Pep Rally

Pep Rallyt igar var sa otroligt roligt.
Vi har ju Cheerleaders pa skolan (daah!) men aven ett dans team och ett stepp team (stepp teamet for typ ramsor dar som sklappar handerna och slar pa fotterna och bankar i golvet osv.) Men igar under peprallyt sda var det switch rally sa det var killar med ocksa. I step teamet sa hade killarna pa sig nylon strumpbyxor och mini shorts i typ neon farger och en boa (san dar fjader halsduk) runt halsen, som aven matchade shortsen.
Dom gjorde sin lilla klapp sak. 
      Sedan var det cheerleadernas tyr och dom var alla i olika farger sa alla hade en kille var som var i samma farg som en sjalv (om ni fattar) Typ ett par var rod, ett par var bla osv. Killarna "dansade" forst ensamma. Med varandra. Forst sa stod dom  i tva ringar opch
-hu hu hu hu. Och dom kastade upp nagot vitt pulver i luften. Sedan sa gjorde som tva ringar innnuti varandra med en kille duckandes i mitten. Gick runt killen medans musik spelades sedan sa duckade alla andra och killen borjade dansa, HAHA, gud va fult det var! Varsta booty shaken! Sa holl dom pa till lite latar.
      Sedan var det dags for dans teamet. Varat dansteam heter the Emeralds och nu hade dom hjalp utav the maneralds. HAHA! 
Killarna gick ut pa led i nagon slaggs ballet stil forutom 3 stycken som kom ner for trapporna med "trollspon". 
Alla hade minshorts pa sig och svettband i crazy farger.
Sedan nar musiken borjade (laten "Dude looks lika a lady") sa gjorde alla en varsin pose. Sedan borjade dom dansa. HAHA  roligt det var! Riktiga dansteamet (tjejerna) dom kan ju gora piruetter och hopp och allt sant perfekt men killarna var verkligen daliga och tjejerna gjorde forst sedan sa skulle killarna harma dom. HAHAHA! 
   Aja, jag tog inga bilder fast det var folk fran skolan som tog bilder att skolan, men jag vet inte vart jag kan hitta dom. 
Imke filmade. Kanske kan ta hennes film?
    Aja... Onskar att vi hade sant i Sundsvall! Typ pa giffarnas matcher och Dragons matcher i halv lek/tid sa kan det var lite rolig underhallning.

Kommentarer
Postat av: Caroline Lindén

du får ta upp det med komunen så kan du vara tränaren xD perfect

2009-02-14 @ 12:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0