Bad på Tranviken

Idag på morgon så var vi jag och Marris upp till farf och hälsade på. Sedan kl 1 hade jag ett möte angående mitt sommarjobb. Efter mötet gick jag ner på navet för att ta bussen ut till Tranviken, Alnö. Så 1:an kommer och jag kliver på och frågar busschauffören om den bussen gick till Tranviken och då bara kollade han konstigt på mig och sa att Tranviken ligger i Malmö. Jaha...??? Och att denna buss inte alls gick till Tranviken. Nähä sa jag och klev av. Då gick jag på stan lite.



Jag ringde till Irma (som jag skulle träffa på Tranviken) och sa att jag inte skulle komma för att det går inga bussar. Men då säger hon att Elin också skulle komma ut och att jag borde åka med henne. Så jag ringer henne och vi bestämmer för att ta nästa buss. Hon kommer ner på stan och bussen kommer och hon går och frågar chauffören på 1:an och han sägar att vi kan ta 1:an ut till Vi och sedan 73:an till Tranviken. Jaha, så vi åker ut till Vi, Alnö.

Fast vi visste inte vart Vi låg men kvinnan som satt framför oss på bussen hörde oss och frågade vart vi skulle och vi svarade Vi och hon sa att vi var där och då hoppade vi av. Sedan att försöka tyda busslistan där car typ omöjligt så vi gick till Ica tvärs över gatan. Fast det enda dom sa att vi skulle ta Alnö södra. Så där satt vi och väntade på en buss att komma. Till slut så kom det en och vi frågad om den gick till Tranviken men det gjorde den inte och han sa att nästa som gjorde deet gick 16.05 (klockan var nu ca15.00) Så det var bara att sitta och vänta. Vi åt vindruvor och drack Loka under tiden.


Plötsligt kom det en blå bil och stannade på busshållplatsen. Det var några killar som verkligen var Norrlänsk. En undrade vart vi skulle och vi svarade Tranviken och han ba
-Vart?
Sedan sa han att han hade varit där tidigar. Eh? HAHA aja. De for...
Kl 16 kom en buss och vi gick och frågade chauffören om han for ut till Tranviken och han svarade att nej, det gjorde han inte. Va fan!!!!!
Då går vi igen men då skriker han ut genom fönstret.
-Jo fan, det gör jag ju visst!
Äntligen!!!!!
Det tog ett tag att åka men till slut kom vi fram.
Elin och jag tog ett dopp det första vi gjorde. Det var faktiskt riktigt varm i vattnet och även fast det var havet. Sedan gick vi och köpte glass. Sedan spelade vi alla lite volleybolloch så och badade tills alla hade åkt hem och det inte gick någon mer buss hem så Elins mamma kom och hämtade oss.
KajsaIrma

Vera

Stan med Sabina

Sabina ringde och väckte mig. Hon hade fått slutat tidigare från sitt möte. Jag hoppade in i duschen och sedan gick jag ner på stan. Gud vad det luktar gott på stan nu! Godisremmar och popcorn. :D Snart så. På Onsdag smäller det!!!

Det blev en glass på McDonalds, klänning och hårfärg.

Sedan fick jag skjutss hem utav Sabinas pappa.

Snyggingen själv!



Gårdagens middag

Nyttiga jag :D


Im walking on sunshine

Idag har jag legat ute i solen hela dagen. Solat på, måste ju passa på nu när det är varmt. Försökte dra med mig Irma och Kajsa och gå ner och bada men dom tyckte att det var roligare att sitta och titta på en fotbollsmatch i värmen. Så jag gick på Ica istället.


Vail, CO - 24 Mars

Vaknade imorse och vi gick ner till hotellets restaurang för frukost (det har vi gjort varje dag). En liten fjollig buffé hade dom (jämfört med Alviks i Stockholm). Amerikaner äter även muffins till frukost, med smör på, BLÄ!!! Sedan gick vi tillbaka upp till rummet och bytte om till skidkläder och medans så tittade jag på Pokémon (jag hade egen tv på rummet mitt). Skidåkning hela dagen. Fast snöigt och blåsigt. Jag älskar verkligen att åka skidor (snowboard) i Vail förutom att det är som i Åre (=man är alltid påväg någon annanstans)

                      Efter skidåkningen gick vi och lyssnade på Jonny Mogambo. Fast det var en ganska värdelös after ski. Så stelt. Fast han var superduktig på att sjunga och spela gitarr.

