Irriterande

Varfor kan jag inte koppla upp mig pa familjens tradlosa med min laptop for?
Det star hela tiden att lasenordet ar fel men det ar ratt, jag ar 100% saker, for Faye kom in pa hennes laptop med det losenordet!!!
Ahhh......... Irriterande!

Snygging i New York 2


Snygging i New York!

Men vilken heting man ar!

Alskar verkligen bilderna. <3 Men det ar de fa bilder pa mig fran nar jag var i USA sa jag tanker bjuda pa dom! Jag dor ju knappast!




Lista over personer

Pappa och Mariana ville att jag skulle gora en lista for dom var lite forvirrade nar jag skrev olika namn i bloggen lite har och dar. Sa har har ni den!

Sindy Basdevant - Fransk utbytesstudent som ocksa gar pa Southwest (samma skola som mig)
Ashley Hemann - Van till mig. Sindys "vardsyster".
Imke - Utbytesstudent fran Tyskland. Hon kom nar term 3 borjade.
Katrina - Utbytesstudent fran Danmark.
Susan Hansen - Min "vardmamma"
Alan Berg - Min "vardpappa"
Christian Berg - "vard bror"
Faye - Utbytesstudent fran Nederlanderna. Andra utbytesstudenten som bor har nu.
Rachael Blaske - Min omradesrepresentant
I alders ardning: Rachael Hansen - Christians kusin
Sarah Hansen - Christians kusin
Abby (Abigail) Hansen - Christians kusin
John Hansen - Christians kusin

Det ar vall de vanligaste jag namner?
Annars om jag kommer pa nagra fler sa lagger jag till dom

Om ni kommer pa nagra, nagra ni undrar over sa slang ivag en kommentar!

Ak Jan-e ak, ak!!!

Sag nyss pa videon dar en ren jagar en slalom akare ner for Sodra berget backen i Sundsvall! HAHA, jag Skulle da och jag markte att en ren jagade mig. Aven om den inte ville nagot illa. Men anda!! (Kille hette inte Jan-e)
Titta pa det har <--

Fet Tisdag idag da!
Har finns det inga semlor!  :( eller jag har iallafall inte sett nagra och ingen har nagmt nagot om fettisdag idag. Fast det ar Mardi Gras!

Sa igar kom Faye hit (utbytesstudent fran Nederlanderna). Hon ska bo med oss resten utav skolaret. Hon hade problem med sin forra vardfamij sa hon ska flytta, eller hon har reda flyttat hit. Roligt!

Sindy var antligen tillbaka i skolan! <3
Det blir kanske bio imorgon med henne, Faye, och Asley. Antingen Confession of a shopaholic eller fired up (eller natt sant). Men ikvall blir det att aka och titta pa Norris basketmatch. Rachael H spelar ju!



New York party

Hittar en massa bilder pa facebook sa jag laddar upp dom hade jag tankt.

Homecoming 08 <3

Har har ni lite bilder fran Homecoming 08!!! <33333



Southwest


Sondag morgon

Blev inte sa mycket igar. Filmkvall. Forst blev det halva karate kid, sedan halv Ocean's eleven.

Nu ska jag ga och sminka mig, sedan blir det kyrkan, sedan laxa och sedan kl 6 ska jag traffa Melanie och Nick pa UNL's bibliotek for att gora en sak for engelskan. Bla.....

Och nagon forsoker smsa mig men jag kan inte ta emot smset. Irriterande!

Och ikvall blir det Oscars galan framfor tv:n! Wihoo....

Ont i foten...

Har nyss sett pa filmen Apollo 13. Jag blev lite tarogd dar i slutet men jag grinar nastan jamt till filmer. Om dom sa klart har ett tragiskt eller lyckligt slut. Nar jag var liten sa grinade jag till Ferdinand. HAHA XD

Johanna. Hur ska jag gora for att haret ska halla sig tuperat. Det blir ju slick efter ca 5 minuter.

Har ont i foten, i hogra, alldeles ovenfor den dara knolen man har. Har haft ont i den forut ocksa men det var pa karaten efter att man har hoppat omkring barfota. Det kanske ar nagon eftersak fran igar, eftersom vi hoppade runt barfota.

Nu blir det en flingbar och lasa ut min bok som ska vara klar tills pa Mandag. Tur att det ar en liten bok med stor text i. Sa det tar inte sa lang tid.
Ska bara kika in pa facebook lite snabbt och se om nagra bilder fran igar har kommit upp. :D

Winter formal

Dancing queen, young and sweet, soon seventeen...

