Biff?

Sa, andra dagen pa sista terminen idag.

Denna termin har jag
Vikt lyftning (HAHAHAH!! Jag visste inte att jag skulle ha det for Mrs. Finkhouse sa att hon skulle valja en klass som passade i mitt schema. Fick typ en chock nar jag plockade upp mitt schema pa Mandag morgon. Fast det ar inte sa farligt)
Syslojd (fast hon pratar om allt som jag redan kan. Vi maste sy pa papper, som man gjorde i 3:an + att man maste kopa sitt eget typ, sa jag vet inte som jag ska vara kvar i den klassen)
Kor
Engelska

Fast tank om jag blir sahar? :D


Annars sa flyter dagarna pa. Idag har jag varit lite hangig. Har ont i nacken, halsen och huvudet.
Ska aven ringa efter en hartid for att klippa ch farga haret. Blir nog blont nu till sommaren. :D

Personliga Persson


Vail, CO - 21 Mars

Så kl 6 klev jag upp och gjorde mig iordning för våran långa 10 timmars bilresa till Vail, Colorado. Fast vi kom iväg runt 8. Bilresan kändes inte så lång som jag trodde att den skulle vara. Vi stannade för lunch på McDonalds i Northplatte, min 4 gång jag har McDonalds här i Amerika. Ändå har jag gått upp ca 1000 kg! Sedan stannade vi i Denver. Varmt som attans var det där. Speciellt i min huvtröja, mjukisbyxor och UGG's. Jag köpte 3 tidningar för att ha något att göra resten utav bilresan. Det var väldigt fränt när vi började se bergen med en massa snö på för på marken finns inge snö alls. Fast när vi fortsatte så började bergen inte ha någon snö- Blev lite rädd att det inte skulle bli någon skidåkning. Det blev sedan lite sick sack genom bergen. Tillslut kom vi fram till Vail. Vilket fränt ställe! Det blev ingen skidåkning idag, utan vi rekade stället istället. Först gick vi och hyrde utrustning. Killen som jobbade där undrade om jag var goofleged eller nått sånt eller nått annat och jag fattade ingenting. Fast han undrade vilket ben jag har först. Sedan tog vi en buss in till byn och gick och åt på en restaurang. Blue-nånting. Sedan gick vi och tittade i affärer. Jag testad en $10.000 pälsjacka. HAHA! Sedan tog vi bussen hem och jag gick och la mig.


M.P

Pappa.
Som jag skev i forra inlagget sa tar det ca 3 ar att ladda upp en bild pa dessa datorer. Sa ni far allt nar jag kommer hem for jag for anteckningar over allt som hander.

Jag vill skriva om allt som hander har fast jag har inte riktigt tid/ork att sitta vid datorn nar man ar i valdens basta skidstalle. Da ar det skidor/snowboard som galler.  

Men jag sager iallafall det att pappa, du hade ALSKAT det har!

Spring Break - Vail, Colorado

Har inte uppdaterat bloggen under lovet och det ar for att det tar 100 ar att ladda upp bilder pa hotellets datorer sa ni far allt nar jag kommer tillbaka till Lincoln, Nebraska.

Fast en bild kan ni fa att titta pa :D


Race to witch mountain

Hade dag 2 utav finals idag fast jag hade inga prov for i koren har vi aldrig prov och tur det for om Mrs. Cotton skulle tvinga oss med ett prov om notlasning sa skulle jag fa ett fett F (IG), for jag kan verkligen inte lasa noter.
Sedan i holocaust klassen sa gjorde en tjej en presentation for hon hann inte i Onsdags. Sedan sa skrev vi vad vi lart oss i klassen och varan larare hade kopt munkar sa vi at det (inte jag) och sedan spelade vi typ fragesport pa freerice.com. En riktigt bra sida dar det ar fragor och varje gang du svarar ratt sa skanks det ris till hungriga manniskor. :)

Sedan sa for jag hem med Sindy och vi hade pizza hos henne sedan fick vi skjuts till Southpointe och vi gick och tittade i affarer innan  vi gick till bion som egentligen borjade 2.50 men vi trodde att det var 3.25 som det borjade sa vi var lite sena. Men, men....
vi sag pa barnfilmen Race to witch mountain. Fast jag tyckte da inte att det var en riktig barnfilm for det var skjutning och ackliga aliens. Aja, spilde ner hela min troja med slush. HAHA.

