contrast" papper. Det kanns som att jag bara skriver en massa smorja. Och allt viktigt som man borde finnas i papperet har jag redan skrivit. Är den klar då kanske?
Är shyness ett ord?

Idag var det även vatten ballong fight på skolan, inomhus. Lärarna blev inte glada ska jag säga er.

Idag är det finväder så jag kasnke ska softa vis poolen när jag kommer hem. Work on my tan :) Sedan i helgen ska jag se till att det blir shopping också. Sedan ska jag göra mina "hej då- inbjudningar" och även tvätta lite kläder som jag inte komma använda de sista dagarna har i USA. (bara 12 dagar kvar!)Yearbook

Antligen sager jag bara. Antligen!
Idag efter skolan sa gick vi och hamtade vara yearbook's. Dom var riktigt snygga ju.

Jag ar med pa 5 stallen. Flest utav alla utbytesstudenter :D WOHOOOO!!!!
Nu blir det att ta med den imorgon och be folk skriva nagot rart i den :)En suddig bild (svart att halla kameran stilla): Varsity Choir


Text om oss utbytesstudenter


Nej, jag tar inte "notes", vi har prov


I mitt fina har. Skolfotot.


Ni som jag traffar nar jag kommer hem till Sverige far sjalvklart titta i sjalva boken :)

i skolan

Sitter på skolan just nu.
I viktlyftning så gjorde vi ingenting. Denna vecka så har vi ju maxat men idag så hjälpte alla killar med att flytta några saker till the auditorium för några elever ska imorgon försöka slå skolrekordet framför en publik. Vet inte riktigt om jag och min klass ska gå men vi får se. Det är imorgon under 4 lektionen.

Vi gör ingenting i kören nu. Jag fattar inte för vi ska sjunga på graduation och vi kan inte sången än.

Och idag  är det en rolig dag! Vi  får nämligen våra  Yearbook's  idag! Jippie. FAst det blir väll att man kommer hem kl 5 ikväll för dom har nog inte tänkt igenom när dom bara ger dom till oss efter skolan och tänk er ca 2000 elever få tag i just sin bok i en liten korridor. Kaos, är vad jag tror det komma vara. Men iallafall. Knäpper tt kort så fort jag kommer hem.

Vad hände igår då? Vi var och åt på Windchimes (stavning?). Kinesiskt är det. Gott. Fast nu är jag lite trött på kinesiskt. Är lite trött på mat i allmenhet. Hade en donut och äggröra med ost i till frukost. BLÄ!!!!

Fast till lunch så var Ashley, Erin, Lauren, Amanda och jag till Chipotles (stavning?). Typ en mexikan grill. Super gott, fast lite starkt. HAHA, vi satt på parkeringen och åt. Vi ville inte gå upp till bänkarna utavför skolan för där sitter bara knepiga typer, typ dom som inte får ett bord i matsalen. Dom som jag har skåp vid. Ja, jag har nog på det mest irriterande stället i hela skolan. De typ siter eller står framfor skåpet mitt eller så gör dom korvstoppning så man kommer inte ut till rätta korridoren.

Och snart är det Fredag!!! Och skolan har anordnat ett vattenkrig imorgon. Ska man gå kanske?
Mer kommer när jag kommer hem.

Bilder fran sista kor konserten

Igar var jag som sagt och sjong med koren.
Har ar nagra suddiga bilder fran nar skolans 2 show choir's upptradde pa slutet. Det kommer aven ett videoklipp sa fort det har laddats upp pa youtube :)


She spins and she sways, to whatever song plays, without a care in the world.


På skolan en regnig Onsdag

Sitter som vanligt i skolan just nu.
Idag regnar det så halsduken åkte på, snarare scarf ska jag väll säga, eller en tunn halsduk. Vet inte ens varför jag skriver detta men jag har inget att berätta.

Eller jo, igår hade vi sista konserten med kören. :( Fast det var grymt!!! Alla körer sjöng fast Varsity (det jag ar i, det hogsta. Ja, jag skryter :)). Iallafall, vi sjöng Make our garden grow och Bohemian Rapsody. Och på bohemian rapsody så började vi headbang'a. HAHA! Fast jag var nära att ramla utav "trapporna" vi stod på. Det hade varit pinsamt värre!

Kommer ni föressten ihåg mitt pressande vid poolen, jo, jag har faktiskt fått lite färg. Plus fräknar.

HAHA, jag råkade göra ett misstag nu pa tangentbordet och texten blev BIg! Fasten ocksa, nu vet jag inte vad jag gjorde.