                      Sedan för middag så tog vi bussen till "Vail byn" och gick till Ore House. Fast det ar ett kasst ställe. Först kom servitrisen och frågade vad vi ville ha och dricka. Susan en icetea, Christian - Pepsi och Alan - öl, sedan går hon. Hallå? Jag då?

Hon kommer tillbaka efter en evighet med drickorna och jag säger att jag skulle vilja ha en pepsi.

-Okej! säger hon. Hon insåg inte ens att hon hade glömt mig. Jag skulle då aldrig anställa en sådan person. Jag tog en Ceasar sallad. Och på en Ceasar sallad ska det väll vara Ceasar dressing på? Men jag fick någon konstig, inte så god, slaimig dressing och världens minsta kyckling bit och typ 1000 salladsblad. När vi kommer tillbaka till hotellet så tar jag mig saft (köpt i den Svenska affären). Dom har ju inte saft här i USA, inte vad jag har sett iallafall och en kaka. Sedan var det godnatt. Och den som sa att saft är lemonad i Amerika: måste ju haft en skruv lös. Saft och Lemonade har inget gemensamt. Saft är sött och lemonade är surt. IG till engelska läraren som sa det till mig!


Vail, CO - 23 Mars

Idag när vi vaknade upp så snöade det litegrann. Så Susan tyckte inte att vi skulle åka skidor idag men lite snö stoppade inte Christian, Alan och mig. Puder i typ varje backe, fast det gjorde även nästan varje pist till en puckelpist på eftermiddagen. För lunch stannade vi på någon restaurang uppe på toppen utav ett av bergen. Tog varm oboy för att bli varm igen. Runt 2 gav Alan upp och jag och Christian tog Gondolen upp ca 2 gånger innan vi också gav upp.

Vi alla fixade till oss. Susan och jag gick till "The Swedish Clog Cabin" och tittade runt och hon som jobbade där var svenska så jag pratade lite svenska med henne, men det är svårt, man vill såga massa ord på engelska. Men att skriva på svenska är inga problem. Sedan gick vi och mötte upp Christian och Alan på någon liten restauran/ pub. Jag tog någon rostbiff smörgås. Väldigt gott! Efter middagen så gick vi tillbaka till hotellet och såg en film. "The boy with one red shoo (något sånt). Inte direkt en favorit men den den var väll lite smårolig ibland ;D


Every girl around the world...

Jessica kom på kvällen och vi gick ner till Sidsjön och satte oss på en brygga. Efter ett tag så kommer det en familj med två hundar och frågar om vi är rädd för hundar.
-Nej! svarar vi. Dom frågar då om hundarna får bade lite och vi svarar ja och hundarna springer ut på bryggan där vi satt och då kommer familjen efter och så blev det för tungt där fram så vatten började att komma upp på bryggan så jag blev alldeles blöt i baken. Då gick vi till bänken som var där ovanför och sedan kom Andre och vi satt där ett tag. Sedan så for vi alla ner till något hus efter Bergsgatan där det var grillparty. Efter att vi varit där ett tag så for vi sedan till en annan fest i Sidsjön. Där satt vi och pratade och så tills det blev lite kallt och myggen höll på att äta upp oss så då skulle Andre och Jessica åka någonstans och jag gick hem.

Nu sitter jag och planerar vilka jag ska se på Gatufesten :D haha! Jag ska vara riktig fjortis och gå på alla tjejfavoriter och stå och hoppa och skrika.
Onsdag: Agnes Carlsson
Torsdag: Erik Hassle, E.M.D, Christian Walz och Jerry Williams
Fredag: (suger det riktigt) Ulf Lundell och Lena & Orup ;D
Lördag: Darin (fast han är så himla tidig) Tomas Ledin!!!



fan vad det kliar......