Efter filmen sa gick vi tillbaka till Sindys hus. Hon bor precis vid Southpointe nu sa det ar kanon! Ashley kom med hennes prom klanning och den var verkligen superfin. Nu maste jag hitta en ocksa. Prom ar ju 9 Maj (tror jag). Langtar!

Nu sitter jag har och ska ga och packa for imorgon bitti sa aker vi till Vail, Colorado!!!!! Fatta!




They have everything for you men to enjoy, You can hang out with all the boys. Its fun to stay at the Y.M.C.A!

Sa idag hade vi finals i skolan. Roligt, roligt.. NOT!
Vi borjade iallafall kl 9 och slutade 12.15 sa det var ju bra. Efter skolan sa gick jag och Sindy till ymca for att trana. Ymca ar ju ett gym typ med en pool, gym, gympasal och klasser. Sa vi forsokte lista ut om vi skulle skriva upp oss men vi fick en vecka gratis att prova pa forst. Sa vi gick och bytte om. Sedan sa korde vi pa en sadandar cykel/skidaknings maskin. Tungt var det! Sedan sa testade vi lite andra saker. Tur att Sindy hade weight training pa skolan for annars sa skulle jag vara helt lost for jag fattar inte hur man ska anvanda vissa saker.
Men gud vad gym ar sliskiga. Alla svettas som grisar, sakerna som du ska ha i handerna sedan ar alldeles blota fran personen innan och alla glor!
           Efter att vi givit upp sa gick vi och drog pa oss tjocktrojor och sedan traskade vi ivag till Subway. Ja... vi at. Lite for mycket kanske? En halv subway macka, chips och en glass. HAHA fast gott var det iallafall. Sedan satt vi ute i solen och vantade pa att Susan skulle hamta oss.
Fast det bli att ga imorgon ocksa om vi inte skulle ga pa bio istallet.


Sindy i omkladningsrummet


Jag visar mina muskler.


Yey, workout!


middag med slaktingar

HAHA!
Jag kom da til Las Margaritas kl 6 och dom stod utanfor och vantade. Vi gick in och pratade om vad vi skulle bestalla. Jag tog nagon burrito fijata, hade ingen aning om vad det var. (Det var en skitstor tallrik med ett rullat pitabrod med kyckling i och typ paprika, pa sidan om var det ris och nagon bonsorja och ovanpa burriton sa var det guacamole, cream fraish (stavning?) och tomater) Det var vall hyffsat, forutom att det var en san mega portion sa jag kunde inte ata hela.

Vi pratade om lite allt mojligt. Mest om nar dom var till Sverige 75 eller natt och halsade pa.
Jag visade kortet pa Mary som var taget 75 och alla borjade gapskratta. Efter ca 2 timmar och vi var alla fardiga sa skjutsade dom hem mig. Nar jag kom hem sa satte jag mig och slet med matten men jag fattar absolut INGENTING!

Mary och SaraKarolyn och BorisBarbara och SamJag och BarbaraAlla

Baby is a bad boy. With some retro sneakers. Let's go see The Killers. And make out in the bleachers. I like you a lot lot. Think you're really hot hot.

Lady Gaga - Boys Boys Boys

Gud vad jag hatar "finals" veckan! Da kommer lararen: las detta tills imorgon och man far en tre kilo tung bok som handlar om varfor Pippis flator star rakt ut. , skriv en uppsats tills imorgon om hur det ar att ha en nasa, kun' detta utantill tills imorgon osv... (fattar nu min poang?) Typ 10, helt otinteressanta saker, sa snacka om att jag har laxa tills imorgon.