Iallafall nu kanns det som att jg bara skriver om enmassa smörja. Så Hej svejs!

ledig, slapp Mandag

Solat som sagt hela dagen, en losnagel trillade av, for till Target och kopte ett telefonkort, ringt till mormor och morfar fast pratade aven med Jessica och Wilma.

Imorgon ar det skola igen. (ingen idag for det ar Memorial day).

Matilda P - fraga till dig!

Har ar alla farger och monster dom har pa solbrillorna.
Vilka tycker du. Sjalv tycker jag vissa ar super fula. Fast det tror jag att du ocksa gor.steeeker

...som alla sager. Sjalv foredrar jag ordet solar, jag ar inge javla bacon!
Har iallafall legat ute och i poolen i 2 timmar nu och klockan ar bara halv 1. Kansk skont. Har hela dagen framfor mig att hitta pa nagot roligt. tyvar ar Sindy vid nagon sjo (?) ja, tydligen sa finns det det i Nebraska. Sa henne kan man inte vara med.

Ringde aven och pratade med pappa och Matilda igar. HAHA, Pappa har kopt en ukelele.
Fast jag pratade tyvar upp mitt telefonkort sa jag ska pa target och kopa ett nytt nu idag sa att jag kan ringa till mormor och morfar. Sa om ni laser detta, stanna hemma med telefonen idag och dra inte och flyg pa Birsta.
Nej, nu kallar solen :)

Eye of the Tiger

Karaten har ju gradering pa Onsdag. Sa har far dom lite pepp utav mig. Lycka till!
Basta laten! <3


bad hair day!

Mitt har star at alla hall och kanter och vill inte sammarbeta.

Gardagens planer blev andrade.
Precis innan jag skulle lamna huset och aka till Rachaels grad party sa borjade sporegna. Och det hade varit sol hela dagen.
Kom dit, blot som en mopp. Dar var det ganska mycket folk. Nar Melanie kom sa gick vi och tog mat, fast jag tog bara goda frukter. Sedan var det dags for tarta! Och det maste jag saga, det var den godaste tartan jag nagonsin atit!!!! 
Slang dig i vaggen, princesstarta!
Sedan tittade vi lite pa alla saker som achael har gjort (malningar, foton m.m.) Snacka om att tjejen har talang!

Det blev aldrig att jag for pa flight night igen, det var ju tydligen samma som i fredags, orka se det tva ganger. Sa jag gick pa bio istallet, sag Natt pa Museum 2. Den var riktigt rolig!

Nej, nu blir det poolen :D

poolad och klar

Klev upp fran poolen for en stund sedan. Har fixat mig och sa (hela jag luktar kokos nu :D). Jag ska strax aka ivag till Campus Life dar Rachael har sitt Graduation party. :D Skoj!

Har ar lite egopix fran poolen: HAHA(om 19 dagar kommer jag hem)

snabb update

Det blir inget langt inlagg nu. Tanker bara beskriva dagens planer lite. So, here it goes:

Orientation - (mote med AYUSA) den var kl 10 imorse.
Lunch - ska ga och ata nu
Dopp i poolen - Det ar ju finvader ute sa jag ska passa pa att ta ett dopp och sola lite
Rachael's Grad party - Borjar kl 4
Flight Night -  skolans talendshow dag 2.

Jag skriver mer ikvall. Puss & Kram. :)

Btw: besoks rekord idag :)

Sabina 19 Ar!!!

Idag fyller min kara kusin hela 19 ar!

Grattis!!!!


Elton John konsert 12 Maj 2009 - Crocodile rock


I klassrummet

Sitter just nu i klassrummet och ska egentligen skriva klart en uppsats, fast vi var först i datasalen och skrev där fast sedan kom en annan klass in och skulle ha datasalen så vi var tvungen att flytta så vi gick tillbaka till klassrummet för att sitta med laptops där istället. Men nu går det inte att få upp det jag sparade så jag gör klart det hemma istället.


Vad händer idag då? Jo, det ar en band konsert ikväll i skolan. (Southwest alla band spelar). Jag uar inte direkt på hugget för att gå men det blir nog att jag går ändå. Och snart är det Fredag och på skolan är det talang show som jag tror att jag sak gå och titta på. Det blir väll som auditionsarna på Idol. HAHA! Rachael Plug ville ju att vi skulle ställa upp och sjunga Some where over the rainbow. Men det blev aldrig något utav det. Enda gången som vi ens lyssnade på låten var efter en utav showerna av Pirates och då när vi satt där inne i sminkrummet och lyssnar så kommer Scott in och lägger armen sin runt mig och mimar med till sången. HAHA!