'Välkommenhemfest'

Igår så hade jag min välkommenhemfest för kompisar.
Efter Irma och Kajsa gick hem (runt 4) sprang jag och sminkade mig. Sedan sprang jag upp på rummet och slängde in alla kläder i "skrubben" så att mitt rum såg hyffsat ut. Sedan började jag med maten. Lasagnette blev det. Sedan började alla att rulla in. Vi satt ute och åt och sedan så skulle jag börja med efterrätten och jag och Jessica lurade alla och sa att det var pannkakspaj och alla gick på det.  HAHA!!! Det var iallafall hallonpaj. Medans såg vi på Sverige matchen. FAsen också! Vilken otur vi har!
Sedan gick vi alla ut och spelade kubb och sedan gick vi in igen och såg på dokumentären om Michael Jackson sedan typ drog alla. Jag letade fram köket och det tog till ca 2 på natten. Sedan gick jag och la mig.



strålande sol

Idag har jag bara legat ute i solen och ibland sprungit in för att det har varit för varmt. Hoppas iallafall att jag har fått lite färg :D
Var upp till farfar en sväng förut och sedan kom jag hem och stekte blodpudding. HA! Nu ska jag snart åka och vara med Jessica, vet inte vad vi hittar på men något roligt iallafall.



trött

Kvällen blev lyckad iallafall.
Orkar inte skriva om den nu men imorgon kommer bilder och text. Nu ska jag leta fram köket igen och sedan blir det nog sängen. <3

Och om mindre än en vecka så är det Gatufesten!!!


(igår på dagen)


Imorgon blir det en sväng upp till farf och sedan ska jag vara med Jessica. I helgen måste jag även köpa hårfärg och grejer. Amanda goes more blonde!!!

Årets första dopp

Eftersom att det var folk nere på volleyboll planen så bestämde vi för att gå upp till Sidsjön för att bada men först gick vi in på Sidsjöhallen och köpte glass. Sen gick vi ner till sjön. Först gick vi förbi abborviken men vi ville ha en egen brygga så vi gick en bit men alla var upptagna så vi gick bort till andra sidan (nedanför backen). Supervarmt i vattnet var det. (Tyckte jag iallafall. Alla andra frös). Låg och solade och badade/spelade volleyboll. Runt 2 gick vi hem till moi och åt. :D




BIlder från fotbollsskolan


R.I.P Michael Jackson

Va fan!!! Jag och Irma och Kajsa var på väg ner till Åkersvik för att spela volleyboll och då går vi förbi macken och ser på tidningen att Michael Jackson är död!!!!!

Vilken tragedi!!!!!!!!!

Torsdag

Idag har det varit en slappdag.
Inget springandes blev det för mig. (eller går gör jag ioförsig, men det låter mycket bättre om man säger springer :D)
Johanna, Matilda och pappa for på fotbollscup runt halv 2. Sedan kom Marris hem och hon skjutsade mig ner på Statoil och jag köpte min Gatufest biljett. Sedan gick jag ut i solen med en skål glass och sedan somnade jag där. Marris kom hem efter att hon hade varit hos Hea och då for vi på affärn. Sedan for vi till Gonsales och köpte mat. Kycklingsallad blev det eftersom jag inte äter pizza längre. Åt för mycket i USA och nu är jag less. Sedan på kvällen så städade vi hela huset för imorgon får jag främmande.


Nu har ju nyss sett på Modern i Midsummer och nu sitter jag och tittar på Big Brother från 2002.


Bilder från söndag



löpträning


Att springa måste nog vara ett utav de jobbigaste och TRÅKIGASTE saker man kan göra. Jag personligen HATAR att springa.

Nyss kom jag hem från löpträning med karaten. Kl 18.15 började den och jag stod och plockade ur diskmaskinen och kollade på klockan och såg att den var typ 5 i 6. PANIK!! Sprang bort till liften och jag var i tid. Först blev det 4 vänder mellan liftstoplarna uppför liftspåret (egentligen skulle man göra 6) sedan kom Kibe med den idiotiska idén om att ta ett varv runt sjön efter det. Jag som är så otränad orkade ingenting så jag gick ett varv istället medans de andra sprang.