Skoj det var igar. Susan skjutsade mig till Ashley fast Ashley var inte hemma an, bara tva utan Sindys kompisar fran hennes grupp. Sa dar stod jag och plingade pa dorren men ingen oppnade, sa jag ringde till Ashley och hon sa att jag skulle ga till garaget och knappa in koden och ga in. Pinsamt eller? Sedan var det typ ingen i huset. De tva tjejerna var inne pa toan, sminkade sig och lyssnade pa musik. Sedan kanske 2 minuter senare kommer Ashley, Sindy och Charlotte. Sindy och Charlotte kommer med tva feta resvaskor eftersom dom var till California i ca tva veckor. Dom var till bland annat, LA, San Diego, Hollywood och Las Vegas. Ar man avundsjuk nu heller? Sindy tvattade haret i handfatet och Agneta (tjejen fran Kosovo?) hon fixade iallafall sotade ogon pa mig. 
Sedan innan alla hade fixat sig, vi vantade mest pa Sindy sa var klockan 9.20 innan vi kom ivag. Och dansen hade borjat 8. HAHA! Vi ar da alltid sena.
   Dar sa lamnade vi ifan oss vara saker och sedan gick vi och dansade. Men dom spelade lungna later mitt i allt. Da gick vi och dracka vatten och pepsi. 
Sedan blev det party musik. Aven macarena spelade dom och en anna lat dar dom dager hur hu ska gora, typ go to the left, go to the right, jump, salsa, slight to the left, slide to the right, jump 2 times. HAHA. Och ingen stod ju at samma hall sa hela skolan typ krockade med varann. 
Sedan sa dansade vi sa lange som vi kunde. Aven om vi bara var dar i 1 och en halv timme. et var ju bara fran 8-11. Daligt!
Gick 10 minuter tidigare och hamtade vara saker for pa homecoming sa fick vi ju sta dar i en halvtimme. Sedan drog vi till Blockbusters och hyrde en film. sedan for vi till Ashleys hus igen men vi startade aldrig filmen innan jag var tvungen att aka hem. Jag var ju tvungen att vara hemma vid 12. :(

Kom hem och at lite, sedan gick jag och la mig. 

Skolan shakear loss!
    

Jag och tjejen fran Kosovo(?)
Och jag dummar mig liiite!







Mer bilder kommer sedan men detta var alla jag tog. Men alla andra tjejer tog sa nar jag far dom sa lagger jag upp. 
Btw: folk alskade min klanning, fick en massa berom for den :D HA HA!

  

old soccer game



det ar jag som dricker vatten pa slutet!

stressen innan

Sa jag var valdigt stressad igarkvall. Borjade lite sent med fixningen. 2 timmar innan. Jag trodde att jag hade gott om tid men icke sa nicke.
Sedan kl 7 gick jag ner och at kinamat, fast jag var inte sa hungrig for allt jag kunde tanka pa var att hinna fixa klart mig. Stod dar och skakade nar jag skulle satta pa naglarna sa jag fick lim overallt och handerna fastnade i varann.



korde pa en ansikts mask. Forst stack det skit mycket fast sadan blev det bra. Fast det var lite laskigt att den var brun.
HAH. Jag ser blond ut pa bilden. Maste farga utvaxten snart!


mina super duper langa naglar.



stokigt?

Forberedelser

Sitter just nu har vid datorn och ska ga och fixa mig nu. Maste duscha, noppa ogonbryna, fixa naglarna, sminka mig och ja sakert 100 saker till! Det borjar ju kl 8 och klockan ar redan halv 5! :O
HAHA!
Sedan blir det att antingen aka till Ashley och aka med henne och de andra tjejerna till dansen eller mota dom pa skolan. Far se hur det blir.....



200209

Idag har vall dagen rullat pa som vanligt.
Presenterade mina tva bilder som var for engelskan, en pa en liten "Jewish" pojke pa skidor och sedan jag pa skidor. (langd)
Inget speciellt hande, forutom att jag blev kallad till sjukan under engelskan, dom ville kolla, blodtryck, vikt, langd, horsel och syn. Jag fick A+! HAHA!  Alla som vill veta, jag ar 1.77 m lang! BLaa!!!! Vikten tanker jag inte tala om. Kan bara saga att det blir traningsmaskinen tre ganger sa ofta nu. Maste ju aven vinna vadet med pappa :D HAHA. Good luck!

Det var dagen gott folk. Ar sooooooo exited about tonight!

