I was droped in sparkle and have shine ever since

Antligen har jag hittat min kamera. Den var intryckt i soffan. HAHA
Igar sa for Christian, Christoph och jag till bestbuy for Christian hade ett presentkort dar sa medans han gick omkring och tittade sa spelade jag wii.

Sedan kl 3 sa kom Hansens och hamtade mig och vi for till Rachaels basket match. Det var verkligen en spannande match. Dom vann! Efter det sa foljde jag med Hansen hem och vi at mat. kottbullar och makaroner. Abby och Johns mamma for och hatade Sarah sa jag vart barnvakt en liten stund och Abby skramde mig rejalt. Efter att vi hade atit sa sa hon att hon inte madde bra och hon sag inte ut att ma bra heller och hon sa att vi skulle hamta en hink och jag sa att hon skulle ga till toaletten fast hon sa att vi skulle hamta en hink. Och da "lagger" hon sig ner pa golvet och typ "spyr" vatten. Jag far typ panik. Vi gav henne papperskorgen. Sedan sa staller hon sig upp och mar prima. Sedan sager hon att hon bara skamtar. Inte roligt, jag fick typ panik. Aja, bara att hon madde bra iallafall. Fast det var bra spelat for jag gick da pa det. XD

Sedan kom all i familjen hem och jag visade dom min bdb. Sedan visade dom bilder fran sin resa till Sverige. Dom var i Stockholm 2 ar sedan for nar Susan och hennes syskon var sma sa tog deras foraldrar emot en utbytesstudent fran Sverige. Sa da for dom och halsade pa honom i Stockholm, pa Liiiiiiiidingo.

Sedan gick vi och sag pa Batman, the dark night och det tog 100 ar inann jag listade ut att det var Heath Ledger som spelade Jokern. Fast jag for hem runt halv 12 och da var det tydligen en timme kvar av filmen sa jag missade slutet :(
fast den var riktigt bra!

 

If you think you can do it, get up and prove it

I Fredags sa var jag, Christian, Christoph och Nolan pa bio och sag Valkyrie. Sindy skulle egentligen ocksa med fast hon vart sjuk typ i sista sekunden. Filmen sog! Inte alls vard att se.

Igar kvall sa kom Katie, Avery och en till tjej (kommer inte ihag namnet) och vi alla at sloppyjones och kakor och sa och vi sag pa Iron Man. Inte heller min favoruit film men den var helt ok.

Imorgon, eller inatt (4) sa aker grabbarna till Florida for att se Super ball (eller vad det heter, natt sant. Football) Jag och Susan hanger inte med men vi ska aka nagon annan stans nagon gang och shoppa. Fast jag vet inte vart an.



Huskers!

Saker som jag fyndade under mellandagsrean

Paris Hilton parfymer (kit), Britney Spears parfym, Sjal-AE, Jeans 150 spann - AE

Julbilder


25 December

Sa jag blev vackt och gick ner till dom andra. Vi oppnade presenter och julstrumpa,  jag fick en massa saker. Klader, smink, svenskt godis. Sedan sa at vi frukost och stadade lite.



Sedan gick jag och duschade och fixade mig. Sminkade mig och lockade haret.
Sedan gick jag ner och hjalpte stalla iordning massa saker. Skivade ost och korv och sa. Folket borjade rulla in under tiden. Vi satt och tittade pa basket och sa och bara forderv tiden. Spelade lite pingis och pratade och sedan nar alla hade kommit och maten var klar sa at vi. Farfs kottbullar som jag hade gjorde dagen innan. Det var riktigt gott fast det var inte riktigt en julmiddag for mig. Sedan sa tog det ca 1 timme innan vi alla gick in i vardagsrummet och delade ut julklappar. Alal kusiner i slackten drar ett namn ur en hatt och det namn du far, den koper du en present till sa jag drog Katie (namnen drog vi pa Blairs dop) och till henne gav jag en film och ett presentkort (Fast Susan betalade presenten) och av Marc (han drog mig) sa fick jag ett presentkort och en Nebraska mossa. Sedan fikade vi kakor och sa och risgrynsgrot, fast den var kall? Inte vet jag om det ar sa dom ater den har men, men.
 Sedan sa sjong Chris for oss och alla apelade pa pianot hit och dit. Och dom tvingade mig att sjunga tryggare kan ingen vara, pa svenska. Kort tog vi i overflod fast Susan har inte laddat upp sina ann sa ni far noja er med dessa sa lange.