Imorgon åker pappa, Johanna och Matilda på fotbollscup så det blir jag och Marris som blir hemma nästan en vecka själva.

update

Sorry för dåliga uppdateringar men jag har inte haft tid eller ork att sitta och blogga. Jag vet inte vad jag ska skriva om längre. Skulle egentligen kunna ladda upp nagra bilder från midsommar men Johanna tog kameran med sig så nu kan jag inte det.


På midsommar var jag ialllafall hos Irma och Kajsa i Huli. Kom hem idag och nu ska jag ut och springa runt sjön :D
Det blir mer updates och bilder till veckan. Jag skulle ju egentligen på Birsta idag men då är det ju tydligen stängt :(
Var iallafall och övningskörde med pappa idag :D Soft eller att ha körkort och gå i 1.an? :P

So I turn my head to the north, swallow that pill that they call pride

Hela veckan har jag varit ledare för Sidsjö Böles fotbollsskola. Det var ju så j***a kallt idag! Så medans två tjejer hade 'våra' barn så satt vi inne i klubbhuset och åt kakor och Ahlgrens bilar. HA! :D
Idag var sista dagen och självklart var det match (alla barnen mot alla ledare) och på slutet: vattenkrig. Även fast det var iskallt. Blev ju dyngsur! Först utav alla barnen med deras vattenpistoler och vattenflaskor, sedan en kastrull utav en ledare. Plus att några snorungar (00 eller 01) tog våra skor och sprang upp i skogen med dom. Höll sedan på att frysa ihjäl sedan när vi delade ut diplom. Fick iallafall skjuts hem så jag slapp gå och frysa.

När jag kom hem så gjorde jag typ ingenting. Tittade på Sex and the City och lite annat på tv tills jag somnade. Nu sitter restan utav familjen och ser någon skräckfilm och jag leker med webcammen på Matildas dator.

Igår var jag på årets första karate träning för mig. Roligt var det. Även fast vi spelade innebandy hela tiden och jag fick fetaste blåmärket på låret utav bollen och jätteont i handen för jag tror att jag blev slagen med en klubba. Mitt lag förlorade alla gånger förutom en. ;(
På slutet var det stå på händer-tävling. Jag blev iallafall bästa tjej!!!!

Sorry btw för alla dåliga uppdateringar. I promise. Jag ska bättra mig. ;D


veckan so far

I söndags så var kusinerna här  (dom hade sovit över sedan i Lördags. Dom for hem runt 5 och kl 7 skjutsade pappa mig till Sidsjövallen för jag skulle på möte inför fotbollsskolan. Det regnade och var fulväder så det var intre så skoj. Även fast vi satt inne i klubbhuset. Sedan efteråt så fäljde jag med Irma och Kajsa till pizzeria Gonzales och dom åt pizza medans jag bara hade en drika. Jag tänker inte äta pizza på ett bra tag nu. Sedan gick vi hem till dem och sedan runt 10 kom pappa och hämtadee mig för Irma och Kajsas föräldrar hade gått och lagt sig. Jag fick även en Marilyn Monroe tavla utav Irma och Kajsa.


Såhär såg vi ut i regnet utavför Gonzales.



Idag har jag varit fotbollsskole' ledare för pojkar som är 7 år. HAHA! Jippie. Dom springer åt alla håll och kanter och lyssnar gör dom aldrig. Men det är roligt. Jag, Kajsa och en kille som heter Daniel måste ta hand om alla 17 nu i 4 dagar. Vi går från ca 9 (kvart i) till runt halv 4. Jag fick gå hem fast det är inte så långt, när jag kom hem så duschade jag, åt mat och sedan for Johanna, Matilda, pappa och jag upp till farfar och hälsade på. Nu har jag nyss sett ett program om någon kvinna som är "gift" och kär i Eifeltornet. HA! Och en anna var kär i en sak inne i kyrkan och en anna, hon svenskan som bor nära Sundsvall som är "gift" med Berlinmuren.