Å.... tiden går så sakta. Om ca 15 minuter slutar vi. Vad ska jag göra under tiden? Skolan har ju blockat alla internet sidor. Det är bara svenska sidor som jag kan gå till. Bl.a. Facebook, youtube och hotmail är spärrade.

Nej, nu ska jag gå... Hej!
 Wincent 4 ar!

Grattis Wincent i efterskott!


Elton John & Billy Joel konsert. 12 Maj, 2009. Omaha, Nebraska, USA.

Your Song

Prom del9 - Justin Timberlake, Spice Girls & Back street Boys


Prom del8


Gotta leave you all behind and face the truth.

32 grader varmt ar det nu.  Blir defenetivt ett dopp i poolen.

Kom nyss hem fran Sindy. Vi var till Southpointe och shoppade. Jag kopte mig ett par sandaler pa American Eagle, armband till systrarna mina pa Von Maur och bodylotion och parfym till mig och systrarna.

En rolig sak bara: pa vagen upp till macken nar Sindy och jag vantade pa Sindys vardmamam var att en tjej hade kjol pa sig och idag blaset det super starka men varma vindar och gissa vad som hander!
Kjolen blaser saklart upp och tjejen har string sa hon visa halva skolan sin rumpa. HA! Alla gick och skrattade.


Sakerna som jag kopte till J&M tanker jag inte visa :) HAHA!


190509

Det blir många uppdateringar ifrån skolan nu på sista tiden.  Men så går det när man är TA och har traikigt.
Idag blir det shopping med Sindy efter skolan.
Planerar på att köpa converse till J&M, någon tröja eller linne till mig, solglasögon och något till Sabina.
Bra är det ocksaå för vi slutar kl 2 idag.

Om 22 dagar åker jag hem till Sverige :)

Sorry att ni inte fick något videoinlägg igår. Det kommer ett ikväll. Fast vad ska man prata om?
Idag ar det btw ännu varmare än vad det var igår. :D (dom säger att det ska bli upp till 32 C.

Arets forsta dopp

Japp. Idag var det arets forsta dopp i min vardfamiljs pool. Harligt, harligt var det. :)
Supervarmt och sedan svalkande.
Jag och Sindy var typ ute dar i 2 timmar inna hon for hem. Jag har nyss atit mat (pizza), men duktiga jag tog sallad till lunch idag + att jag hade viktklassen imorse och sedan sa simmade jag 24 langder i poolen. Sa tva slices of pizza kan jag nog ha.
Var nyss ute och vattnade alla blommor. Det ar fortfarande supervarmt ute. SSka jag ga ut och steka lite till?


Ursakta backslicken. Det blir ju sa nar man dyker.Ser det inte harligt ut?

¿Nästan slut?

......Skolan alltså.

Det är då bara på skolan som det funkar att göra å, ä och ö.

Idag har det väll varit en vanlig dag. Supervarmt! Fast imorgon ska det bli ännu varmare. 94F! = 34C (om man ska tro min mobilomräknare). Tur att poolen har öppnat så att jag kan svalka mig.
Idag efter skolan kommer Sindy överoch vi ska sola och bada. Det var länge sedan vi var med varandra nu. Sedan imorgon blir det förhoppningsvis shopping. Glada nu J&M? Ska försöka hitta converse till er. Fast även saker till mig of course!

Nu sitter jag i musik datasalen. Har bara kör och engelska kvar sedan slutar vi. :D (om 2 1/2 timme)
HAHA! Idag i viktklassen så sa våran lärare på slutet att nu var det dags att städa. så jag går omkring och letar saker som jag kan lägga tillbaka. Det låg fetaste vikten pa golvet men jag trodde iallafall att jag kunde lyfta tillbaka den till vart den skulle vara. Så jag tar tag och försöker lyfta, men den rör sig inte ens. Då kommer en kille bakom mig och undrar om jag vill ha hjälp. Ja, sa jag. Men då killen skulle lyfta den så var den nästan för tung för honom med. Tränaren bara skrattade åt oss.

Har inget mer att skriva om. Ska göra ett videoinlägg när jag kommer hem. Ikväll ska ni även få några inlägg frå aiolorado. Har ju totalt glömt bort att uppdatera om det. Sedan även lite bilder från Florida som Alan och Susan tog. :D Spännande va? HA!