 

24 December


spaghetti cat


julen over? Oh NO!

Ho Ho Ho!
Julen ar typ slut hemma i Sverige fast har har den inte borjat an. XD

Har slagit in de sista julklapparna idag. Runt 5.15 pm (17.15) titta, jag kan det dar med am och pm nu! sa ska vi aka till kyrkan for kl 18 sa ska jag sjunga med gamlingarna XD haha! Och det ar nagon pjas ocksa. Sedan drar vi till Susans syster och har julmiddag. Sedan kl 22 aker vi tillbaka till kyrkan for att ga pa gudstjanst. Sedan imorgon kommer alla hit for ett riktigt julkalas!

Det kom aven ett julkort med posten idag till mig fran farf. 
Sitter och vantar pa att min klanning ska torka sa jag hangde den pa en galje och sedan galjen i flakten.
Ska ga och fixa haret och sa nu. Aven fast det ar blott fast jag kan ju inte ga och hanga mig sjalv dar i flakten.

Ska tvinga alla andra att ta massa kort ikvall sa att ni ser hur det ser ut under en Amerikansk jul. For smarta jag har ju tappat bort kameran. Fattar inte vart den ar. Jag har letat precis overallt, forutom dar den ar saklart! Enda (troligan, kanske) julen man firar i USA och sa har man ingen kamera.

Julen 03-07

 
2003
Sitter vid granen mer Anneli och Hannah ar och halsar pa oss. Jag med stukad handled efter att ha lamlat med bradan i Vemdalens lattaste backe


2004
Ar julmusten lite sur? Med backslick och gron/brunt har. Snygging(ar), jo men visst!


2005
Har var haret mitt iallafall fint. Varan forsta jul i varat nyrenoverade hus.


2006
Okej, detta ar egentligen ingen julbild (inte tagen pa jul) men jag hittar inga fran julen 06 sa det blir en pa oss alla nar farf fyllde 80. (Mars)



2007
I Bjornrike. Johanna och Matilda komma doda mig for denna bild. Men jag tycker att vi ar riktigt heta! Pappa sa att jag sag ut som Courtney Love.

Jag har olika harfarger varje jul. Men har vi forandrats nagot?

Och detta ar forsta julen som vi inte firar tillsammans.

Merry Christmas

Nej nu blev jag besviken!
Jag trodde da anda att dom sande Kalles jul pa webben men icke sa nicke! INGEN JUL UTAN KALLE! Sa jag gick in pa youtube och letade fram nagra klipp. Och jag som hade klivit upp kl 8 bara for att se (nar klockan ar 8 har sa ar hon kalle tid [3] i Sverige) Sa det var ju onodigt.

Nej nu ska jag ga och krypa ner i sangen igen for ingen ar vaken. Lyssna pa lite Swedish music pa min lap.

God Jul iallafall!


You'll never get this brunette


Nu har jag kommit hem fran frissan och jag blev supernojd.
Fast ni kan inte fa nagra bilder an for jag har tappat bort min kamera sa har lagomt till jul.

Fast lite andra bilder kan ni fa fran tiden som varit

Julstamning!

Nu maste vi ha lite julstamingin for det ar "jul" (i Amerika) om 3 dagar.


farval "kara" har.

Imorgon ryker mitt blonda har XD
Bestallde klipptid idag och jag ar happy! Blir klippning och fargning.


karate kid och guitar hero



Basta filmen ever!
Fast jag sag inte klart pa den eftersom vi gick ner i kallaren och spelade guitar hero. Forsta gangen ever XD
Riktigt roligt fast det var ganska svart for jag ville kolla pa mina hander fast man maste ju titta pa tv:n.


skolan installd

Jippi!!!!!
Igar nar jag for till skolans basketmatch sa askade och blixtrade det. Sjukt! Har aldrig sett att det hant i December.
Pa basketmatchen sa motte vi southeast, vara arke fiender. Varan skola hade temat julstamning sa typ alla hade klatt ut sig till tomtar och nissar (med spets oron). Och en del var paket. Dom hade tagit stora kartonger och klatt i presentpapper sen klippt hal for armar och huvudet. HAHA!