Nu ska jag gå och äta något och titta på något bra program.  :D Imorgon förhoppningsvis blir det en runda ner på stan eller till Birsta.


Flygresan hem från USA

Det var då en otroligt lång flygresa hem från USA så jag tycker att det är värt att berätta.

Jag lämnade Lincoln, Nebraska i Onsdags (10 Juni). Kl 10 gick mitt plan. Runt 8-9 var vi på flygplatsen för att checka in mitt bagage. En kvinna som stod bakom mig i kön och hon var också svensk för när hon hörde att väskorna skulle till Stockholm så började hon att prata med mig. Hon skulle också flyga till Chicago så vi frågade om hon kunde hjälpa mig i Chicago att hitta rätt (eftersom Chicago är en (om inte den största) flygplatsen i Amerika). Visst kunde hon det. Kl 10.01 for mitt plan. Ca 2 timmars flygresa var det till Chicago. Väl i Chicago så fick vi ta ett tåg för att komma till terminal 5 där vi båda skulle flyg från. Vi listade ut vilken gate jag skulle flyga från och sedan så skulle hon åka tillbaka med tåget från där vi kom in från planet för hon skulle gå och shoppa. Jag var svin hungrig så det blev en happy meal på Donken för mig. Jag tänkte ta tåget tillbaka till shopping stället jag med när jag var klar hade jag tänkt för det fanns bara tre affärer på terminal 5 (där jag satt). Men först försokte jag komma ut på internet med datan mrn det funkade ju inte. Men när jag satt där och åt så kom kvinnan tillbaka och satte sig och åt med mig. Tydligen så kunde man inte åka tillbaka  till shoppingstället om man inte hade ett flyg som gick därifrån. Great! Mitt plan går om 6 timmar, inge dator och bara tre affärer att roa mig i.  
Kvinnans plan skulle gå tidigare än mitt för hon skulle flyga direkt från Chicago till Stockholm med SAS och inte något mellanstopp i London som mig. Så och gick igenom security och det var sista gången man såg henne. Men vem ser jag inte då? Jo en svensk tjej som jag for till New York med på förberedelsekursen. Så jag hade sällskap iallafall. Vi gick och satte oss vi typ det ända uttaget dom hade på flygplanet så att jag kunde ladda min dator. Vi satt och pratade, åt och bara gick omkring tills dat var dags att gå genom security. När vi väl var där man kliver på planet så träffar vi en till svensk tjej som vi var i New York med. HAHA!
Dom ville ju inte släppa på mig på planet där i Chicago heller! min biljett funkade inte så kjag fick gå tillbaka till "the desk" TRE gånger innan hon skrev ut en ny biljett till mig. Resan till London var superlång. Ca 8 timmar. Fast vi flög på natten så dom släckte ner hela planet så att man skulle sova. Kunde ju även titta på film fast det var inte som på planet till New York där man kunde välja vilken film man ville se utan nu fick man välje nägon som visades. Jag såg Bridewars (typ 5 gången). Kom fram i London ca kl 7 på morgonen. Där fick vi gå igenom security igen. Upp och ner med datorn i väska hela tiden. Sedna gick vi på toa och jag och Lovisa råkade gå in på killarnas först. Pinsamt värre!
Sedan var vi lite hungriga så vi gick till en utav matställena som dom hade där på flygplatsen. Vi gick på någon Wagamama eller vad den hette. Vi alla tog något som hette något med fruit. Det skulle typ vara frukt och yoghurt. Och va fasen fick vi. Ett vanligt litet driksglas, Sylt i botten, fågelfrön och sedan cremefraiche aktig yoghurt. Sunkigt värre var det. Och den kostade ju också hela 7 pund eller nått sånt. Snacka om rån! Sedan när vi varit i London i 4 timmar så gick vårat plan till Stockholm. Det tog ca 2 timmar. På flygplatsen i Stockholm så fick vi vänta på våra väskor och dra dem på vagnar. Jag hade ju tre resväskor, mitt handbagage och datan. Sedan gick jag och mötte upp pappa. :D
Så började den ca 6 timmar långa bilresan hem mot Sundsvall. Vi stannade på Gävlebro och åt. Pannkakor blev det såklart!
Ja, så om ni räknar ihop allt så tog det sin lilla tid. Men det var ju även tidsskillnad mellan Chicago och London (6 timmar).