HAHA, jag lärde mig nyss hur man gör ett upp och ner vänt utropsteckentecken. ¡ haha! ¡hola! eller var det frågetecken man satt upp och ner? Fast det kan jag också göra ¿como te llama?

Dagens sista inlagg

Det har blivit manga inlagg pa sistonde. Men det ar ju sa mycket som hander nu pa sista tiden. Varfor allt nu? Nu nar jag snart aker hem (om 24  dagar), da borjar det handa en massa roligt. Inte for att jag inte har haft det roligt innan men nu borjar man kanna mer och mer personer riktigt bra.

Var nyss pa Target och kopte en massa skvaller tidningar och fake naglar.

Nu ska jag ga och satta mig i soffan och lasa lite.


Poolen har ju visst oppnar forresten. Sa imorgon kommer Sindy hit och vi ska sola och bada. :)
Blir nog aven ett videoinlagg imorgon ocksa. Vill ni ha det?


Ar man tjej sa ar man ;D 


Kelseys Graduation Party

Var som sagt till kelsey och firade henne. Lyllosarna slutade ju idag! Och vi som maste ga tre veckor till i skolan . Fast jag ar egentligen inte sa ledsen for det.
Satt vall och pratade och at dar. God tarta har dom iallafall har i USA. Lite for mycket glasyr kan jag tycka men annars sa ar det gott. Fast jag saknar marsipan pa tartor. Och har har dom inte gradde heller. Nej, svenska tartor ar nog battre om jag tanker igen.


solar...Det ar super varmt ute just nu sa jag ska passa pa att sola lite :)
Ha det gott!


Prom del7


Hejsan Varlden!


Har nyss lagt in en translator pa blggen min som kan oversatta Svenskan. Men ibland blir det ju helt fel och typ jatte dalig engelska. HAHA! Fast nu kan ju folket har i Amerika ocksa lasa min blogg :)

Idag har vi varit till kyrkan och forst var det "frukost" dar. Jag tycker da inte att kakor, bullar och muffins ar frukost men tydligen for Amerikanarna sa ar det det. Sedan sa var det en massa ungdomar dar som graduate nu 2009 som var dar och tydligen tillhor kyrkan fast jag har da aldrig sdett dom dar. Jag och Emilia sjong aven. HAHA. Det gick vall hyffsat.

Har nyss atit lunch (subway) och nu sitter jag har och fixar och trixar lite. Forsoker fa en ram runt hela bloggemn fast jag vet inte hur man gor, det finns bara tips pa hur man tar bort den. Nagon som vet?

Idag kl 4 ar det Kelsey's graduation party, sa da ska man ga. Roligt! Harligt med finvader ocksa.


prom del6

Har ar ett videoklipp fran Hypnosen som don gjorde pa Post Prom :D

Swing Night del2Ser ni mig i bakgrunden? :D

Christian fick tydligen ett ryck och bestamde sig for att farga haret blatt! :O

Swing Night

Igar sa var det Swing Night pa skolan. Trevligt, trevligt var det!
Skolans jazzband spelade live och vi dansade (innan hade vi fatt lektioner) men jag dansade med killar som redan visste hur man gjorde :D

Har ar lite bilder iallafall:
Jag hade inte fixat mig sadar jatte mycket. Hade samma frisyr som ajg hade pa skolan, jag bara kletade pa lite mascara.En fantastisk kvall avslutades sjalvklart med tarta och glass :D HAHA

på skolan

Sitter på skolan just nu i musikdatasalen.
Ben har nyss hjälpt mig hur man får till å, ä och ö på ett tangentbort som inte har de bokstäverna.
Vi har ingen kör just nu eftersom Jazzbandet spelar i matsalen eftersom det är swing night ikväll här.

Skönt med Fredag också. Ihelgen blir det shopping. Har ju lovat systrarna mina att köpa saker till dem. Men dom rabblar ju upp en miljard saker dom vill ha och förväntar sig att få allt.  Det är ju inte gratis direkt Johanna och Matilda!

Hoppas att poolen öppnar i helgen med. Det har ju varit en kille där och jobbat på den i några dagar nu. Men sedan blev det ju kyligt i några dagar så det har stått stilla.

Och som jag sa så ska jag till swing night ikväll med Sindy. Eller hon ska lära folk att dansa (mig).

Igår så pratade jag med syrrorna på msn. Såg dem i webbkameran. Första gången jag såg dem live på 9 månader. Fast de var inte direkt pretty (haha), dom låg i sängen och skulle gå och lägga sig.