Stod pa matchen med Lauren (en tjej som jag traffade i team sports nar viktlyftarna spelar med oss)  och hennes kompis Georgia.  

Tyvar sa forlorade vi matchen.
Sa pga det daliga vadret som vi hade i garkvall och inatt sa ar skolan stangd idag! XD happy happy!

Nu ska jag ga och se pa en film. Till helgen hoppas jag att det blir julklappsshopping och klippning!  

Vi sitter har i venten och spelar lite data

Insh'allah
Om gud vill och hangslerna haller sa far vi en snowday imorgon vilket innebar att dom stanger skolan sa att vi blir lediga.
Igar sa var chamber borta sa vi hade ingen kor sa Hana, Scott, jag och Mr Dyrland satt och lyssnade pa lite svensk musik, Basshunter HAHA, fast han sjong pa engelska.

Idag sa var det fuldag. Vi skulle egentligen kla oss i fula jultrojor och bara dom bak och fram fast det gjorde ingen (alltsa bak och fram) forutom Mrs Cotton. Fast Scott hade gatt over the top. Med roda finbyxor, en gron troja med renar pa som lyste och roda skor. HAHAHA!

Sedan var det pap-rally och killarna dansade till Britney Spears, Womanizer. HAHA!! That just made my day!
Nu ska jag ga och goa min laxa sedanm blir det vall nagot annat.

Och vad har hant med alla kommentarer? Vart ar ni?

Florida dag 4 Kennedy Space Center

På morgonen så kom det en kille i en stor, svart cadillac och hämtade oss för att ta oss till Kennedy Space center. Där så gick vi först för att testa på launching (det är när dom skickar iväg rymdraketen). Det var inte så extremt som jag trodde att det skulle vara. Efter det så gick vi och tittade på 2 3-D filmer. Sedan hoppade vi på en buss (typ guidad tour). Bussen tog oss till olka ställen som tilhörde Kennedy Space center där den släppte av oss. Första stället var inte så fränt. Det ända dom hade var typ en raket motor. Vi hoppade på nästa buss som kom och den tog oss till ett annat ställe. Så dar for vi runt hela dagen. Fast vi kunde inte åka till stället där dom "skjuter" iväg raketerna för det var en "laddad" där redan. (Den for förresten iväg den 14 November och jag tittade på det på tv). Det ända fräna stället som jag tyckte var fränt var där dom hade en massa raketer och sånt dom personer verkligen har använt. Vi såg lite rymd filmer och vi fick se där människorna som håller kontroll på rymdraketen sitter och just det vi såg var där människorna satt när dom skickade iväg Apollo 11. Det var dock lite läskigt att gå omkring utomhus där för dom har ju vilda aligatorer överallt. Jag såg 2 stycken!   

Efter dagen på Kennedy space center så for vi till en restaurang. Jag var svinhungrig så jag tog en hamburgare. Och det var ett live band där som spelade och sjöng och det var två personer, en "gammal gubbe och tant" som dansade till VARJE låt.

På vägen hem i bilen så kunde jag inte hålla ögonen öppna.

bild 1: rymdfarja
bild 2: dar folket som skickade apollo 11 (den som tog Neil Armstrong och Co: till manen) satt ner dom skickade ivag apollo 11.
bild 3: raket
bild 4: sten fran manen, om ni laser bild 5
bild 6: fina jag *host i en NASA jacka
bild 7: HAHAHA! Inne pa 3D filmen
bild 8: twix
bild 9: en av alla stallen som tillhor NASA, ni ser den amerikanska flaggan? Det ar varldens storsta malade amerikanska flagga och det blaa faltet (dar alla stjarnor ar) ar lika stort som en NBL(?) basket plan! :o






konsert

Kom nyss hem fran en liten konsert pa skolan dar vi i varsity upptradde men skolans orkester. Vi sjong en sang sedan var det klart fast vi bjod upp folk i publiken for att vara med och sjunga med oss och varan rektor kom upp och sjong med oss. HAHA!!