Blir en sen kvall ikvall kanner jag pa mig. For jag har aven en middag med mina slaktingar kl 6 pa Las Margaritas.
Kameran hanger med.

Sa jag ska dra nu och fixa laxan sa att alla blir glada :D

Har aven lite bilder fran NY men dom kommer nar jag har tid, for tid inne pa bloggen ar verkligen inte vad jag har tid for.

Winter formal i bilder


Kenny Starfighter

Sag just pa bdb att det kommer en (ny?) Kenny Starfighter film. (Vet inte om det redan finns en)

PREMIAR DEN 25 MARS.


Wont sign no monkey papers. I don't do funny business. Not interested in fakers. Don't want no paper gangsta

Lady Gaga - Paper Gangsta 

Hejsan i lingonskogen gott folk!
Sag pa bilder pa bdb hemifran och ja, stackars er, sno och javligt. Har ar det 80 F = 26.6 C (Om man ska tro min mobil, som har nagon temperatur raknare).
Fatta harligt!

Fast pa lordag drar vi pa en 8-9 timmars lang bilresa til paradiset! Namligen Vail, Colorado for lite grym skidakning!

Ja, helgen har varit crazy men det skriver jag inte om. Bara det att Faye har flyttat.

En liten egobild fran varan sida: Vi hade tuperat haret svin mycket, aven om det inte syns sa dar jatte bra och sedan sa jag att man maste puta med lapparna for att det ska bli en riktig fjortisbild men Faye lagger pa varsta fina leendet istallet sa dar star jag. Aja.....


Nar jag kom hem idag sa blev det poptarts till mellanmal:


Btw: Imorgon sa ska jag ga och ha lunch med mina slacktingar som bor har i Lincoln, Nebraska. Mary och Barbara. HAHA



forever21 <3



Vill sa garna aka till Omaha nu o0ch shoppa pa forever21. fast det lar ju vara samma katastrof som det var med min winter formal klanning att dom inte har saker i butik, utan bara pa webben.
+ nagon decimeter kortare sa att jag inte blir en giraff i skorna :D
kanon!

150309

Har egentligen inte sa mycket att skriva om eftersom klockan ar bara 10 har sa det har inte hant sa mycket an. Bara frukost har jag atit. Och det tror jag ni inte ar sa interesserade i.

Igarkvall sa sag vi pa Harry Potter och de vises sten. HAHA, Gu vad sma dom ar. Fast filmen ar ju superlang! Nu ska jag ga och fixa mig. Tandborsten here I come! Och lista ut varfor min mobil inte laddades inatt.  Fast forst blir det en liten titta pa lite klader pa daah internet.

En liten bild pa systrarna mina. Omg, den dar snon komma ju inte hinna smalta innan jag kommer hem.


Btw: sa har komma min flygresa se ut.
10 Juni
Lamnar Lincoln 10.28
Framme i Chicago 12:05
Lamnar Chicago 17:25
11 Juni
Framme i London 07:05
Lamnar London 11:25
Framme i Stockholm 15:00

suck... vad ska man gora under all den tiden man maste sitta pa flygplatsen?

happy stadning :D

Som sagt sa stadade vi ju vara rum imorse.

Och i Fayes forra vardfamilj sa trodde inte mamman att hon dammsog sa Faye spelade alltid in det. Och idag gjorde hon det igen. HAHA!
Jag marker inte forst at jag ar med i bild. :D
Och nar denna video gjordes sa hade jag inge smink eller natt pa mig och haret bara i en knut for att fa bort fran ogonen.


Cool airplane


Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill. Där stannar jag tills allting ordnat sig.