Tog lite bilder i teatern men jag ser propp ut pa bada, men men, det ar sant man far leva och bjuda pa ibland :D
Och jag vill inte att Du, Johanna P, sager nagonting om mitt har. Jag satte upp det for tt sedan nar jag kom hem skulle kunna ta en ducsh innan dansen borjar!

bild 1: en vanlig bild, nagra av tjejerna i teaterklassen
bild 2: Vi skulle gora till oss men bara jag och en annan tjej gjorde det.
bild 3: Min snygga autograf!



190209



Bara sa att ni har nagot att titta pa.....

Sa idag nar jag var pa badrummet pa skolan sa kommer pip ljudet... Pip Pip Pip! Idag ar sista dagen att kopa Winter formal biljetter, Innan skolan och under lunch. Sa en rost i hogtalarna som dom ger ut meddelanden fran.
Shit, tanker jag.. Har jag nagra pengar med mig idag?
Gick till teatern (min forsta klass) Och som tur var sa hade jag pengar.
Sa jag sprang bort till kon, for sa sa dom att jag hade tva tillfalliga id's att betala ($2) sa jag gick och stallde mig i en ko och stod dar i nagon minut, sedan sa sager kvinnan som sitter dar att jag star i fel ko sa jag fick ga till en annan. Stod dar i nagon minut, dar betalade jag mina tillfalliga id's. Sedan var det till att ga till en annan ko och kopa sjalva biljetten. Ahja.. Nu ar det iallafall gjort.

Tranade lite nya slag och kickar idag. Tillexempel sparka mellan benen, dra i haret, bita och slag i ryggen. Allt ar ju fejkat sa inget av dom gor ont. Sedan var det dags att visa upp varn lilla pjas som vi hade kommit pa med varan partner. Det gick faktiskt bra. Sedan nar lektionen var slut sa bjod Star (ja, det ar hennes namn) pa munkar. Mumma!

Imrgon ska vi lagga ihop allt vi har lart oss och gora en pjas utav det. Ska ta med mig kamera tror jag. Sa ni aven for se lite utav skolan.

Sedan vad det lunch, at, Daah! Vad annars? Fast det var inte sarskillt gott... Maten har i USa ar jag sa valdigt trott pa nu, bara pizza, hamburgare, pommes frites, ost, ost, ost, ost och mera ost!

Pa TA sa gjorde vi ingeting. Tok Scott kom in med byxorna i armhalorna, jag fragade varfor och han sa att de var for langa.  Man kan ju vika upp dom nertill da.  
Vi sjong inget, utan det var en massa solos som skulle "vis upp" for Mrs. Cotton. 

Sedan min Holocaust klass. Ja, vad sager man. Inte direkt muntert amne vi har. 
Sedan var dagen slut och jag for hem. Sedan runt 4, halv 5  for Susan och jag till Southpointe och kollade efter en winterformal klanning. Men jag hittade inte som jag gillade mer an den jag redan har sa det far bli min blommiga. :D
Kopte iallafall en mascara, losnaglar och en face scrub. Bilder kommer pa det...

Nu ar det matte som galler!
 Fick redan pa all mina betyg som jag har just nu, Inte sa daliga men dom skulle kunna vara battre.
Theatre - A
Adv Algebra - C+
Lit Holocaust - B
Assist T3 Blk A - S
(Satisfactory) Jag far inte ett riktigt betyd for det ar inte en riktig klass. Men jag maste ha den om jag vill vara i koren.
Varsity Choir - A

I know you love me. Xoxo, Amanda!




  

Pistvakt

Man kan int' annat an alsa detta!



fattig bonddräng

Ahh... Saknar svenska filmer nu, Eller inte daliga svenska filmer for vi ar verkligen inte bra pa att gora filmer ibland. Aven fast Johanna, Matilda och jag kan alla repliker till Alla alskar Alice. HAH!

Men typ Pippi langstrump och Emil i lonneberga...
Och Pistvakt saklart <3 LOVE NORRLAND!