Nu blir det sangen!

Det har forresten snoat har idag sa nu ar marken vit!!! Jippi, hippi.

Mandag

Gick i skolan som vanligt idag. Pa TA sa satt vi med chamber och tittade pa videon fran varan madrigal dinner som vi hade igar. Varat upptradande blev en flopp. Sedan vart det till att lara en ny sang, eftersom att vi har en konsert imorgon med skolans orkester. 

Mrs. Cotton hade totalt glomt bort att tala om for oss att vi hade kortraning idag efter skolan sa hon sa att dom som kunde komma skulle komma sa vi var typ 12 stycken dar, forsokte overrosta orkestern, vilket inte gick sa bra.

Nu ska jag ga och gora laxan sedan blir det nog att vi gar ut och ater eftersom Susan vantar besok fran nagra fran kyrkan.

Madrigal dinner

Idag sa ringde jag upp mitt telefonkort ocksa. Om nagon vill veta. Forst sa pratade jag med pappa, Johanna och Matilda i 50 min sedan ringde jag till farafr och pratade med han i 20.

Kom nyss hem fran skolan dar vi haft Madrigal dinner. Chamber choir hade medeltids kostymer pa sig (sa nu har jag sett min larare i tights XD) dom hade lite show och sa och en kille var Elvis och han var svin duktig han sjong live och allt och det var as roligt att titta pa. Vi som tittade fick aven mat (dinner, daah) men under desserten sa skulle alla i Varsity choir ga upp och sjunga sa da fick jag ga upp dit. (Duktiga jag ar ju i Varsity!) Jag tyckte att det gick bra fast andra tyckte att det sog (andra i koren).

ISKALLT ute idag. Fast varmt och mysigt ar det antligen nu pa mitt rum.

Ska ga och slanga in en tvatt i tvattmaskinen och sedan duscha sedan sova.

bild 1: Elvis
bild 2: Varsity chior
bild 3: varsity chior

Happy birthday Dad!

Idag fyller min kara pappa ar!
Nar jag kommer hem fran kyrkan sa ska jag ringa honom.

Imorse sa kom Susan och sa att jag skulle aka med Christian till kyrkan sa da fick jag lite sovmorgon men i mina oron lat det som att hon sa att vi maste lamna huset halv nio sa jag skyndar att fixa mig men sedan nar jag ar klar sa visar det sig att vi aker halv 10. Ahhh.... irriterande.

Sitter och lyssnar pa lite julmusik nu.
Ikvall sa jag upptrada men koren pa en sak som heter Madrigal dinner i skolan.

Jag såg en stjärna falla

det var inatt när alla sov
jag tror jag önskade
att du var nära

Vilken bra lat jag hittade som passade perfekt for inatt. Som sagt sa kom jag nyss hem fran baletten the nutcracker och den var faktiskt bra. Aven om dom inte sa att ord eller sjong nagonting sa fattade jag och det var mer an vad jag gjorde den gangen da jag var pa opera. 

Sarah och Gera (dom anda som jag vet vilka dom var) var jatteduktiga.

Pa vagen hem fran the nutcracker sa sag vi en stjarna falla och jag tankte direkt pa laten tand ett ljus

Godnatt! 

the nutcracker

Igar sa dekorerade vi hela vardagsrummet och oj vad saker jag stallde pa en hylla. Men det var bara dar det fanns plats. En massa svenska saker hade Susan. Vi svenskar maste vara tokiga nar det galler jul for alla tomtar och sant var tillverkade i Sverige. 

Ikvall  sa ska vi aka downtown (tror jag) for att se pa baletten "the nutcracker" och Sarah ar med i den. 
Vet inte om det komma bli roligt eller inte for dom dansar bara. Men vi far se sa jag tankte ga och fixa mig nu for jag har inte orkat sminka mig idag. 

Fixade bloggen igar. Vet inte om vart riktigt nojd med den for jag vet inte vilken farg jag vill ha pa texten, men det far duga som det ar. 