Ni får ha det så bra. Slutar snart gör jag också. Har bara köre kl 1, eller dom tar frånvaro där kl 1 sedan vet jag inte om vi gör något. Sedan blir det engelska där vi tittar på film (Big Fish).


 

Prom del5


130509

Vilken bra dag det blev!
Solen skiner (igen), min mobil fungerar antligen igen och jag har fatt sommarjobb!
Wohooo! kan jag bara saga!
Elton John & Billy Joel. 12 Maj 2009. Omaha, Nebraska, USA

Jag var som sagt pa Elton John och Billy Joel's (vem nu det ar?) konsert igar. 
Det var riktigt bra faktiskt. Aven fast jag kande igen och kunde sjunga med i bara tre latar. (Your song, crocodile rock och uptown girl, fast jag trodde det var en lat utav back street boys (?), den gar ju till och med I bet you never had a back street guy, men jag hade tydligen fel.) Men det var svanigt och gubbarna (Elton & Billy, ja de ar ratt sa gamla) gick upp pa pianona (?) deras och dansade och sa.
Enda besvikelsen var att Elton inte sjong Circle of life och Can you feel the love tonight :(


Innan, det regnade och var kallt.Jag filmade aven nar de sjong laten Your song, men om jag sagt tidigare sa fungerar det inte att spela upp pa datorn sa ni far det senare.

Music Banquet

(Ar inte saker pa hur man stavar banquet.)
 Hur som helst. Fredagen innan Prom sa hade E-wing (musik korridoren) typ avslutning. Middag var det och priser delades ut. Jag vann inget och jag spillde pasta med tomatsas pa min klanning sa inget + far tillstallningen inte.

Har ar lite bilder iallafall.

Jag och alla seniors (Jag ar ju egentligen en junior fast i musik delen raknar dom mig som en senior eftersom detta ar mitt sista ar (och anda) pa Southwest).


when your feet just can't keep still I never knew me a better time and I guess I never will

Det regnade nar vi slutade idag (nu). Sa jag fick ga i regnet i bara t-shirt. Kallt! Burrr....
Ska ta mig nagot att ata nu och sedan blir det en dusch. Sedan kan ni aldrig gissa vad vi ska pa!

Elton John's konsert i Omaha!!!! Ja THE Elton John!
Ni far vall tycka vad ni vill men jag tycker att han ar bra! Sa det komma nog vara valdrigt roligt.
Jag tar med mig kameran och knapper lite bilder. :D


prom i text

Har ju inte skrivit vad som hande pa prom. So here it goes:

Runt kl 1 undrade Susan om jag ville aka till Kohl's med henne (en affar). Jag hade trakigt sa varfor inte. Vi kom dit och jag kom ihag att jag fatt inbjudan pa facebook om att dom gjorde gratis prom makeup idag sa jag fragade om det var forsent att fa det (man skulle egentligen boka tid) men tur som jag hade sa hade dom en tid precis nu sa jag satte mig dar i stolen och relaxade medans jag fick mitt smink gjort. :D

Sedan for vi in pa McDonalds och lunchade. Sedan for vi hem och jag borjade gora mig iordning. Lockade haret och sa och under tiden forsokte jag fa tag i Melanie men det gick inte sa bra. Fast tillslut sa...

Melanie och Lauren kom och hamtade mig runt kvart i 6. Vi tog lite bilder (prom del1), sedan for vi till Carinas hus och at mat och sedan gick Carina och Alyssa (utbytesstudent fran Tyskland) och gjorde sig iordning och undertiden tog vi andra lite roliga kort (nagra fran prom del2).


Sedan nar de var fardig fixade sa gick vi ut och tog lite mer bilder (prom del4). Endel blev bra fast jag gillade inte att vi gick bakom langgraset. Aja...


Runt 9 kom Alan och hamtade oss och han tog oss till UNL dar prom var. Man var ju tvungen att ha med sig sin biljett som man kopt tidigare i veckan och jag hade min fast hon som salde den till mig skrev aldrig mitt namn pa den (fast alla andra hade sitt namn pa deras) och mitt biljett nummer var inte pa listan heller.  Jag var inte pa listan! Fast dom slappte in mig anda :D

Vi gick och lamande ifar vara saker och gick till dansgolvet. Vi dansade traffade manniskor och hade det roligt.