Välkommen hem-fest




Första dagen hemma från USA

Jag fick kliva upp tidigt för Johanna och Matilda hade skolavslutning i GA kl 9. Vi gick på det, sedan så gick vi ner på stan och mötte upp pappa och vi gick på Norrlandskällarn' och åt lunch. Jag tog en Västkusten sallad. Nja, Ceasar håller jag nog mig till hädanefter.  


Vi var på ica maxi och jag fick lösgodis för första gången sedan jul.



Pappa skulle på 80-tals fest på jobbet.

Goodbye Party


Packar

Det var en handelserik dag igar, tyvar har jag inte tid att skriva om den nu men nagon annan dag (typ pa flygplatsen eller natt) Kan ni tanka er jag aker hem till Sverige IMORGON! efter 10 manader i USA.

Nu har jag packat i nagra timmar men jag kommer ingen vart kanns det som. Snart kommer trillingarna och Kelsey och hamtar mig och vi ska aka och ata lunch, fa naglarna fixade och sedan Laser Quest (laserhallen).
 Sedan ikvall, mera packning.


Bilder fran Winter Formal


Lincoln Southwest Graduation

Igar var vi pa det superlanga och trakiga Graduation cermonin. I 2 timmar fick vi sitta dar och titta pa seniors som gick tvars over scenen. Fast vi i Varsity Choir uppradde vara egna sang Southwest Alma Matter. Fin fint var det ;) Vi hade aven robes pa oss och inte vara "formal wear".



Sedan efter cermonin sa for jag till Ashleys graduation party. Nar jag var less dar sa ringde jag Alan och Susan kom och hamtade mig och vi for till Golfklubb huset och at middag. Vi var ett rejalt gang! Alan, Susan, Christian, jag, Alan's syster och mamma och Susan's tva systrar och en utav systrarnas ena barn. Vi hade ett helt rum for oss sjalva. Forst bestallde vi in forratt, jag at nagot smarrigt fast jag har ingen aning om vad det var. Sedan fragade Alan's syster mig om jag ville ha det som hon lastade upp pa hennes tallrik. Jag kollade vad det var och det var sma mini blackfiskar, typ friterade eller stekta sa tentaklerna stod at alla hall. Nej tack. Jag blev lite illmaende dar.
HAh som nar pappa bjod farfar pa blackfisk fast han sa inte vad det var och sedan fragade han farfar var han trodde att det var och farfar sa
-makaroner?
haha, nar pappa sa att det var blackfisk sa spottade han ut det :D
Som sjalva middag hade jag kottfarslimpa :) Nar vi hade atit klart sa for jag och Christian till Erin och Travis graduation party.
Nar jag kom hem senare pa kvallen sa gick ajg och la mig.


outfiten min :) Ska man gora som alla anda och skriva vart allt komemr ifran?
Allt kommer fran Forever21, sa sorry alla svenskar som bor i Sverige. :) HAHA

Prom del10

Bara en liten bild :D


pics fran gardagen



Som ni ser sa badade jag hela dagen :)

Bilder fran sista skoldagen


Jag och Imke pa morgonen


E-Wing. (har haft lektion dar hela aret, varje dag!)


Jag och Melanie i E-Wing


Korridor pa overvaningen


Dar vi koper lunch


Sindy


HAH, nar jag stod och vantade pa Imke och alla andra star och pratar med alla (som alla gor varje dag efter skolan) sa kommer det en kille med raklodder och sprayar alla :D

Middag med slaktingar

Jag har ju slaktingar har i Lincoln, NE om ni inte redan visste och jag har tagit kontakt med dem. Jag har varit och atit middag en anan gang pa Las MArgaritas fast i Onsdags sa kom Mary och hamtade mig och vi for hem till Barbara och at middag. Vi at inchilada (stavning?) och till efterratt blev det koskbarspaj med gradde. Dom hade aven gjort ett fotoalbum till mig dar alla slaktingar finns med. Dom ar ju lite utspridda har i USA. Nagra bor i Seattle, andra har i Lincoln och nagra nagonstans i Texas.  