Nu kan ni aven lasa om vad som hande i Florida!



   

Florida dag 3 Epcot

Först tog vi alla the monorail till Magic Kingdom för Christian ville åka Space mountain. Vi åkte den sedan tog vi the monorail till Epcot (en av de andra ställena som tillhör Disney World). Där testade vi först den snabbaste och längsta karusellen på hela Disney World. Du var som i en testbil. Vi gick i singel rider kön bara för att den gick snabbare. Vi behövde inte stå i kö medans andra stod i ca 20-30 minuter. VI blev ju dock uppsplittrade men det gjorde inget. Först i "karusellen så testade dom bromsarna så vi körde fort sedan tvärnitade dom sedan lite kurvor och så. Vi blev även utsatta för extrem kyla och värme. Sedan, det roligaste utan allt, vi for ut som på en racer bana och dom ökade farten. Skitsnabbt gick det! Sedan gick vi till ett rymden ställe där vi fick ett uppdrag att åka till Mars (stimulator grej). Christian, jag och Christoph var dom som tordes orange level. More intense training. Susan och Alan gick till grön, den var lite mindre intense. Vi fick hoppa in i en grej som såg ut som ett rymdskepp och jag var piloten. (HAHA vi krachade i snön). Först så lutade dom oss bakåt för att skicka iväg oss till rymden och sedan for vi. Gud vilken äcklig känsla! Christian gjorde så att vi somnade och sov i några månader. (cybersleep, eller nått, inte kan jag stava till det heller). Väl uppe på Mars så fick vi svänga och ha lite roligt. Fast som sagt så kraschade vi i snön. Inte visste jag att det fanns snö på Mars. Efter rymdturen var vi hungriga så vi gick och åt. Sedan så skulle vi gå och titta hur det såg ut på the soaring saken fast det var 80 minuters vänttid så vi tog fastpasses för att komma tillbaka ca 8. Under tiden (klockan var bara ca 2) så gick vi till alla "länder". Dom har några länder representerade där, där dom säljer mat och saker som kommer just från det landet. Tyvär hade dom ingen Svensk fast dom hade en Norsk så jag pratade med dom som jobbade där (dom var från Norge) fast jag fick även någon konstig Norsk dialekt så dom trodde att jag var från Norge. Susan köpte saltlakrits och lite annat nordiskt godis. Sedan for vi i ett vikingaskepp (karusell). Vi gick sedan till det Tyska stället, Christoph är ju från Tyskland. Jag köpte Toblerone där. Vi gick runt till alla "länder" fast i Marocko? Något sådant land, stannade vi för att äta mat och Alan och Christoph ville äta där för dom hade magdansare. Och jag som trodde shish kebab var ett skämt. Men dom hade det där. Jag tog dock inte det. (Christoph gjorde) Efter middagen så var det mörkt ute och klockan var ca 8 så vi gick till soaring saken. Vi fick satta oss som i en sittlift sedan så skjutsade dom upp oss i luften och det var en mega skärm framför oss så vi "for" som pa en tur genom California. Det var grymt! Efter det så gick vi för att se på fyrverkerierna! Susan försökte knäppa kort på mig och fyrverkerierna fast jag ser mopp ut så jag tänker inte lägga ut dom. Efter Fyrverkerierna var klara så tog vi the monorail hem till hotellet.


Florida dag 2 Magic Kingdom

Alan och Christian hade inte kommit idag heller så jag, Susan och Christoph tog the monorail till Magic Kingdom eftersom det låg närmast vårat hotell. Där så åkte vi lite karuseller, bland annat spash mountain där jag och Christoph satt längst fram och vi blev dyngsura, ett träd med en massa hus i och så. Och jag tvingade även dom att stå i kö för att träffa Musse Pigg och Mimmi.