Jag är fattigbonddräng men jag lever endå
Dagar går och kommer medan jag knogar på
Harvar sår och plöjer, mockar, gräver och bär
Går bakom mina oxar hojtar, visslar och svär
------------------------------------------------------------------------
Ohh jag är fattig bonddräng och jag tuggar mitt snus
Och när lördan kommer vill jag ta mig ett rus
Sen när jag blivit livad, vill jag tampas och slåss
Vila hos en flicka, vill jag också förstås
------------------------------------------------------------------------
Sen så kommer söndan, och då vill våran präst
Att jag ska i kyrkan, men då sover jag bäst ... jag menar
Prästen kan väl sova, hela måndagen ... men ...
för en fattig bonddräng börjar knoget igen.
------------------------------------------------------------------------
Så går hela veckan, alla dagar och år
Jag går med lie, och jag plöjer och sår
Jag kör mina oxar och jag häsjar mitt hö
Harvar gnor och trälar, men till sist, ska jag dö
------------------------------------------------------------------------
Står där fattig bonddräng, in vid himmelens port
Lite rädd och ledsen, för de synder jag gjort
Man ska inte supa, hålls med flickor och slåss
Herren Gud i himmlen, är väl missnöjd förståss
------------------------------------------------------------------------
Men då säger herren, fattig bonddräng, kom hit
Jag har sett din strävan, och ditt eviga slit
Därför, fattig bonddräng, är du välkommen här
Därför, fattig bonddräng, ska du vara mig när
------------------------------------------------------------------------
Ohh ja fattig bonddräng, står så still, inför Gud
Ohh sen klär han på mig, den mest snövita skrud
Nu du, säger herren, är ditt arbete slut
Nu du, fattig bonddräng, nu får du vila ut


Victoria's Secret

Fick nyss ett mail fran Victoria's Secret om att det finns bikinis nu. Sindy och jag var ju in dar, kvallen vi var och shoppade och fragade om dom hade fatt in. Fast man vet ju aldrig med VS har i LIncoln. Som tillexempel Forever 21, dom har ju inte alla saker som dom har pa hemsida.
Far vall ga in och kika nagon dag. Nar Sindy kommer hem, min shopparkompis kommer ju pa fredag.
Ahh. jag gruvar mig infor fredag om vad jag ska ha pa mig.. Vilka problem va?



Sedan kanske lite after beach saker :D







svar pa tal

Vet ej vem som skrev den kommentaren, Men for det forsta
- Klanningen ar inte gron utan gradd vit, for det andra, jag kopte den aldrig!
For det tredje, vad ar det for fel att anvanda den rosa klanningen i Sverige pa sommaren? JA, jag tanker anvanda den!!!!
HA!

Och Johanna.P, om det var du, sa tar jag inte at mig for jag vet hur du ar. :D HAH! <3

juice stop

Skola idag som vanligt da... Sms:ade lite med Sindy och hon for till Las Vegas idag for att vara dar 2 dagar! Avundsjuk eller vad? Hon kommer hem pa fredag!

I teatern idag sa fick vi lara oss att slass pa teater vis (jag kan ju redan pa karate vis) HAHA. Det var grymt roligt. och det var verkligen trovardigt om du inte gjorde ljudeffekterna for sent eller for tidigt eller vred huvudet for sent eller for tidigt. Men om allt gick perfekt sa sag det riktigt ut.

Sedan sa var vi i datasalen (eller rattare sagt, en utav alla datasaler har pa skolan) rikemans skola detta ar, Soutwest har faktiskt ett rykte om att barnen som gar dar ar rika, sa vi ar inte speciellt omtyckt bland andra skolor.

Aja, efter skolan sa for vi till Juice stop och kopte gos juice! Alskar den!


Btw, jag fick ett mail fran Lunarstorm igar! HAHA what? Typ 100 ar sedan jag sa upp mig dar. HAHA, jag bara borjade skratta rakt ut nar jag sag det.

Sitter just nu och lyssnar pa massa gammal musik, men jag bryr mig inte vad ni sager, gammla latar ar forfarande bra. HAHA iallafall ar det Anton & Affe, Sober, Fronda och alla dom.... :D

nu blir det laxa. Skoj, NOT!

shopping in Omaha

Detta var vad jag kopte i Omaha nar jag for dit for att kopa min winter formal klanning pa forever 21. Tyvar sa hade dom ju inte den sa det blev en annan klanning istallet. Fast jag vet inte om jag ka ha den pa winter formal eftersom den ar rosa och har blommor pa den. HAHA!
Fick aven reda pa idag att temat at svart och vitt. Annu mera att skratta at!



Sedan sa tastede jag aven lite saker fast jag kopte det aldrig, kjolen kostade ju for 17, 650 spann eller natt sant!

Men ack sa fin den var :P


okej, handen, jag vet, eller jag vet egentligen inte varfor jag gjorde sa. men men, anda bilden sa.... Kissnodig maybe?


lunchen, mega mackorna man fick. Efterat hade jag mjol hela facet. HAHA! XD

Valentine's day

Fick denna kaka utav Susan och Alan :D



oh josses! Sa mkt kommentarer nu, jag har knappt tid att lasa dom.... Ta och varva ner lite!