Make me a Supermodel

Borde egentligen ladda upp lite bilder till mina inlagg men jag ar sa otroligt lat.
 
Vill bara att alla manniskor som ar har i huset (dom som stadar, pianostammare och tv killen) ska bli klar. Det var ju finalen utav Make me a supermodel igar men jag kunde inte titta for jag hade middag med vara slaktingar har i Lincoln. Men ajg spelade in showen men jag kan ju inte titta pa den nar alla ar har for antingen sa dammsuger dom sa man inte hor eller sa ar tv killen dar och pillar eler pianostammaren inte vill bli stord.

Aven fast jag vet vem som vinner :) Och det blev den jag ville skulle vinna :D



Goodbye Southwest

Detta är sista dagen på Southwest för mig. Min sista dag på mitt första och ända High School år. Ganka tråkigt faktiskt. :(
Fast vi får se det från den ljusa sidan. Om mindre om en vecka kommer jag hem, jag har varit borta i 10 manader fran min familj, slakt och vanner.

Just nu sitter jag i datasalen och har precis gjort klart mitt "final" i engelska.

Om 4 minuter ar det bye bye Southwest High School!

Taco Bell

Idag hade vi finals i skolan. Vi spelade kort i viktlyftnings klassen och i syslojden sa skulle vi breatta vad vi lart oss och vad vi tyckte var roligast att gora. Sedan tittade vi pa film. (what women wants) eller natt sant.

Sedan vantade jag i evigheter pa Susan, nar hon kom sa for vi till Taco Bell.  Forsta gangen jag ater dar sedan jag kom till USA. HAHA. I 10 manader har jag varit har :)
Fast det ar super gott!

Nu siter jag och pratar med sysrtarna i webbkameran. Dom sjunger och spelar. HAHA!


kanske baja smak pa lasken din?



Sista hela skoldagarna ar over.

Igar och idag var de sista skoldagarna i min Higschool karriar. :(
Imorgon borjar vi kl 9 och slutar 12 och vi har prov hela tiden. Fast i viktlyftningen ska vi spela softball (tjej variant utav baseball) Hjalp. Jag kan inte reglerna i softball eller baseball.  :s

Missade ett mote idag med Mrs. Finkhouse. Men hur ska man komma ihag om Sindy berattade det for mig forra vecka. Vnlligtvis skickar Mrs.Finkhouse pass till oss om hon vill traffas men jag fick inget idag. Jag glomde totalt bort det. :s

Nu kurrar magen. Sista skollunchen hade dom ju igar (dom serverar inte lunch under finals dagarna (forutom nagon enstaka grej och det ar alltig en mil lang ko sa da aker jag hellre hem och ater. Lunchen pa skolan kostar ju! Fast idag hade de inte sarskillt mycket heller. 



 

thunderstorm

...laskigt!
Det askade sa mycket forut sa hela huset skakade. Och blixtrade och regnade. Fast nu ar det varsta over. Det bara regnar nu.

Ska gora mina hejda-fest inbjudningar nu. Sedan blir det kanske en film. Sag Footloose har om dagen (typ 3 veckor sedan) och den var super, sa det blir kanske den igen :) HAHA. Btw min kusin Jesper ser ut som Kevin Bacon i den filmen :)


Sindy's Hejda-fest!


Sleep tight

Kom nyss hem fran Sindys hej da-party. Hade roligt! Pa slutet gick vi ut och spelade volleyboll. Tank er, man kan ga i linne och kl ar halv 10 pa kvallen :)

Nu blir det sangen :) Maste aka tidigt till skolan imorgon :( Vet ej varfor, jag tycker att vanliga tiden som vi aker ar tidig.
Godnatt!



Bilder fran festen far ni imorgon :)

RSS 2.0