Vi åkte en karusell som var svinrolig. Först gick vi och skaffade fastpass så att vi slapp stå i kö utan gick och åkte en anan karusell innan fast den sög. Sedan gick vi till Spacemountain (karusellen). Eftersom vi hade fastpass så gick vi före hela kön. HAHA! Sedan så satte vi oss i en "raket" och for iväg. Det var typ som en bergochdal bana förutom att vi var i rymden. Det var svart i banan med lite stjärnor i taket, fast det sag inte ut som ett tak för det var värsta verkligt. Eftersom att det var svart så såg men inte när vi åkte neråt eller svängde. As roligt iallafall.


På kvällen var det en parad i Magic Kingdom med en massa vagnar som var upplysta med en massa ljus. Väldigt fint.


När vi kom tilbaka till hotellet så var Alan och Christian där så vi gick till hotellets restaurang för att äta. Och våran servitris babblade upp dagens efbjudande och så, ni vet men attans vad munnen gick fort på honom. Jag fattade ingenting.


Efter maten gick vi och la oss. (Vi åt sent + jag var svin trött)


4 manader och 1 dag

Sa lange har jag varit i Ameika nu.

Igar sa var det middag i kyrkan sa vi for dit och at soppa. Sedan var det gudstjanst och efter det sa tranade koren infor julprogrammet. Susan har gjort sa att jag ar med i koren nu men det ar bara jag och en annan tjej som ar unga, resten ar gammal och jag var den anda som sjong dom hoga noterna. DET VAR DET VI SKULLE GORA, iallafall om du ar en sopran!!!

Idag sa spelade vi baseball fast med en tennisboll + racket. Bollen var omojlig att se.

Jag vill aven beratta att en kille i koren har rakat huvudet som Paul Alsen. (Ni som vet hur han har). Fast killen i koren har gjort det pga teatern och jag som har teater nasta termin! :s

Pa fotklassen sa gjorde jag en bild som vi ska skicka in i en tavling dar man kan vinna ett stependium for att ga pa collage fast jag vet inte varfor jag ar med och tavla eftersom att om jag vinner sa har jag ingen anvandning for det eftersom jag inte ska ga pa collage. Om man inte kan anvanda det i Sverige, fast det tvivlar jag pa.

Nar jag var klar med det sa hade jag inget att gora sa jag fick sitta med datorn och var inne pa Johanna P's bdb och da kommer Cpenta och fragar vem det ar och jag sager att det ar min syster och da undrar hon om Johanna ar modell. HAHA! Ja, vem vet du kanske blir en en vacker dag.

Det var denn bild hon undrade om:


Nej, nu blir det traningsmaskinen.


Harfarg

Jag har tankt att ga och klippa och farga haret innan jul fast vilken far ska jag farga och vilken frisyr?
Kom med forslag!


Just nu sitter jag pa skolan och vantar pa att det ska bli 4 block. For vi har ingen kor idag for halva (chamber) ar och upptrader sa Mrs Cotton ar inte har.

Hade as roligt idag pa teamsports, Vi spelade par badminton och jag och cpenta var ett team.  Nagra matcher vann vi fast vi forlorade aven en hel del. Gud vad vi skrattade! Igar korde jag aven med traningsmaskinen i 1 timme.  Sa pappa nu har du nagot att bita i!

Igar sag jag pa the hulk (nyaste) och den var inte sarskillt bra. 

thanksgiving

jag vet att thanksgiving redan har varit, men jag har inte skrivit om det an.

Vi for till Wahoo dar Susans foraldrar bor. Vi kom dit ca kl 1 sa Susans pappa tog oss pa en liten tur genom byn.
Efter det sa for vi tillbaka till huset och da borjade folk rulla in.

Vi tittade pa fotboll (Amerikansk) medans kvinnorna gjorde iornding maten. Det blev sjalvklart kalkon och mass andra konstiga saker. Till efterratt sa vart det pumpapaj fast det ar inte sa gott for sen ar sa grotig. Pa kvallen for vi hem.



Andra advent

Andra advent idag!

Imorse sa for vi tidigare till kyrkan for dom hade brunch dar och vi skulle hjalpa servera. Aven om vi inte gjorde sa mkt for alla slevade jju upp sin egen mat. Sedan hade gamlingarna kor och jag var med och sjong for dom behovde lite fresh rost.
Efter det sa var det gudstjanst sa dar satt vi i ca 1 timme sedan efter gudstjansten sa stannade alla ungdomar kvar for att dekorera kyrkan infor jul. Vi satte upp gulgranen och lite annat smatt och gott. Nar vi hade dekorerat klart sa gick v och at lite snacks. Typ chips, juice, kakor och m&m.