Vem?

Ar bara nyfiken som skrev detta till mig.

Hjärta till dig på alla hjärtans dag i efterskott <3...

Kram



Typiskt!

Nej, usch vad sur jag blir!!!
For till Omaha och skulle kopa min Winter formal klanning. Gick in pa forever 21 och letade som en tok efter den. Efter ett tag hittade jag alla andra farger forutom den beiga. Sa jag gar och fragar en tjej som jobba dar och dom har inte fatt in nagra beiga, bara alla andra farger. Sa jag tar en gron, lila och rosa med mig in i omkladningsrummet, for dom ar ju inte sa dumma heller. Men tror ni inte att man maste vara 3 applen hog for att den ska vara en klannihng. Den tackte ju knappt aschlet! (stavning?)
Sa det blev inte den :(



Sadan sa sprang vi runt i dyraffarerna och letade. Dom har ju mest langa klanningar nu eftersom det snart ar prom och da har man en lang klanning. Resten av dom korta var antingen, ful, graslig, super dyr eller en engangs klanning. Jag menar, om jag koper en klanning har nu, nar ska jag anvanda den sedan i Sverige nagonstans? Vet inte ens vart jag ska ha min homecoming klanning nagonstans. Folk som jag kanner maste ordna fina middagar eller gifta sig eller nagot!

Sedan sa gick jag tillbaka till forever 21 och testade en annan rosa med blommar pa, inte kanske sa mkt Winter formal stil, eller vad vet jag. Menar just pa namnet Winter! Kanske inte blommor ar det basta, men om jag inte hittar en annan innan Fredag sa blir det den.

Sedan for vi till francesscas men dom hade stangt. Typiskt! Aven om dom har en har i Lincoln med. Far vall ga och titta lite dar.

Ska aven boka tid for fargning och loshar. Japp, jag har bestamt mig! Loshar blir det! :D

Bilder kommer senare pa sakerna jag kopte idag...
fast nu ska vi ata och jag maste aven knappa kort pa allt. Sa det blir kasnke imorgon for jag har lite laxa att gora ocksa. Fast jag vet inte hur jag ska gor en afor vi hade ju ingen skola pa Fedag pga att det snoade och jag visste inte det pa torsdagen sa jag tog inte med mig papperet hem pa torsdagen sa nu vet jag inte precis hur han vill ha det i uppsatsen. :s Och hans hemsida (alla larare pa Southwest har en ehen sida pa skolans hemsida) Men min larares funkar inte sa jag kan inte fa tag i sjlava pappretet eller kontakta honom. Och uppsatsen ska vara inne imorgon. Men jag ska fraga om jag kan maila honom den pa kvallen, jag menar varfor inte? Det ar ju fortfarande mandag!

Ahh. Ar fortfarande irriterad pa att klanningen inte fanns och att dom gor dom sa korta. Den ser ju inte alls kort ut pa bilden men man ska vall vara 1.50 nu for tiden!?





Happy valentines day!

Glad alla hjartans dag!



Idag har jag inte hunnit gora sa mkt. Eftersom klockan bara ar 10.44 har i Nebraska.
Har duschat, atit frukost och svarat pa lite mail. Sittar och lyssnar pa ABBA nu! <3

Det slutade snoa runt 5 igar pa eftermidagen sa Christian och jag gick ut och skottade och nar vi var halvvags klara sa kommer Alan hem och drar fram snoslungan. Ahhhh....
Allt vi gjort var i onodan!
Gick in och drack varm choklad. Fast det ar inte lika gott som oboy! Sedan sa for Alan och Susan pa nagon fest sa jag sag pa 'O Brother, Where Art Thou?', sedan blev det 'the wedding singer'.





130209

Har atit inte sa god soppa till lunch (vill saga acklig, fast det ar inte ett bra ord att anvanda).
Sedan sa har jag gjort en utav mina laxor. Skojjigt! NEJ!

Nu sitter jag vid datorn, ehh daah! Vart annars om jag skriver har. 
Det snoar som attans. 

Det ska sluta typ vid midnatt sa det komma bli asa mkt att skotta. BLAA!!!! 
Ska aven ringa och boka tid for fargning och loshar! Wihoo!