Prom var slut kl 12 sa da for vi hem till Carina igen och bytte om och for till skolan dar post Prom var. (prom del 3) Vi gick forst och at. Sedan sa gick vi ner i gympasalen och spelade en massa spel och korde hinderbana i hoppborgar och en massa annat roligt. :D

Kl halv 3 var det dags for en hypnotist (?) att upptrada. Han tog upp nagra i publiken efter att ha gjort ett test med oss. Fast jag gjorde aldrig testet. Det var superroligt att sitta och titta pa nar folk var helt borta och gjorde allt han sa. Jag filmade lite (eller lite och lite kanske 20 minuter) fast det gar inte att lagga upp sa det far vall bli nar jag kommer hem och pappa har installerat nagot pa min laptop.
Kan beratta lite iallafall. Han gick och tog en kille pa ryggen medans alla sov och sa att nar han hor en sang utav Justin Timberlake sa tror han att han sjalvaste Justin Timberlake. De andra killarna pa scen trodde att de var back street boys sa fort de horde en sang uav dem och tjejerna - spice girls. HAHA! det var as roligt. Hela skolan satt och garvade :D

Sedan sa var det utlottning utav typ iPod touch's, laptop's och en massa andra coola saker. Jag var 1, ETT! numemr ifran att vinna en ipod touch!

Kl 4 var post prom slut och jag for hem och gick och la mig.


Prom del4


Prom del3 (post prom)


Prom del2


Prom del1

Sa jag fixade mig och sedan kl 5.45 pm skulle Melanie komma och hamta mig. Vi gick ut och tog lite bilder. Har ar resultatet :D


This is your day. It's time to be brave. Say I'm not afraid.


Om 3 timmar borjar PROM 2009!!!
Och det haller pa till kl 4 inatt. :D Skoj!

Sahar blev mitt smink och har:


innan prom

Nu ska jag ga och gora mig iordning infor Prom!!!!!! WIeee!! Fast sminket behover jag inte bry mig om for det ar redan gjort utav en makeup artist pa Kohl's :D Gratis :)

Ni far veta allt imorgon + se en MASSA bilder :D

Studsmatta 2007


Fix

Igarkvall sa for Susan, Christian och jag till nagot Kinesiskt stalle och at middag. Smarrigt. Sedan sa ille jag aka kopa ett par short som jag sett var pa rea fast jag kopt de aldrig da for Sindy sa att de skulle ga ner annu mer, men nu var jag less att vanta sa vi for till Southpionte och jag kopt shortsen fast inte hade dom gatt ner inte, dom hade istallet gatt UPP till som ursprungspris. Suck.. Kopte de iallafall. :D
Sedan nar jag kom hem sa pysslade jag om mig sjalv litegrann. Maste ju borja nu, Prom ar ju imorgon (Lordag)Sedan idag sa kopte jag en Concealer fran Covergirl :D

 

Seven Pounds

I Onsdags sa var jag hem till Judy (typ kyrk larare) for vi alla skulle titta pa film och ata gotta.. Vi sag Seven Pounds. Jag forstod inte sa mycket utav den.

Inte de vackraste bilderna men men.... Man tager vad man haver

Hahaha

Vad tanker vi Johanna?
Roligt var det iallafall. Typ 3 ar gamla saker sa bare with me (us).
Jag vet att du inte komma gilla detta men tank pa att de ar ratt gamla och att du inte ser ut sadar nu.
Brats

En kommentar pa Youtube. HAHA Tyckte att den var lite smarolig :D
 
"braten är ett flockdjur. man ser flockar med flera exemplar på kvällen vid "donken". hanarna kännetecknas av minst 20 kilo vax i håret och solbrillor som får dem att likna förvuxna flugor, honorna i sin tur av 15 lager foundation i ansiktet, 3 kilo mascara och minst lika mycket idominsalva."

We're neither pure, nor wise, nor good. We'll do the best we know.

Detta ar sangerna som vi ovar i koren just nu. Fett roligt. Make our garden grow & Bohemian Rhapsody


Detta ar en jattesvar lat!! Hor ni hur hogt man maste ga upp (jag som ar sopran, de som sjonger de hogsta tonerna). Dock ar jag en sopran 2 i denna lat men anda maste vi ga upp hogt.
Denna ar fett rolig att gora :D

Detta r da kor versioner men jag vill att ni skulle hora det eftersom jag sjunger de med korer

Pirates of Penzance


Kelsey gor brost har pa Nick (pirat Kungen)


Nick, Austin och Zack


Carey och Sean


Scott


"Tjejor"


Mrs. Cotton kor uppvarmning


Mr "Bob" gor nagot?