Nar vi var klar med det sa for Christian, Christoph och jag till Runza for kopa lunch men vi kode genom drive in'en for killarna ville hem for att se pa basket matchen mellan Nebraska och Arizona State.

Nu ar jag matt som attan sa jag tror att jag ska anvanda traningsmaskinen lite. Jag korde i 1 timme ena dagen.  Ar jag inte duktig?

poseidon m. Sindy

Efter matchen igar sa undrar Sindy om jag vill komma hem till henne och kolla pa en film sa jag smsar alla men ingen svarar sa jag ringer forst till Susan men hon svarar inte sa jag ringer till Alan och han svarar och han sager att det ar ok och
-ha sa roligt

sa Sindys vardpappa kom och hamtade oss och skjutsade oss till ett hus dar vi skulle hamta Sampson (en hund). Vi gick ut och gick med han lite innan vi gick hem till Sindys hus och dar sa poppade vi popcorn (visste ni forresten att i frankrike sa har dom inte salt pa sina popcorn utan socker) vi gick ner i deras kallare, omg sager jag bara, snyggare kallare far man leta efter. Vi slog pa filmen poseidon och i ungefar mitten av filmen sa kommer Sindys vardpappa med varm choklad.

Efter filmen var klar sa skjutsade dom hem mig sa jag kom hem ca 11.30.

Imorsen nar jag gick ner for att ata frukost sa var Susan skitsur pa oss. Hon hade tidigare i veckan sagt att om vi ville gora nagot pa fredag kvall sa skulle vi ha bestamt det pa torsdagen fast jag trodde att det var ok nar Alan sa att det var ok.
Hon ar iallafall inte hemma nu som tur ar.


med sindy

just nu sitter jag har hos sindy i hennes vardhus och vantar pa att hennes vardmamma ska komma sa att vi kan aka till antingen amigos eller subway:

sindys franska dator ar annorlunda, tangenterna sitter inte dar dom ska. HAHA!!!
Nej nu ska jag logg ut och vara lite social. Skriver kanske nagra rader imorgon.

hello?

omg is everybody dead today?
Inge mail, inga uppdaterad bloggar, inga kommentarer inga bilder pa bdb. Har ni dott?

Sjalv sa sitter jag och vantar pa att Sindy ska svara sa jag kan fa reda pa vart hon bor sedan sa aker jag till henne och sedan till skolans basket match.

Hade ett test idag, vet inte hur det gick. Det var om Civil Rights? Sedan sag vi klart pa Glory Roads, den var great!

Nu maste jag kila puss puss...

tv shop

Min vardfamilj har en sadan dar traningsmaskin som dom saljer pa tv shop, man star pa tva plattor och liksom springer fram och det ar tva saker som du haller i och dom gar fram och tillbaka. (dom har aven andra maskiner har) fast jag tankte att jag skulle anvanda den lite nu sa att man inte blir fet har i Amerika.

Basket

Idag pa TA sa fick vi lana mrs Cottons bil for att hamta hennes dotter. HAHA!

Kom nyss hem fran Husker basket matchen. Fotbollssasongen ar ju over sa nu ar det basket som galler. Jag ville ha glass pa matchen sa jag gick till ett glasstand och sa vad jag ville ha men da fick jag kulor. Och jag ba
- is this ice cream?
och hon i standet bara ja, det ar frusna glasskulor. Det var vall gott fast inte sa gott som vanlig glass sa jag gick och letade reda pa riktiga glasstandet och kopte mig en vaniljglass.

Nu blir det sangen! 


Britney: for the record

Om ca 4 minuter ar det varlds premiar for Britney Spears nya dokumentar om hennes liv och sjalvklart ska jag titta.
Hela USA ar som tokiga, bara reklamer om henne pa MTV och LIve show med henne har hallt pa i ca 2 timmar.
You go girl!

RSS 2.0