 


Pep Rally

Pep Rallyt igar var sa otroligt roligt.
Vi har ju Cheerleaders pa skolan (daah!) men aven ett dans team och ett stepp team (stepp teamet for typ ramsor dar som sklappar handerna och slar pa fotterna och bankar i golvet osv.) Men igar under peprallyt sda var det switch rally sa det var killar med ocksa. I step teamet sa hade killarna pa sig nylon strumpbyxor och mini shorts i typ neon farger och en boa (san dar fjader halsduk) runt halsen, som aven matchade shortsen.
Dom gjorde sin lilla klapp sak. 
      Sedan var det cheerleadernas tyr och dom var alla i olika farger sa alla hade en kille var som var i samma farg som en sjalv (om ni fattar) Typ ett par var rod, ett par var bla osv. Killarna "dansade" forst ensamma. Med varandra. Forst sa stod dom  i tva ringar opch
-hu hu hu hu. Och dom kastade upp nagot vitt pulver i luften. Sedan sa gjorde som tva ringar innnuti varandra med en kille duckandes i mitten. Gick runt killen medans musik spelades sedan sa duckade alla andra och killen borjade dansa, HAHA, gud va fult det var! Varsta booty shaken! Sa holl dom pa till lite latar.
      Sedan var det dags for dans teamet. Varat dansteam heter the Emeralds och nu hade dom hjalp utav the maneralds. HAHA! 
Killarna gick ut pa led i nagon slaggs ballet stil forutom 3 stycken som kom ner for trapporna med "trollspon". 
Alla hade minshorts pa sig och svettband i crazy farger.
Sedan nar musiken borjade (laten "Dude looks lika a lady") sa gjorde alla en varsin pose. Sedan borjade dom dansa. HAHA  roligt det var! Riktiga dansteamet (tjejerna) dom kan ju gora piruetter och hopp och allt sant perfekt men killarna var verkligen daliga och tjejerna gjorde forst sedan sa skulle killarna harma dom. HAHAHA! 
   Aja, jag tog inga bilder fast det var folk fran skolan som tog bilder att skolan, men jag vet inte vart jag kan hitta dom. 
Imke filmade. Kanske kan ta hennes film?
    Aja... Onskar att vi hade sant i Sundsvall! Typ pa giffarnas matcher och Dragons matcher i halv lek/tid sa kan det var lite rolig underhallning.

Snow Day

Idag ar det (som alla redan vet) Fredagen den 13:onde. OOOOhhhhh......

Och vi har ingen skola pga av att det snoar! HAHAHA! Vi skulle da vara ledig varje dag om vi hade snowdays i Sundsvall!
Har kommer det sma flingor, flygandes latt genom luften. Man kan fortfarande sa graset under snon. Fast det komma snoa hela dagen sa runt 3.03 (da vi slutar och alla ska hem) sa komma det nog vara mycket sno.

Sa vad ska man gora en dag som denna da. Synd att Sindy ar i California (jag har totalt glomt bort vad det heter pa svenska) Men som sagt, varfor ska vi borja dopa om platser till vart eget sprak?

Maste aven hitta en klanning, jag vet att jag skriver om det non stop men jag behover ju verkligen en.

Behover ocksa verkligen farga haret igen (ful utvaxten, jag ser flintis ut dar det ar blont nu) och jag ar sa sugen pa att gora harforlangning!

Nej nu blir det att ga och badda sangen och sminka mig. bara for att ha nagot att gora. Lite laxa som jag egentligen hade vart tvungen att gora under helgen kan ju bli avklarad nu.

120209


6 manader!

Igar sa var det jubileums dags!!!
Jag har varit i USA i 6 manader nu! yey!

Whats the different between a nerd and a geek?

Wihoo!!!
Vem ar bast pa matte eller? Moi. Saklart!
Fick tillbak vara matte prov som vi hade i Fredags och jag fick full pott! 33/33. Wihoo! Det verkligen gjorde min dag!
Sedan blev jag kallad in till Mrs. Finkhouse for att prata om att byta matteklassen mot nagot annat. Pyttsan heller!

Delade upp oss i kill och tjej grupper i koren for att trana pa vara "delar" (hittar inte ordet just nu). Jaklar vad jag kan ga upp hogt nu. Och hogre komma det bli. Siktar mot stjarnorna!

Pa Lit. Holocaust sa skulle vi presentera varan "My Yellow Star". Chad hade 1000 fragor till alla efterat dom hade pratat. Typ:
-I noticed that your paper is green, does that meen something?