Ruth (Kerri)I am a pirate kiiiiing!!!Upp, upp och ivag..

Drew, Zach och Dan


Frederic (Alex) och Ruth (Kerri)

060509

Sitter pa skolan och har trakigt. Finns inte mycket att gora nar man ar TA at MRs. Cotton. Sa jag sitter i datasalen men skolan har ju sparrat de flesta sidor sa det finns inte mycket som man kan gora. Men bra iallafall att de inte har sparrat mina svenska sidor. :D
Idag i viktklassen sa spelade vi basket. Blaaaaa!!! Hatar basket, mest kasnke for att jag ar sa otroligt dalig pa det. Men jag gjorde typ 3, trepoangare idag.
Igar kl typ halv 9 undrade Susan om jag ville aka och titta pa smycken pa Von Maur till prom. Visst sa jag. (Affarerna har ar ju oppen till 9 varje dag). Men vilken pina det var. Det fanns ju bara karring stilar och Susan fragade om jag gillade varenda orhange och jag sa nej varje gang.  Det ar nagot utav de varsta jag vet. Nar nagon forsoker tvinga pa en saker.  Om jag ser nagot snyggt sa sager jag till. OK?  Och expediterna har i USA. Vart ska jag borja?  Man kommer in tva seg innanfor dorren och en person kommer fram till en.
-Hi, how are you?
-Good!  How are you?, svarar jag
Men det hor dom inte utan dom har redan sprungit ivag for att stora nagra andra kunder. Eller sa ar det tvart om. Dom kommer fram och fragarom dom kan hjalpa till med nagot.
-Nej, jag tittar bara runt lite, tack.
Men sedan efter ca 3 minuter sa kommer dom igen. Lamna mig ifred. Jag tanker inte kopa saker som du lagger fram till mig som du vill att jag ska kopa. Om jag ser nagot sa koper jag det.

Jag hittade inget pa Von Maur. Susan letade efter orhangen till mig och jaga r inte saker om jag vill ha orhangen till prom. Jag skulle tycka att det var cool med en oversized ring eller ett fett armband. Men det fick hon inte in i sin hjarna utan fortsatte leta efter orhangen. Aven fast jag sa det. Och orhangena hon visade mig som hon tyckte om var.... hum.... Tank er karring stil och vikingastil blandat. Och en expedit (igen) kommer fram och undrar om vi behover hjalp. Jag svarar att vi bara tittar omkring lite sa nej tack. Men Susan sager att vi letar efter nagot blatt elelr silver. What the fuck?. Nej det gor vi inte. Bara for att min klannning ar silver och bla.

Efter Van Mour hade stangt, lamnade vi affaren. Vi for till Coldstone. Dar man kan bloanda hur man vill. jag hade sockervaddssmak pa min glass med vit choklad i. Slang dig i vaggen Ben&Jerry!

Aja.. Vakande aven inatt utav att det rgnade "starkt" man kunde hora in. Mysigt. Alskar det. Kommer ihag innan vi renoverade huset sa hade jag plattak (det har jag ioforsig nu men da var det, eller jag vet inte. Iallafall) da kunde jag hora nar det regnade sa det smattrade pa taket.

Tank att jag aker hem om 35 dagar! Gud vad harligt det ska bli att sova i sin egen sang med ett riktigt tacke!

Oj, detta blev ett langt inlagg, men sa gar det nar man har trakigt.
Sak visa vad jag kope igar nar jag kommer hem och visa min prom klanning. :D Spannande va? HAHA

Pa skolan

Idag ar deet en forvirrande dag. Pa morgonen samlades hela skolan i gympsalen for att lyssna pa en "speaker". Har var grymt rolig. Han tog ner tva killar forst och nar dom gick ner for bankarna sa gjorda "speakern" ljud typ, bom! bom! bom!. (Dom var ju ganska stora ocksa, football players). Sedan hoppade han upp pa ryggen pa ena.
Sedan sa undrade han om nagon ville komma upp frivilligt och kille som gick upp fick $100, bara for att han gick upp. (Inte vet jag om han var tvungen att lamna tillbaka pengarna efterat). Sedan fick tjejen med den storsta vaskan komma upp. Jag hade vunnit det iallafall om jag hade visat min. Han fragade iallafall tjejen som vann varfor hon hade en sadan stor vaska och hon sa att hon maste ju ha plats for sin planbok.  HAHA :D
 Aja. Han pratade om att man inte skulle drika och sa. Han var nog den basta forelasaren jag nagonsin hort iallafall. I vanliga fall later ju alla andra som praster (inget onte sagt om praster) men dom star dar och alla typ somnar, men han som var dar idag var rolig.