Jag blev sa pip forbannad igar pa Susan. Nar man ar sjuk i denna familj sa far man inte sitta vid datorn, titta pa tv eller natt utan bara ligga i sangen pa sitt rum. Sa igar hade jag en konsert med koren. Sa jag var till skolan igar medans jag har var sjuk mandag och tisdag. Sa pa Onsag (igar) som sagt sa hade vi ett upptradande med koeren som jag sa garna ville ga pa. Sa under skoladagen sa tranade vi lite och Mrs. Cotton paminde oss igen att konserten var i en kyrka, downtown. Och det var ju forsta gangen jag horde det. Sa jag kommer hem. Susan undrar vilken tid konserten borjar och jag tittar pa MRs. Cottons hemsida och det star kl 8.  Sa jag sager det till henne sedan berattar jag for henne att det inte ar i skolan som bade jag och hon trodde att det var fran borjan. Och da blir hon arg och typ skaller pa mig och sager att jag ar ansvarig for att ta reda pa sant.
Men nu far hon ju fan ta och ge sig. Jag har varit sjuk i 2 dagar. Och pa Fredagen sa var jag borta pga TEC.
Hur i pip ska jag kunna ta redan pa nagot nar jag inte far anvanda datorn eller ar i skolan?

Konserten var slut runt 10. Trott man var eller? Southwest (vi) sjong i ca 20 minuter medans Drake University sjong i ca 1 och 1 halv timme.
Nar jag kom hem fick jag och faye skall igen. Susan anklagade oss for att ha varit ner mitt i natten, att nagon har varit och stamt om hennes cello och att vi har skrivit falska saker till RAchael. Jag kan inte tala for Faye men jag kan saga att jag ar oskyldig. varfor i hela friden skulle vi ga och pilla pa hennes cello. Skarp dig kvinna!!!!

Och idag ar hela skolan ledig for soutwest basket (killarna) har tagit sig till nagonting. Typ state eller natt. Hittar inte ordet just nu. Och dom spelar dar Nebraska spelar och varan skola har beach tema och allt och Susan later mig inte ga for att jag har laxa som jag  maste gora eftersom jag missade tre dagar.

Sa jag ar inte direkt glad pa henne nu.
Sa just nu skulle jag inte ha nagot emot att satta mig pa ett flyg hem.
Btw: Jag fick min flygbiljett igar :D

Vilken svensk person ar jag?

Carola

 

Den ultimata Divan i centrum och på topp i alla lägen.

(enligt facebooks quiz)

Tillbaka

Sitter har nu och kanner mig valdigt hangig! Borjar bli sjuk tror jag. Var4 ju som sagt pa tec denna helg. Och nagra var sjuka sa jag tror att jag har blivit smittat utav nagot. Skulle ge allt for en alvedon nu. Fast det jhar dom ju inte har, bara tabletter som man maste svalja hel och det kan inte jag gora.

Nu ska vi ata sa sa jag uppdaterar om tec ikvall eller imorgon. Jag ar verkligen supertrott!
fast det blir inte sa mkt bilder eftersom vi var inte tillatna att ha en kamera, ssa om jag inte kan fa tag i bilderna som dom tog sa far ni noja er med text.

Ha det bra...

Letar slaktingar

Pappa har ju tjatat att jag maste lete reda pa mina slaktingar. Sa idag tog jag tag i det. Ringde numret han gav till mig.

Forsta forsoket:



Andra forsoket:


Men snacka om pinsamt!!!!!!!!!

Nu tar molnen mark. Jag var förblindad av att solen sken så stark. Men mina ögon kommer alltid le mot dig. Kan det begäras mer av mig.

Har nyss varit till kyrkan for att ata. Det var inte sa gott.

Vill inte ga pa tec i helgen langre. Har svin mycket laxa tills imorgon som jag ska ta och avsluta ikvall. Eller om jag inte gar pa tec sa har jag tills pa fredag pa mig. :D

Faye ar pa tennis uttagning.
Carro: Jag kan inte bli cheerleader. Dom hade uttagningarna forra aret i mars nar jag inte var har. Dom har uttagningar nu infor nasta ar. Plus att jag inte ens kan ga i spagat/split och det maste du kunna, plus en massa annat.