Nar Nick Jester var klar och han fragade varfor han hade valt dom fargerna pa papperet och han svarade.
-I askd my mom what colors we had on papers and she said, green, orange and blue. And then she asked me which one i would like. And then I said: Mom, lets go crazy! ;)
HHAHAHAHHAHAHAHAH!
Och en kille ba'
- I would like to describe myself as a nerd and geek.
Da kommer andra fyndiga (klick) Chase (ja han liksom klickar med munnen pa nagot konstigt satt och varan larare haller pa att bli tokig) och fragar
-Whats the different between a nerd and a geek.
Och kille hade ett svar! WOW!
-A geek is a person that likes to open up a computer and put it togeter again and a nerd is a person who likes wow, zelda, manga etc.
HAHAHAH!!! Alla asgarvade.

En annan sak ocksa som var svinrolig. Vet inte hur vi kom in pa det men det var iallafall att jordens undergang skulle komma snart. Da sager nagon:
- they said that like 4 years ago too.
- and 4 years before that.
- so we have passed our due date, a long time ago!
HAHA!! Roligt var det iallafall!

Kom hem och gjorde lite laxa. Ska gora lite mera nu.
Hoppas att jag har kunnat forgulla min dag med dessa roliga saker som folk har sager ;D

peace out!
HA!



'Cos I've been told, that salvation lets their wings unfold

Tankte ta och visa denna bild som
jag fick for ett tag sedan.



I sit and talk to God. And he just laughs at my plans. My head speaks a language. I don't understand.

Har far ni en overdos utav Robbie Williams!!! Alskar hans latar!


I saw you standing at the gates. When Marlon Brando passed away. You had that look upon your face. Advertising space.



Tank vad stor lillgubben har blivit!

inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile still stays on.




pust... !

Ar nu klar med nastan all laxa. Har bara nagra enstaka tal i matten och en sak om "Darfur diaries". Har nuss suttit och last ett hafte. Tog ca en timme. HAHA! Seglasaren har eller? Men vad, det ar pa engelska och ca 30 A4 med helt ointeressant text.

Har varit en ratt trakig dag. Men imorgon ar det skola igen och da blir allt som vanligt igen. HAHA. Ja, jag gillar skolan har! :D For det mesta...

BTW!!!!- Grattis till alla som vann (eller som fick pokal/medalj) i Boden idag!!!! Linda haller mig uppdaterad (pa hennes bdb) om vad som hander. HAHA!

Melodifestivalen.

Att jag missar melodifestivalen!!!
Jag som ar varsta schlager-norden! Fast hoppas inte Amy Diamond gar vidare till finalen detta ar. Aven om vi stod och hoppade till henne pa Gatufesten. Men.. Inte direkt ett fan! 

KOm nyss hem fran Nebraska matchen. Vi lag under med ca 12 poang men sedan gick vi upp och vann!!
Nej, nu blir det laxa!!!!

When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies. When I grow up I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies. When I grow up, be on tv, people know me, be on magazines.

Idag blir det inte sa mkt uppdateringar. Har laxa till 1000! Jakla Holocaust klass!
Sedan runt 1 ska vi ocksa till Husker basket matchen.
Sag sixteen candles igar kvall. HAHA, rolig film. Fast typ fran 80-talet. Onskar att jag levde pa 80-talet. Kanske inte hela 80-talet fast typ nagon vecka eller sa. Bara for att kla ut mig som en clown varje dag och haret pa sne. :D




Okej, det dar sista pa bilden. Bry er inte om det! Orkar inte ta bort.

Next day I'm your super girl. Out to save the world

Idag sa skulle vi visa upp varan pjas. Vi hade en vikarie. Han hade varsta kock mustachen. Med lockar langst ut (ni vet?!).
Iallafall... pjasen gick bra. Jag var Gilda! HAHA!

Sean hade vi matte i typ ett "oppet rum", sa alla som gick forbi glodde. Men vi var tvungna att vara dar for dom malade om i varat riktiga matte rum. 
Hade btw ett prov igar i matten som jag tror gick alldeles utmarkt! :D *stolt

Sedan lunch, som ar pa en haltimme sa man far stressa till tusen. 
Sedan ar jag MRs. Cottons assistent men jag fick ett pass som sa att jag skulle ga till the office och ta ett state writing test. Sa jag gick dit och forklarade att Mrs. Finkhouse sa att jag inte behovde gora det testet eftersom att jag ar en utbytesstudent men tydligen sa var jag tvungen att ta testet iallafall. Inte sa svart. Man skulle skriva om vad man tycker ar tonaringars svarigheter i skolan. Hade 40 minuter pa mig att skriva kladden. Sedan sa gick jag tillbaka perkfet timing for koren. Vi sjung en massa roliga och uptempo latar idag, inte massa opera.
Sedan sa gick jag upp till min fjarde klass och gav lararen mitt pass for jag var tvungen att ga tillbaka till the office och renskriva mitt prov. (Det ar menat att goras i 2 omgangar). Sa dar satt jag och skrev i ca 45 minuter. 