Sedan hade jag viktlyftning. Sedan istallet for 2:nd block, sa hade jag 3rd. Aja. Sitter nu och ar TA. Boring. Har iallafall lunch efter detta. :D Men idioten glomde ju sitt ID idag sa jag fick ett temporaty men da for att kunna kopa lunch sa maste jag ha min kod. Suck!

En annan trakig sak aar att nar jag var pa vag till dar jag ar nu sa var det en kille som stod och svangde med sina nycklar och dom traffade mig pa armen. Sedan sa kollar jag och ser att dom har traffat min klocka (nya gula) sa nu ar den paj (glaset).


Tjejkvall hos Sindy

Sa Sindy smsade Christian igar kvall (runt 7) och undrade om jag hade glomt bort att jag skulle over till henne ikvall, (Jag sjalv har ju ingen mobil just nu) Och ja, jag hade glomt bort. Sa jag at middag, go pizza (spenat och svamp) sedan sa packade jag en vaska sedan sa skjutsade Christian mig till Sindy.
Alla satt och tittade pa en film nar jag kom (What happens in Vegas) sa jag joinade.
Sedan sa spelade vi rock band (Wii), fett roligt!!!

Gjorde massa andra flummiga saker den kvallen, somade runt 2 nagon gang.
Jag ser konstig ut pa typ varje bild men men....


I promise this, promise this. Check this hand 'cause I'm marvelous

Idag for Susan och jag till Omaha.
Forever 21 my love!!!! Var dar forever!!!
Kopte med mig lite saker, men all du vill ha Johanan finns inte dar bara pa hemsidan. Jag ahde tankt kopa mig en jeansjacka och en skinnjacka fast de hade inga jeansjackor och i skinnjackor hade de bara S.

Har ar vad jag iallafall kopte. :D


Vi hade lunch pa Panera och sjalvklart tog jag min mango smoothie! Det basta for en princessa :D HAHA


17 again

Var och sag 17 Again ikvall. 
Den var super rolig!! Den ar ett maste att se! Jag skulle kunna ga och se den igen!
Plus att Zac Efron ser inte direkt dalig ut ;)


Britney Spears!

Om ni inte redan visste sa kommer Britney Spears till Globen den 13 Juli 2009! Biljetter slapps den 11 Maj. JAG VILL GA!!!!
Pappa... ;) Blink blink*

Vill nagon aka ner till Sthlm och se pa Britney med mig?

SUNDSVALL!!!!


Armband

Vad tycker du om dessa armband da Johanna P?


en bild fran "pirates"


klockor

Tyckter dessa klockor ar as coola, fast vilken farg?
Strike + party

Forra helgen var det som sagt sista showen.
Kom dit och sminkade Drew. Sedan sa satt vi alla och bara pratade hela kvallen medans showen holl pa. Och jag klev upp pa en stol for att ta lite bilder och nar jag kliver ner sa viker sig foten pa mig sa jag faller av stolen i slowmotion (tydligen). Det gjorde onte fast roligt var det. Sedan lanade vi Nick's pirat hatt (pirat kungen) och tog lite kort. Da kommer Bianca in och sager
- Om det inte ar din hatt sa ror den inte!
Aja....
Sedan nar showen avr slut (runt 10) sa grovstadade vi (makeup teamet) sminkrummen, sedan sa skulle vi hjalpa till pa scenen och riva allt fast jag visste inte riktigt vad jag gjorde sa jag tyckte att det var bast att halla sig undan. Vi var kla att riva och stada allt runt 1. Da for alla over till natalie Derr's hus for att ha strike party. Jag for med Rachael dit. Det regnade och jag hade mina gladiator sandaler sa jag gled omkring i dem. Hemma hos Natalie sa hade vi iallafall vafflor och vi tittade pa showen (DVD). Runt 4 var den fardig. Da for alla hem och jag for med Rachael till Starbucks dar vi motte upp Tess och Missy och vi alla for hem til Rachael. Det blixtrade som 17 pa vagen dit.
 
Hemma hos Rachael sa slog vi pa en film. Vi kansde att vi ville se nagot latt tittat sa det blev Anastasia (disney) fast trott som jag var sa slumrade jag tioll lite har och dar sa jag forstod inte sa mycket utav den. Kl 6, halv 7 gick vi och la oss.


RSS 2.0