Sitter just nu och lyssnar pa feel good svensk musik :D haha!
Fiskarna i havet, faglarna pa taket.....

Winter formal (i bilen)


Jag känner det är nånting på gång, Kom och stanna ute natten lång, Snurra runt i en stad som glöder, som viskar: Bli min i natt!

Ni far saga vad ni vill, men jag gillar Per Gessle.
Btw: Tomas Ledin kommer till Gatufestn i sommar :)


Eftermiddag med Sindy

Wohoo... Vem har ett A (mvg) i engelska nu da? Jo, moi!!!

Efter skolan sa for vi till Alltel affaren och jag fyllde pa min telefon. Sedan sa skjutsade Christian mig till Ashley och sedan sa skjutsade Ashley, mig och Sindy till Soutpointe for lite shopping.



Sedan testade vi lite prom klanningar, men det var bara pa skamt. Jag ser hemsk ut! haha



Franaste skon ever?


Mina kop.

Ev'rybody's got the fever, that is something you all know, Fever isn't such a new thing, Fever started long ago

Det var ett tag sedan jag skrev nagot nu. Har varit full rulle hela helgen.

Fredag: Jag och Faye var ensamma sa vi at (as mycket) och sag pa High School Musical 3. HAHA XD
Lordag: Vi bytte rum. Jag sover nu i Christophs gamla, Faye i Christians rum och Christian i mitt. Sa nu har jag och Faye ett varsitt rum fast vi delar badrum. Fast jag saknar mitt gamla badrum, det var sa mycket frashare. Sedan kl 2 sa var jag till The Lied center for att se pa en musikal (10 st i varan teaterklass hade fatt gratis biljetter och jag var en utav dom). Vi sag the pajama game. Den var vall bra, det finns battre. Fast vi hade platser pa sidan och det var som gardiner pa scen och ibland sa var dom bakom dar och hade sig sa vi sag inte ibland. Pa kvallen var Faye och jag aterigen ensam. Vi sag pa the prince and me 3 (eller natt sant) och den gjorde mig verkligen pa skidhumor.
 Sedan sa kom Christian och Nolan och undrade om vi ville ga pa bio fast vi var inte sakra pa om vi fick ga, aven om Alan hade skickat ett sms till Christian som sa att Christian skulle fraga Faye och mig om vi ville ga men nar jag en gang ringde forst till alla men bara Alan svarade och undrade om jag fick ga till Sindy och titta pa film och han sa okej, have fun och sedan nar jag kom hem var susan pist! Sa jag var inte riktigt hundra. Och bion borjade om 5 minuter och dom skulle se en typisk kill film sa vi bestamde oss for att stanna hemma istallet. Det blev Det ljuva livet med Zach och Cody pa Disney Channel istallet. XD
Sondag: Kyrka som vanligt pa morgonen. Sedan for vi direkt till Omaha for att ga pa Chris brunch for han flyttar till New York i morgon (tisdag). Sedan runt 4 for vi hem fast vi blev fast pa motorvagen for nagot hade hant sa dar blev vi staende i ca 50-60 minuter. Blaa.... Jag somnade. :)

Idag har det inte hant sa mycket.
Skulle aka till alltel affaren for att fylla pa min mobil och pa skylten som dom hade pa fonstret stod det OPEN, men inte var det oppet eller? Dom stangde for ca 20 minuter sedan.Oh.....

Imorgon blir det iallafall en shopping och bio dag/kvall med Sindy! :D
Faye ar nu pa tennis uttagning. Och jag sitter och haller tummarna har!

snygging i New York 4

I <3 NY trojan sitter slimmad eftersom jag egentligen kopte den till min syster fast jag anvande den nar vi skulle gora showen for alla skulle sa likadana ut och alla hade typ kopt en I <3 NY troja.



snyggingen i New York 3


RSS 2.0