Gick tillbaka till holocaust klassen och lararen hade tagit min bank sa jag fick sitta pa ett annat stalle. Sedan kommer andra lararassistenter in och ger mig ett "brev" eller en paminelse att ga och plocka upp nagonting. Fast efter skolan. 

I holocaust klassen pratade vi om boken The Sunflower som vi laser just nu. Eller vi ar egentligen klar med den. 
Sedan sa gick vi in pa www.freerice.com dar man kan spela fragesport och varje gang man svarar radd sa gas det ris till manniskor i nod. Vi samlade ihop en rejal mangd ris. 

Sedan efter skolan gick jag till the black box (teater rummet) och hamtade mitt schema for sminkningen utav Pirates of Penzance. (Det var det "brevet" var till for). Fast jag har inget att gora forns April. 

Akte hem och at lite, sedan sa fastnade jag framfor datorn. 

Jag har laxa till tusen, denna helg. Och Sindy drog till Tulsa idaga och ska aka till San Diego pa Mandag och vara borta i typ 2 veckor. Hon ska traffa sina foraldrar dar. Dom vile tydlitgen inte komma till Mebraska. HAHA. Jag kan forsta. Sa Sindy aker till soliga San Diego istallet. 
Nu blir det att lasa lite (laxa). Skoj? NOT!

Saknar btw Semlor och filmjolk. Dom har ju inte det har i Amerikat! (JA, jag vet att jag stavade med ett T).
Det enda dom har har i USA ar pizza och ost! 




Mums fillibabba!!! Inte tillsammans dock!


 

planbok?

Eftersom jag aldrig betalar med mynt har i USA, (krangligare an krangligast!) Sa det har bara blivit spara, spara, spara for nasta 6 manader nu och jag har nu upptackt att min planbok har gatt sonder. Great!

Sa jag maste skaffa en ny.

Vill ha en platt, cool planka. Vilken?


Idag sa borjade vi med natt nytt i matten och jag forstod hur jag skulle losa problemen. Sa ingen laxa idag. Fast jag forstod inte vad man ska anvanda detta till. :s
Aja, manste fraga imorgon.
Sa idag har jag "bara" uppsattsen om Darfur och lasa till sidan 24 i boken "the Sunflower".

FAst nu blir det att titta runt pa lite olika klanningar till Winter formal.


A.P phone home!

Vad ar det har?
Dom ska tydligen stanga ner blogg.se ett tag under natten. Eller har jag last fel?
Iallafall, om dom gor det sa.. NEJ! Ni i Sverige ligger ju och sover sa er drabbar det inte sa mkt men mig som ar 7 timmar efter traffar det precis!

Har ni tankt pa en sak. Nar jag aker tillbaka till Sverige aker jag till framtiden! Men jag blir ju aven 7 timmar aldre :(

Aja. Pratade med alla (nastan) i slakten idag. Ringde ju sjalvklart och grattade Syrrorna som blev fjortis idag! HAHA.
Nu borjar alla rulla in sa jag ska ga och vara lite social!
Ha det bra!

Grattis Johanna och Matilda

1 Februari.
Mina systrar blir 14 ar idag!! GRATTIS!






Efter kyrkan ska jag kopa ett telefon kort sa att jag kan ringa hem och gratta. Sa ga inte och lagg er tidigt! Hoppas bara att affaren ar oppen, eftersom att det ar Sondag! :s :o

Winter formal dresses?

Snart ar det en till dans pa Southwest! Jippi!
Winter Formal!
Men jag maste ju ha en klanning!

Nagon utav dessa kanske? Kom med ideer! Och inte bara pa dessa.


uppsats

Har suttit nu i nagra timmar och gjort mun uppsats tills pa Mandag i Lit. Holocaust. Blev 3 1/2 sidor lang. Handskrivet. De ni. + allt pa engelska! Vet inte om jag ska skriva den pa datorn eller inte. Fa se. Isafall blir det imorgon for nu varker handen, fingrarna och tummen. Ja, tydligen sa ar inte tummen ett finger enligt Ashley och Kara. Fast min tumme ar da ett finger.

Blir kanske att aka och hyra en film ikvall.

RSS 2.0